Dodaj do ulubionych

... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16.05.06, 10:26
Nie posiada sie ze szczescie... I ja sie ciesze =)
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.06, 10:57
      Moje gratulacje.Tez się cieszę.Choć sam się nie przyszedł pochwalić i
      domyślałam sie ,że od Ciebie sie najpierw dowiem o wyniku.A Michał musi sie
      cieszyć.Pewnie szczęśliwy jak nigdy.Dobrze,ze mu sie powiodło.Teraz zabierze
      sie z chęcia za angielski,bo ten udany egzamin dodał mu pewnie skrzydeł.
      • pluskat Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.06, 16:50
        zuch chlopak!
        gratulacje!
        • kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 15:30
          tyle ze ja osobiscie uwazam ze za kierownica nie jest jego miejsce i sie boje...
          • mi.ka.n Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 15:37
            Na pewno masz jakies swoje udokumentowane powody ,bo znasz go dobrze.
            • kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 16:06
              nie powody, strach. Poza tym nie do konca ma temperament kierowcy.
              • mi.ka.n Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 16:14
                Z tym sie z Tobą zgodze, ze do prowadzenia samochodu trzeba mieć jakieś
                predyspozycje i tzw.żyłke.No i nie szarżowac broń Boze.Ale na naszych polskich
                drogach coraz trudniej poruszac sie "normalnemu" i dobremu kierowcy.
                • kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.06, 10:18
                  zylke on ma. natomiast nie idzie to w parze z jego temperamentem, bardzo
                  chwijnym - raz jest za spokojny, raz za pobudliwy... Wlasnie dlatego ja nie mam
                  prawa jazdy, bo zdaje sobie sprawe ze z moja wybuchowoscia stanowilbym realne
                  zagrozenie - pol biedy dla siebie, ale dla innych.
                  • mi.ka.n Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.06, 10:27
                    W tym zgodny jesteś z moją córką,która powiedziała że nie nadaje się na
                    kierowce z tych powodów.A losowo doszly inne powody,ktore wyeliminowały ja z
                    ukończenia prawa jazdy w połowie zdawania egzaminu.Ale to dluga historia do
                    opowiadania.
                    • pluskat Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.06, 10:42
                      skoro na rowerze dobrze mu idzie, to znaczy, ze chodzi nogami po ziemi i moze
                      byc z niego dobry kierowca.
                      niebezpieczenstwo tkwi w tym, ze poczatkujacy kierowca nie zdaje sobie sprawy z
                      predkosci.
                  • lol21ndm Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.06, 17:27
                    Ale na rowerze jezdzisz po chodnikach... ;) Dzisiaj rano widzialam na wlasne
                    oczy. :))
                    • kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 11:59
                      roznie. Nie cierpie jechac ulica na Taunton Rd bo tam samochody parkuja na
                      srodku jezdni =( i tam wlasnie ZAWSZE jezdze chodnikiem
                      • lol21ndm Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 15:08
                        I tam wlasnie Cie widzialam! :)

Ja bym jednak nie jechala chodnikiem, a brzegiem kanalu (zjazd z Taunton Rd.
                        przy przejsciu dla pieszych jadac w kierunku miasta). Spokojnie, przyjemnie, i
                        blizej chyba.
                      • lol21ndm Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 15:11
                        Nie wiem, czy wiesz, ale... jesli mieszkasz kolo kolei, to druga przyjemna
                        mozliwoscia wracania do domu jest skrecenie kolo BMW, potem kawalek dalej w
                        lewo i potem juz prosto w strone mostu kolejowego (to jedyny problematyczny
                        kawalek, bo po schodach na moscie)... Potem w lewo wzdluz rzeki i wyjezdzasz
                        kolo strazy...
                        • kicior99 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.06, 17:15
                          Znam te droge. Nie wiem, czy to jednak nie dalej...
      • kruwsko66 Re: ... i zdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.06, 12:49
        dzekuje wam zebyscie wiedzieli ze sie nieposadam ze szczescia ze zdalem prawo
        jazdy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka