kicior99 10.11.05, 17:18 ma bardzo silne bole w klatce piersiowej. Na moj gust uszkodzony miesien. Oczywiscie w zwiazku z tym jest cholernie nieprzyjemny. Az mi sie nie chce wracac do domu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: Michal jest chory 10.11.05, 17:25 Współczuję Ci tego powrotu nie tylko ze względu na chorobę Michała(On w tym miejscu ma moje współczucie)ale i drogę jaka Cię jeszcze czeka.Choc już się pewnie do niej przyzwyczaiłeś i nie wydaje się taka uciążliwa.Ale jest jesień i pogoda nie bardzo sprzyja rowerowym spacerom. Odpowiedz Link
pluskat Re: Michal jest chory 11.11.05, 00:40 Mam nadzieje, ze jutro swietujecie, przydalby sie odpoczynek. Niepokojacy ten bol w klatce piersiowej... Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michal jest chory 12.11.05, 11:04 jusz wyzdrowialem wczoraj niebylismy na internecie bo byla zbyt duza kolejka i se odpuscilismy Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michal jest chory 12.11.05, 11:05 Mial to samo co ja wczesniej - puscil jakis miesien. Przy tej pracy o taki uraz nietrudno. Odpowiedz Link