Dodaj do ulubionych

Młode Polki są wkurzone

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 14:44
ku..., ja pie...!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Środa i Szczuka rulez! IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.12, 16:32
      Wiedziałem, że feminizm zatryumfuje nad tym obłudnie wygrzecznionym patriarchalizmem. Kobieta wszystko potrafi. Jak się jej zachce, to bez trudu może być większym sku...synem (córką?) niż chłop.
      • osoba_anonimowa O nie, kochany, to tylko patriarchat jest chamski 23.05.12, 16:42
        co profesor Środa już niezbicie udowodniła

kompromitacje.blogspot.com/2011/04/magdalena-sroda-o-rajdowcach.html
        To tylko samce klną. My, niewiasty, jesteśmy zawsze empatyczne i łagodne. No chyba, że trzeba przypier... patriarchatowi. No to wtedy oczywiście nie, ale to zrozumiałe, bo walka genderowa się zaostrza i wymaga ofiar.
    • majs19 "Kurwa" to haslo narodowe 23.05.12, 16:50
      Znajoma Belgijka nie znajaca jezykow slowianskich odroznia polski po slowie "ku...". Fajny wyroznik .....
      • chn506 Re: "Kurwa" to haslo narodowe 23.05.12, 18:59
        Niestety taka jest prawda,ze nawet bardzo mlode polki w Brukseli poznaje sie po k......wa i to nawet Muzulmanie rozumieja i wstydza sie za nie a co najgorsze one sa z tego bardzo dumne!
        • kosmiczny_swir Wszyscy Polacy bluzgaja na lewo i prawo. 24.05.12, 12:45
          Wszyscy Polacy bluzgaja na lewo i prawo. Od 20 lat coraz wiecej. 20 lat temu, ludzie sie jeszcze tego wstydzili, dzisjaj juz nie.

Zastnawiajace jest, jak szybko nastapily zmiany w zachowaniu i mentalnosci Polakow po 1989 roku.
          • ubiquitousghost88 Kląć zaczęli jak się świętymi poczuli. Dzięki JP2 24.05.12, 18:37
            kosmiczny_swir napisał:

> Wszyscy Polacy bluzgaja na lewo i prawo. Od 20 lat coraz wiecej. 20 lat temu, l
            > udzie sie jeszcze tego wstydzili, dzisjaj juz nie.
            >
            > Zastnawiajace jest, jak szybko nastapily zmiany w zachowaniu i mentalnosci Pola
            > kow po 1989 roku.
      • Gość: janisko Re: "Kurwa" to haslo narodowe IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 13:14
        Cóż... problem Belgijki, że nie wie jak powszechne jest to słowo w większości słowiańskich krajów, nie tylko Polsce. Mam się wstydzić, za czyjąś ignorancję?
        • ubiquitousghost88 Nie pier.dol głupot... 24.05.12, 18:40
          Gość portalu: janisko napisał(a):

> Cóż... problem Belgijki, że nie wie jak powszechne jest to słowo w większości s
          > łowiańskich krajów, nie tylko Polsce. Mam się wstydzić, za czyjąś ignorancję?
      • usethecode Re: "Kurwa" to haslo narodowe 25.05.12, 00:54
        Przekaż znajomej Belgijce, że ją podziwiam. To rzadki talent, skoro człowiek nieznający języków słowiańskich potrafi odróżnić polskie "ku..." od czeskiego "ku...", słowackiego "ku...", litewskiego "ku...", serbsko-macedońsko-czarnogórskiego "ku...", bośniackiego "ku...", bułgarskiego "ku...", rumuńskiego "curva" i albańskiego "kurve".
    • ubiquitousghost88 Burki im pozakładać i spoko... Cierpliwości... 23.05.12, 18:24
      ...Tak kończy się obłudne "Dziewczynki nie uderz nawet kwiatkiem"...
      Posłuchajcie, jak na paryskich lotniskach nasze "damy" rzucają przez cały "hall", na prawo i na lewo, ku...mi i ch...ami, no bo niby "oni tutaj i tak nie rozumieją"...
    • stanos111 Młode Pokolenie: Polki sa wkurzone. 24.05.12, 00:36
      Kurwa ku...e - lba nie urwie ... hi, hi a jak urwie to po ku...e , no nic... swiadczy to o nich samych - kim one sa . WSTYD , bo czesto podrozuje i czesto slysze K...wa w miesjcach publicznych, to od razu wiem - ze to POLACY ...
      Nie spodziewam sie zmian na lepsze w najbliszej przyszlosci , chyba ze mulzumani przejma paleczke i zaczna obcinac im jezyki...
    • xeno Młode Polki są wkurzone 24.05.12, 03:33
      Przecież przekleństwa wyrzucane z siebie w paroksyzmach złości, albo "wylewające się same" z ust to jest przejaw słabości i braku samokontroli. Cóż więc się im dziwić - to tak, jakby mieć pretensję do niemowlaka, że nie kontroluje robienia kupy...
    • Gość: Marta Młode Polki są wkurzone IP: 219.143.35.* 24.05.12, 11:16
      Rozumiem, że używanie "k...a" jako przecinka jest problemem. Ale czemu stanowi to większy problem kiedy wychodzi z ust kobiety? Przykro mi panowie, ale to nie czasy, kiedy byłyśmy dla was ozdobą do fraku na salonach. Kiedyś kobietom "nie uchodziło" nosić spodni albo palić papierosów. Ile jeszcze czasu potrzeba, żebym nie słyszała "kobiecie nie uchodzi..". A niby dlaczego mnie nie uchodzi?! Bo nas z powrotem zapakujecie w gorsety?
      • Gość: ''' Re: Młode Polki są wkurzone IP: *.150.172.198-fenomenalny.net 24.05.12, 11:45
        Róbcie sobie jak chcecie, ale rzucanie k****mi przy publiczności jest po prostu oznaką braku kultury, niezależnie od płci.
      • highly.sceptical Re: Młode Polki są wkurzone 24.05.12, 11:52
        > Przykro mi panowie, ale to nie czasy, kiedy byłyśmy dla was ozdobą do fraku na salonach.
        > Kiedyś kobietom "nie uchodziło" nosić spodni albo palić papierosów. Ile jeszcze czasu
        > potrzeba, żebym nie słyszała "kobiecie nie uchodzi.."

