Dodaj do ulubionych

LUX pomyłka w nazwie

IP: 95.160.244.* 27.02.09, 21:41
Jeden z najgorszych sklepow LUX ul.klonowa 15.Pieczywo swieze
mieszane z pieczywem starym,prasa z poprzedniego dnia dołożona do
gazet aktualnych ,nieswieze mięso,czynna jedna kasa reszta personelu
na kawusi na zapleczu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fustek Re: LUX pomyłka w nazwie IP: 195.94.210.* 28.02.09, 22:18
      Luksy nie są najlepsze. To chyba jest takie Społem tylko inaczej...
      • Gość: bam Re: LUX pomyłka w nazwie IP: *.zabrze.net.pl 28.02.09, 22:33
        A ja kupuję tylko w Lux-sie na Sobieskiego.Super obsługa,zawsze
        usmiechnieta, sympatyczna.Zawsze świeże pieczywo i wędliny.
        Sprowadzają tyle,ile schodzi.Ceny tańsze niż w pobliskim jarzynowym.
        Polecam,wolę swojego LUXa niż zakupy w hipermarkietach.
        • Gość: Antek Re: LUX pomyłka w nazwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 17:00
          Ja robie zakupy na klonowej i potwierdzam że babki piją kawę na zapleczu a na
          posterunku wiernie stoi tylko pan ochroniarz i on tak naprawdę służy radą i
          pomocą.Tak jak za PRL-u podejście do klienta.
          • Gość: ada 21 Re: LUX pomyłka w nazwie IP: 95.160.244.* 01.03.09, 20:23
            Ja także potwierdzam informacje o sklepie na ul. Klonowej.Nie wiem
            kto wymyslił po remoncie iż kupując bułke stoimy dwa razy w
            kolejce ,raz żeby ją kupic a drugi raz stoimy do kasy a jak wiadomo
            w tym sklepie jest czynna tylko jedna .Ceny natomiast
            wysokie ,personel opryskliwy ,mięso i wędliny nieswieże .Natomiast
            Pan z ochrony rzeczywiscie najlepiej zorientowany i służący z pomocą.
            • ghiro Re: LUX pomyłka w nazwie 01.03.09, 20:28
              Potwierdzam, to co napisali moi poprzednicy to prawda.Ostatnio
              ochroniarz zawołał jedną z ekspedientek z zaplecza żeby łaskawie
              zasiadła przy kasie.Kolejka była już taka długa przy tej jednej
              kasie, że ochroniarz zainterweniował:)!
              • Gość: Kryspin Re: LUX pomyłka w nazwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 11:07
                Faktycznie, ochrona tam w tych sklepach najlepiej działa,jeszcze trochę a ubiorą
                chłopa w fartuszek i nie dość że będzie chronił to jeszcze kasował :))Bo i tak
                najwięcej tam robi ochraniarz hehe
                • Gość: bam Re: LUX pomyłka w nazwie IP: *.zabrze.net.pl 03.03.09, 21:18
                  Dziwne, Lux Luxowi nierówny,a przeciez obydwa należą do Społem.
                  • Gość: Fustek Re: LUX pomyłka w nazwie IP: 195.94.210.* 02.04.09, 20:30
                    Stajce benzynowe Bliska też należą do Orlenu, a jakośc jest tam inna
      • Gość: cyla Re: LUX pomyłka w nazwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 12:41
        To takie Społem, że za późno wstołem i nie posprzątołem. Trza
        zawnioskować o zmianę nazwy sklepu na "Kiermasz Spożywczy przy
        Klonowej".
    • Gość: ona Re: LUX pomyłka w nazwie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.09, 22:57
      Lux to jest takie SPOŁEM tylko gorzej!
      • Gość: oka Re: LUX pomyłka w nazwie IP: 95.160.244.* 06.05.09, 17:35
        No tak ,tylko czemu mamy tolerowac tego typu sklepy.Na Klonowej
        majwiększym wrogiem dla kierowniczki jest klient,zabija
        wzrokiem ,dam przykład aby kupic karte tele grosik kasjerka
        wrzeszczy przez cały sklep aby jej przyniesc karte,gdyż ma je
        kierowniczka u siebie a my czekamy w kolejce a musze powiedziec że
        wszystko to trwa w czasie ,no i oczywiscie czynna jedna kasa.
        • macie-jow Re: LUX pomyłka w nazwie 02.06.09, 21:27
          Coraz częściej w małym biznesie czuć agresję wobec klientów. Czemu
          tak jest?
          • Gość: Kaja Re: LUX pomyłka w nazwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 21:36
            Bo szanowny kliencie masz wstąpić, kupić, zapłacicć i spier..lać.
