kicior99 25.08.05, 17:52 od soboty nie dziala internet w bibliotece, a jak sie dowiedzialem, do dzis tak naprawde nie wiadomo na czym polega awaria - delatego nas nie ma. Odkrylismy komercyjny net (1 L 15 minut) i bedziemy sie meldowac czesciej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskat Re: WIELKA awaria 25.08.05, 21:01 A to zdzierstwo! Najwazniejsze, ze u Was wszystko OK. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: WIELKA awaria 26.08.05, 12:13 Może w tej bibliotece w końcu wykryją przyczynę i naprawią.Inaczej by zbankrutowali.Też się ucieszyłam,ze to nic poważniejszego nie jest przyczyna braku ich na necie. Odpowiedz Link
kicior99 Re: WIELKA awaria 26.08.05, 17:00 a ja mam 2 dni wolnego ;)))))))))))))))))))))))))))) W ponierdzialek jest bank holidaym wiec w niedziele pracy w zasadzie nie ma, bo sklepy pracuja na pol gwizdka. Natomiast za poniedzioalek (jak za niedziele) placa mi podwojnie. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: WIELKA awaria 26.08.05, 17:07 Zatem miłego weekendu.A ty normalnie to w niedziele pracujesz? Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: WIELKA awaria 30.08.05, 14:58 Wielka i długoterminowa.Może pracownikom to na rękę.Albo jak naprawią to też będzie płatna,wzorem innych. Odpowiedz Link