Przykro mi, ale role płciowe narzucane przez społeczeństwo czy inne instytucje tak czy siak jakieś będą. A jeśli feminizm zatryumfuje w pełni, to on będzie te role dyktował. Kościół, lewica, feminizm, patriarchat - co to ku... za pie...na różnica? W gorsecie będziesz pomykać tak czy inaczej, ja zresztą też.

Swoją drogą jaranie tego gówna to rzeczywiście przedni pomysł na zaznaczenie swojej świeżo nabytej kobiecej zależności (coraz więcej młodych kobiet pali). Potem jedna z drugą będą z gender na ustach zdychać na raka płuc albo POChP, że nie wspomnę o smrodzie z paszczy i zębach w kolorze ecru, i to w najlepszym wypadku, częściej żółto-brązowych. Khe, khe, khe... cuchnące i kaszlące kobiety z brązowymi zębami może nie są estetyczne, ale są niezależne, a przeżywając trzecią młodość pod tlenem na pulmonologii są wręcz niezależne jak George Sand we własnej osobie. :)
      • Gość: janisko Re: Młode Polki są wkurzone IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 13:18
        Ależ z ciebie wyzwolona kobieta!

Czy po prostu swędzi z nieużytku? Nikt wam nie broni choćby palić. To po prostu wygląda paskudnie jak "wyzwolona i świadoma" kobieta pije wódkę z butelki do papieroska.

Rób co chcesz, ja też mogę robić co chcę i nie muszę szanować obleśnej cwaniary wyklinającej na prawo i lewo.
      • Gość: Bart Re: Młode Polki są wkurzone IP: *.promat.pl 24.05.12, 13:32
        Zrozum, że nikomu nie wypada przeklinać niezależnie od płci. Równie dobrze możnaby napisać, że czasy kiedy kobiety nie można było uderzyć nawet kwiatkiem też odchodzą w niepamięć. Same się pakujecie w gorsety. Nikt wam nie każe łazić w szpilkach, golić nóg i nosić biustonoszy. Mamy przecież równouprawnienie. Jak dla mnie możecie w gumofilcach mieszać beton na budowie. Chętnie zatrudniłbym kobiecą ekipę budowlaną.
    • same.zalety Młode Polki są wkurzone 24.05.12, 11:37
      och nie, dziewczynki używają brzydkich wyrazów!