            Najlepiej do jakiegoś hipermarketu, gdzie krążąc miedzy półkami,
            słuchając muzyczki spędzisz błogo czas.
            • Gość: julita Re: LUX pomyłka w nazwie IP: *.cust.tele2.pl 02.06.09, 22:28
              pomyłką to wszyscy wy jesteście jezeli macie jakies problemy to
              zgłoscie sie do psychologa popaprańcy
              • Gość: Fustek Re: LUX pomyłka w nazwie IP: 195.94.210.* 03.06.09, 21:45
                Za szczere wyrażanie swoich opinii mamy iśc do psychologa! Dlaczego?
              • Gość: oka Re: LUX pomyłka w nazwie IP: 95.160.244.* 06.06.09, 16:12
                Droga Julito mysle ze jestes pracownicą tej placowki,nie obrażaj
                ludzi,trza było się uczyc .
                • Gość: zadowolona Re: ulubiony sklep IP: *.zabrze.net.pl 07.06.09, 11:31
                  A ja lubię swój LUX na Sobieskiego i tylko tam robię zakupy. Zawsze
                  świeże wędlinki i surówki, szeroki wybór garmażerki,no i super
                  ekspedientki
                  • zza_lady Re: ulubiony sklep 08.06.09, 21:37
                    Ciekawe ile te ekspedientki zarabiają?
                    • Gość: Fustek Re: ulubiony sklep IP: 195.94.210.* 09.06.09, 21:15
                      Zapewiam, że niewiele :-(
                      • Gość: oka Re: ulubiony sklep IP: 95.160.244.* 10.06.09, 14:57
                        A ja zapewniam ze za dużo .
                        • Gość: Autor LUX IP: *.ovh.net 10.06.09, 15:56
                          A ja zawsze lubię robić tam zakupy, zawsze mają świeże drożdże z DrOetkera :-)))
                        • z_rokitnicy Re: ulubiony sklep 11.06.09, 21:28
                          Podajcie kwoty. To sami ocenimy
                          • Gość: julita Re: ulubiony sklep IP: *.cdma.centertel.pl 12.06.09, 17:36
                            na szczescie ja nie pracuje w spolem ale kolezanka ktora pracuje
                            mowila ze ok 1000-1100 to troche malo za meczenie sie z upierdliwymi
                            klientami przez 8 godz
                            • Gość: JACEK Re: ulubiony sklep IP: *.83.230.31.136.debacom.pl.e-zabrze.pl 12.06.09, 21:48
                              POTWIERDZAM MOJA ŻONA TEŻ KIEDYŚ PRACOWAŁA W SPOŁEM I WIĘCEJ
                              NIŻ 1000ZŁ NIE DOSTAWAŁA A CO DO GODZIN TO NIEMASZ RACJI TE KOBIETY
                              PRACUJĄ TAM NAWET PO 14GODZIN
                              • grubapupa Re: ulubiony sklep 18.06.09, 19:45
                                14 godzin! To jest niezgodne z kodeksem pracy
                              • marekpiec.zabrze Re: ulubiony sklep 20.06.09, 21:26
                                Z poważaniem, ale powinna zostać salową w Śląskim Centrum Chorób
                                Serca, bo w innych wątkach piszą, że tak dostają o 700 zł więcej!
                            • Gość: gosc Re: ulubiony sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.14, 17:41
                              Tak narzekaliście na społem a teraz w Fresch Marketach dostaniecie kopa w du.. bo będą ajencyjne.
                              • Gość: ciekawy Re: ulubiony sklep IP: 93.105.42.* 10.11.14, 18:11
                                Społem nie było złe i miało kolosalną zaletę w postaci braku kolejek,nie były to sklepy tanie,w typie discountu, ale miały inne zalety.
                                Ale mam następujące uwagi:
                                Po pierwsze,sklepy Fresh Market już działają
                                Po drugie,niby dlaczego w ajencyjnych sklepach dostaje się kopa w duuupęę?
                              • Gość: Razalia Re: ulubiony sklep IP: *.play-internet.pl 20.04.15, 12:00
                                Mój ulubiony sklep to danvera.pl -śliczne sukienki :-D
                                • Gość: gosc Re: ulubiony sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.15, 18:24
                                  to oczywista, oczywistość albo przyjmujesz nową umowę (na 3/4 etatu) albo kopa w d...
                                  • ulica_klonowa Re: ulubiony sklep 28.04.15, 21:12
                                    Sklepy Fresh są doprawdy swietne,zwłaszcza te oddzielne kasy na różne produkty.A podobno w lutym, mniej więcej w okolicach 8-9 ,był tam klient !Taka sensacja !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka