Gość: meg IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 13:14 ten wyścig postami bez treści do tysiąca nie ma chyba większego sensu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uni Re: uni.opole IP: *.uni.opole.pl 01.02.02, 16:34 Sama jesteś bez treści. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: uni.opole 01.02.02, 19:20 aha - wcielasz w życie maksymę "miczenie jest złtem"? - to rzeczywiście lepiej się już nie odzywaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uni Re: uni.opole IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 17:25 A może ty jesteś facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: uni.opole IP: 213.227.100.* 12.02.02, 08:02 ale nikogo nie krzywdzi - nie podoba się widzę, a musisz tu wchodzic i czytać? oprzymusu nie ma - poza tym nikt sie z nikim nie ściga więc - do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: uni.opole 12.02.02, 17:31 Gość portalu: quba napisał(a): > ale nikogo nie krzywdzi - nie podoba się widzę, a musisz tu wchodzic nie przeganiaj mnie, bo byłam tu przed Tobą :-))) > i czytać? właśnie - a co czytać, jeśli mówimy o pustych postach > oprzymusu nie ma - poza tym nikt sie z nikim nie ściga czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: uni.opole IP: 213.227.100.* 13.02.02, 07:32 ale przyszłaś przede mna zeby marudzić, no więc powtarzam - jeśli Ci się nie podoba "to wyjdż film z kina" Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: uni.opole 13.02.02, 08:51 Gość portalu: quba napisał(a): > ale przyszłaś przede mna zeby marudzić, no więc powtarzam - jeśli Ci się nie > podoba "to wyjdż film z kina" oj Quba, Quba - tu mnie boleśnie dotknąłeś - pracowite zakładanie wątków o zabytkach (cudze chwalicie), znanych zabrzanach, deptaku na Wolności, stosunkach polsko-romskich, herbie miasta, miejskiej gastronomii to Twoim zdaniem marudzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
tree Re: uni.opole 13.02.02, 10:37 Droga meg - czasem mnie zadziwiasz, dlaczego podejmujesz dyskusje z osobami poniżej Twojego poziomu ;))), lepiej czasem zrobić krok w tył i machnąć ręką. Jak wszyscy wiemy, także z lektury naszego forum, internet jest miejscem gdzie wysoko nadreprezentowane są skrajne, ekstremalne opinie. Oraz jest to miejsce produkowania się sfrustrowanych pseudointeligentów Quba - to oczywiściew co piszę nie musi dotyczyć Ciebie - lecz Twe wpisy naprawdą w tym wątku nie w pełni są eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: uni.opole IP: *.BMJ.net.pl 13.02.02, 18:37 tree napisał(a): > czasem mnie zadziwiasz, dlaczego podejmujesz dyskusje z osobami > poniżej Twojego poziomu ;))), ależ ja tylko właśnie dlatego, że wyżej cenię "kolegę ze szkoły" :-))) (przeprosiny przyjęte) Odpowiedz Link Zgłoś