i w ogóle to obgadują i wykluczają z grupy zamiast obić mordę jak to robią chłopcy

a fe te nasze dziewczynki;)
    • Gość: Jonek Młode Polki są wkurzone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.12, 11:44
      Wychowanie oraz sposoby wyrażania uczuć wynosi się z domu. Jeśli mamusia klnie jak szewc to nie spodziewajmy się, że córka będzie elokwentna.
    • Gość: ad problem z wolnością IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 11:53
      Też zauważyłam zchamienie języka. U młodzieży i studentów to dramat! W pracy ludzie jeszcze jakoś się kontrolują.
      Mam wrażenie, że większość przeklinających tymi "ku...mi" i "ch...ami" manifestuje swoją wolność i niezależność. Zupełnie przy tym nie rozumiejąc, że kindersztuba w niczym wolności nie umniejsza, a bogactwo różnych form i gier grzecznościowych czyni komunikację międzyludzką bogatszą.
      Zamiast tego mamy hordy troglodytów, które nie rozpoznają ironii i sarkazmu, czy dowcipów językowych. Za ubóstwem języka następuje ubóstwo myśli, a więc i zdolność (nie-)rozumienia tego, co się dookoła nas dzieje.
      • highly.sceptical Re: problem z wolnością 24.05.12, 12:05
        > Za ubóstwem języka następuje ubóstwo myśli, a więc i zdolność (nie-)rozumienia tego, co się
        > dookoła nas dzieje.

A kto powiedział, że język rynsztokowy musi być ubogi?
        • koma_5 Re: problem z wolnością 24.05.12, 12:16
          Masz rację. Przecież to dodatki, wyrażające emocje, które nam towarzyszą na co dzień. Trzeba się jakoś rozładować przecież. Wiem, że to nieeleganckie i dlatego pomaga. Dodatek uprzyjemniający krytyczne momenty. Całe życie mamy dbać tylko o opinie innych kosztem własnego samopoczucia, fundując sobie wrzody? Każdy ma takie samo prawo palić, pić, czy kląć, bez względu na stan posiadania między nogami.
    • Gość: adzifkopesis a znajdzcie etiude z Filmowki, gdzie nie pada IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 11:53
      slowo na K.

Nie ma takich! I toleruje sie to w pelni, bo o wolnosc artystyczna przeciez chodzi.
    • ilirian Młode Polki są wkurzone 24.05.12, 12:34
      "Skoro wszyscy jesteśmy równi, to czemu dziewczynom nie wypada przeklinać, a chłopcom tak?"
      Drogie Panie chłopcom też nie wypada przeklinać, zwłaszcza w towarzystwie.
    • Gość: janisko Młode Polki są wkurzone IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.12, 13:20
      Równi, równi, równi... w prawach, owszem. Ale równi nie znaczy "tacy sami".

Różnimy się od siebie znacząco i temu nie zaprzeczycie. Nie wiem na cholerę tak na siłę chcecie "wejść w spodnie". Źle się czujecie w swoim ciele?
      • Gość: niezbyt poważna Re: Młode Polki są wkurzone IP: *.kg.net.pl 24.05.12, 13:54
        Hm... Ale jak do tej pory mężczynom więcej wolno, a kobieta więcej musi. Poza tym hm... jak kobiety czują się w swoim ciele. Mają miesiączkę i boli je brzuch (facetów nie), nie mogą bzykać się całkiem bez zabezpieczeń, bo ciąża to będzie ich problem (facet zawsze może powiedzieć, "a co mnie to obchodzi"). Poza tym kulturowe wymagania dotyczące wyglądu, np. golenie nóg i czasem innych części (zgrabna piękna kobieta z owłosionym nogami, to fe... obrzydlistwo, o facecie dowolnie owłosionym nikt tak nie powie). O, jeszcze jedno i to jest to, czego autentycznie zazdroszczę mężczyznom na wyjazdach wszelakich. Sposób oddawania moczu. Taki facet to jest w stanie załatwić sprawę dyskretnie, nie zwracając na siebie uwagi w dowolnym tak naprawdę momencie (oczywiście nie w autokarze), a baba niestety nie, bo nie ma tak wygodnego urządzenia... Ech... co za świat. ;)
        • Gość: n0e czyli jednak IP: 193.201.167.* 24.05.12, 14:11
          cały ten feminizm to tylko zazdrość o penisa. stąd ta cała mściwość na samcach. Freud nie posiadałby się z radości.
          • Gość: niezbyt poważna Re: czyli jednak IP: *.kg.net.pl 24.05.12, 15:20
            No wiesz, trudno mi mówić w imieniu feministek, ale faktycznie penisa to mojemu chłopu na wyjazdach zazdroszczę, oj zazdroszczę... :) On załatwia sprawę do pisuaru w kilkanaście sekund, a ja biedna całą przerwę w podróży spędzam stojąc w ogonku do damskiej toalety. Ot, niesprawiedliwość świata tego...
    • Gość: ala Młode Polki są wkurzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 13:29
      Osobnik łagodny, niezależnie od płci, nie przetrwa w dzisiejszym świecie, zwłaszcza w Polsce, chyba że jest "dobrze urodzony", tj. bogaci rodzice zapewnili mu start. Żeby dać radę, trzeba być draniem bez skrupułów rozpychającym się łokciami, a wszystkich napotkanych na drodze traktować na starcie jako potencjalnych wrogów, oszustów i złodziei.

