Gość: wolf* IP: 83.230.7.* 15.02.09, 11:51 Jestem zinteresowany podjęciem zatrudnienia jako kierowca taxi. W związku z tym mam pytanie ile kosztuje kurs i przystosowanie auta oraz inne inne koszty z tym związane ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekpiec.zabrze Re: Praca w Taxi 16.02.09, 22:44 w korporacji spróbuj. 2000 netto zarobiwsz, ale na ich aucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulfa Re: Praca w Taxi IP: *.gprs.plus.pl 17.02.09, 22:32 Ale boki zrobisz na benzynie i postojach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Praca w Taxi IP: *.zabrze.net.pl 17.02.09, 22:44 Daj sobie spokój z taryfą, to był bobry interes ale piętnaście lat temu-w Zabrzu tylko jedna kooperacja zarabia,ale tam się nie dostaniesz jak nie masz pleców,a bez radia to niestety nie zarobisz...Reszta Kooperacji klepie biedę,wystarczy spojrzeć jakim taborem jeżdżą....Chyba że interesuje Cie praca za 2tys za 400 godz. w miesiącu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowy Re: Praca w Taxi IP: *.gprs.plus.pl 21.02.09, 23:14 Prawda. Taxi to nie jest dobry interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur C. Re: Praca w Taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 09:10 Najlepiej tak napisać, zniechęcić gościa i spokój. Jak będziesz miał dobre auto to zarobisz, kto teraz chce jechać starą astrą czy jakimś jeszcze starszym mercedesem czy audi??? Te auta sa takie stare ze pamietaja jeszcze chrzest polski. Nie wspominajac juz jak starzy sa kierowcy tych taryf, strach jechac z takim dziadkiem. Niech urzad skontroluje ich wiek i wysle na badania psychotechniczne bo na pewno oni juz legalnie ich nie przejda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bery king Re: Praca w Taxi IP: *.mobile.playmobile.pl 27.03.09, 08:12 to prawda ci panowie w starszym wieku mogli by sobie dac spokój a co do podjecia pracy w korporacji to ja sobie chwale max pracuje na pół etatu w korporacji i wyciągam ok 3000zł Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Praca w Taxi 29.03.09, 12:36 Mają emerytury górnicze albo wojskowe czy milicyjne i jeszcze jeżdżą na taryfach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Praca w Taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 22:11 A ja czekam kiedy w Zabrzu pojawi się pierwszy osobowy przewóz osób - w Warszawie i innych dużych miastach już są takie niby-taksówki i są znacznie bardziej opłacalne. Ważne jest jednak to, by przed wejściem ustalić cenę. Korzystałem z takich rozwiązań w Warszawie i jest około 70% taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca t Re: Praca w Taxi IP: *.stk.vectranet.pl 30.03.09, 13:07 Dobra robota.Zarabiam nieźle,pracy niewiele,koszta niewysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: Praca w Taxi IP: 195.94.210.* 31.03.09, 20:18 Co to znaczy niby-taksówki??? To jakieś busy czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opisik Re: Praca w Taxi IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 22:12 Mam opla vectrę. Co trzeba zrobić, żeby jeździć na taryfie Odpowiedz Link Zgłoś