kicior99 16.05.06, 10:26 Nie posiada sie ze szczescie... I ja sie ciesze =) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.06, 10:57 Moje gratulacje.Tez się cieszę.Choć sam się nie przyszedł pochwalić i domyślałam sie ,że od Ciebie sie najpierw dowiem o wyniku.A Michał musi sie cieszyć.Pewnie szczęśliwy jak nigdy.Dobrze,ze mu sie powiodło.Teraz zabierze sie z chęcia za angielski,bo ten udany egzamin dodał mu pewnie skrzydeł. Odpowiedz Link
kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 15:30 tyle ze ja osobiscie uwazam ze za kierownica nie jest jego miejsce i sie boje... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 15:37 Na pewno masz jakies swoje udokumentowane powody ,bo znasz go dobrze. Odpowiedz Link
kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 16:06 nie powody, strach. Poza tym nie do konca ma temperament kierowcy. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 16:14 Z tym sie z Tobą zgodze, ze do prowadzenia samochodu trzeba mieć jakieś predyspozycje i tzw.żyłke.No i nie szarżowac broń Boze.Ale na naszych polskich drogach coraz trudniej poruszac sie "normalnemu" i dobremu kierowcy. Odpowiedz Link
kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.06, 10:18 zylke on ma. natomiast nie idzie to w parze z jego temperamentem, bardzo chwijnym - raz jest za spokojny, raz za pobudliwy... Wlasnie dlatego ja nie mam prawa jazdy, bo zdaje sobie sprawe ze z moja wybuchowoscia stanowilbym realne zagrozenie - pol biedy dla siebie, ale dla innych. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.06, 10:27 W tym zgodny jesteś z moją córką,która powiedziała że nie nadaje się na kierowce z tych powodów.A losowo doszly inne powody,ktore wyeliminowały ja z ukończenia prawa jazdy w połowie zdawania egzaminu.Ale to dluga historia do opowiadania. Odpowiedz Link
pluskat Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.06, 10:42 skoro na rowerze dobrze mu idzie, to znaczy, ze chodzi nogami po ziemi i moze byc z niego dobry kierowca. niebezpieczenstwo tkwi w tym, ze poczatkujacy kierowca nie zdaje sobie sprawy z predkosci. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.06, 17:27 Ale na rowerze jezdzisz po chodnikach... ;) Dzisiaj rano widzialam na wlasne oczy. :)) Odpowiedz Link
kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 11:59 roznie. Nie cierpie jechac ulica na Taunton Rd bo tam samochody parkuja na srodku jezdni =( i tam wlasnie ZAWSZE jezdze chodnikiem Odpowiedz Link
lol21ndm Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 15:08 I tam wlasnie Cie widzialam! :) Ja bym jednak nie jechala chodnikiem, a brzegiem kanalu (zjazd z Taunton Rd. przy przejsciu dla pieszych jadac w kierunku miasta). Spokojnie, przyjemnie, i blizej chyba. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 15:11 Nie wiem, czy wiesz, ale... jesli mieszkasz kolo kolei, to druga przyjemna mozliwoscia wracania do domu jest skrecenie kolo BMW, potem kawalek dalej w lewo i potem juz prosto w strone mostu kolejowego (to jedyny problematyczny kawalek, bo po schodach na moscie)... Potem w lewo wzdluz rzeki i wyjezdzasz kolo strazy... Odpowiedz Link
kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 17:15 Znam te droge. Nie wiem, czy to jednak nie dalej... Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.06, 12:49 dzekuje wam zebyscie wiedzieli ze sie nieposadam ze szczescia ze zdalem prawo jazdy Odpowiedz Link