mamisia03 10.02.07, 23:51 mam mega doła ......samej jest źle nawet Młody nie pomaga... butelkę winka obaliłam, a świat dalej szary i smutny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoza75 Re: buuuuuuuuuuuuuu 10.02.07, 23:52 uwierz mi po 3,5 nie jest ))))))))) > mam mega doła ......samej jest źle nawet Młody nie pomaga... > butelkę winka obaliłam, a świat dalej szary i smutny Odpowiedz Link
mamisia03 Re: buuuuuuuuuuuuuu 10.02.07, 23:57 no nie kochana ja swojego exa 3-lata temu zostawiłam ................i jest mi teraz źle baaaaaaaardzo źle .......przydał by się ktoś do przytulenia/pocieszenia (tylko nie ex...uchowaj Panie Bosze ) Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: buuuuuuuuuuuuuu 11.02.07, 01:22 Ja się dołączam do tańca. Też mnie jakiś "ból istnienia" męczy. Siedzę nad zleceniem. Robota w sumie pomaga na doły, ale wolałabym potańczyć Uwielbiam to. Odpowiedz Link
alexolo Re: buuuuuuuuuuuuuu 11.02.07, 00:00 brzoza chyba mówiła o 3 butelkach wina..hahahaah a u mnie doła niet...i wina niet i exa niet jest ok właśnie "spałam" z trzylatkiem..teraz przeniose sie do dużego łoża!!! kobity wszystko co złe jest w naszych głowach!!! ja wypieram to zło jak moge..na razie jest ok!!!! Odpowiedz Link
brzoza75 Re: buuuuuuuuuuuuuu 11.02.07, 00:01 alexolo napisała: > brzoza chyba mówiła o 3 butelkach wina..hahahaah > > a u mnie doła niet...i wina niet i exa niet > > jest ok właśnie "spałam" z trzylatkiem..teraz przeniose sie do dużego > łoża!!! > kobity wszystko co złe jest w naszych głowach!!! ja wypieram to zło > jak moge..na razie jest ok!!!! Odpowiedz Link
brzoza75 Re: buuuuuuuuuuuuuu 11.02.07, 00:01 niezła jesteś > brzoza chyba mówiła o 3 butelkach wina..hahahaah > > a u mnie doła niet...i wina niet i exa niet > > jest ok właśnie "spałam" z trzylatkiem..teraz przeniose sie do dużego > łoża!!! > kobity wszystko co złe jest w naszych głowach!!! ja wypieram to zło > jak moge..na razie jest ok!!!! Odpowiedz Link
mamisia03 Re: buuuuuuuuuuuuuu 11.02.07, 00:03 dawaj muzę jeżelki pomoże........mój czterolatek dawno już śpi a mnie nigdy tak nie wzięło buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
alexolo Re: buuuuuuuuuuuuuu 11.02.07, 00:15 hihi no to potańczymy... może martini odpalę .hmhm mam lód i soczek...mniam mniam i pizze...z knajpki przyniesiona ...z moim chłopakiem nie dałam rady całej pochłonąć.... mój chłopak..czytaj trzylatek...mój synek umiłowany hihihi Odpowiedz Link
mamisia03 Re: buuuuuuuuuuuuuu 11.02.07, 00:18 dawaj............. jest mi już wszystko jedno......takiego doła dawno nie miałam....oj bardzo dawno Odpowiedz Link
mamisia03 Re: buuuuuuuuuuuuuu 11.02.07, 15:00 dzięki, po tanecznej nocy już mi lepiej..............a i świat taki weselszy się zrobił ...............ale jak będziecie "tańcować" następnym razem dacie znać???? Odpowiedz Link