Człowiek musi się znajdować w stanie "ciągłej gotowości bojowej", a w koszarach, jak wiadomo, używa się "języka koszarowego". Przekleństwa są tylko objawem tego stanu ducha. Mnie osobiście rażą nie tyle same wulgarne słowa, ale ton głosu ludzi, którzy je wypowiadają. To jest ton pełen agresji i nienawiści, przypominający szczekanie wściekłego psa. Płeć nie ma tu nic do rzeczy. Dziewczyny też muszą walczyć o przetrwanie.
    • Gość: Sumi Młode Polki są wkurzone, bo smutne IP: *.aster.pl 24.05.12, 14:29
      Szkoda, że do artykułu o agresywnych, złych młodych kobietach nie dodano pewnej ciekawej informacji:
      Z badań nad poziomem poczucia szczęścia różnych grup wiekowych w Polsce (Czapiński) wynika, że młode dziewczyny są najbardziej nieszczęśliwe. Najgorzej się czują, najbardziej boją, najczęściej zapadają na depresję.
      Warto też wiedzieć, że wysoki poziom frustracji może znaleźć dwa sposoby rozładowania: depresję, czyli rodzaj agresji wobec samego siebie (agresja kierowana do wewnątrz) albo agresję kierowaną na zewnątrz, czyli tę nielogiczną, rozpaczliwą walkę z przypadkowymi ofiarami.
      Coraz więcej dziewczyn cierpi na depresje, coraz więcej dziewczyn stosuje agresję, bo młode Polki są wyjątkowo nieszczęśliwe.
      Pokusimy się o diagnozę przyczyn ich frustracji?
      1) Młode Brytyjki, Szwedki wcale nie są najbardziej nieszczęśliwą grupą osób w swoim kraju. Tylko Polki są. Rzecz musi się więc wiązać z marną sytuacją młodej dziewczyny w Polsce.
      Dobry trop?
      Idealny! Młoda dziewczyna w Polsce to parias tego społeczeństwa.
      Nastolatka jest już na tyle duża, by widzieć, że kobieta w Polsce, choćby stawała na rzęsach, i tak ma 10 razy trudniej niż facet. Bo w Polsce jest postrzegana głównie przez pryzmat macicy, i to macicy upaństwowionej.
      Trudniej jej o pracę, bo przecież będzie w ciąży, będzie brać zwolnienia na dziecko - młodym paniom dziękujemy! Co innego młody pan - tego z góry preferujemy!
      50% kobiet w Polsce nie ma pracy zawodowej. Dla większości z nich nie jest to wybór.
      Macierzyństwo w Polsce jest koszmarem w porównaniu ze standardami europejskimi. Jest wymuszane - apteki i lekarze potrafią ograniczać dostęp do antykoncepcji, ginekolodzy nie chcą kierować na badania prenatalne (niebezpieczeństwo grzechu aborcji!), więc mnóstwo kobiet przez całą ciążę drży, nie wiedząc, czy dziecko jest zdrowe; a restrykcyjna ustawa antyaborcyjna, i tak w Polsce nie realizowana, zmusza do rodzenia nawet, gdy jest to dziecko gwałciciela, dziecko kalekie, gdy nie ma się grosza przy duszy ani żadnego wsparcia. Wreszcie upokorzenia na porodówkach i często przymus do rezygnacji z własnego życia na jakichś 5 lat - bo brakuje miejsc w żłobkach i przedszkolach. Przymus do życia na "łaskawym chlebie" Pana Męża i ciężkiej, bezpłatnej pracy na rzecz domu i rodziny, nazywanej tu popularnie "siedzeniem w domu".
      Jeśli spróbuje się zbuntować, miłosierny Kościół Katolicki natychmiast ją napiętnuje i wsadzi parę szpil i mocnych kopów - niech niewiasty znają swoje miejsce! Trzy kroki za chłopem, a za Kaplanem - na kolanach!
      Eh, jak tak głębiej pomyśleć, to łatwo zrozumieć, czemu polscy chłopcy tacy spokojni. Bo nie mają czym się denerwować. Dobrze wiedzą, że mają w Polsce dodatkowe punkty "na wejściu". A dziewczyny wiedzą, że w tym kraju, w tym społeczeństwie mają przekichane. Ta wiedza je boli, a swój bul wyrażają poprzez agresję. Ale kiedyś wydorośleją i wyjadą...
      • sowa.123 Re: Młode Polki są wkurzone, bo smutne 24.05.12, 15:18
        dokładnie,nic dodać nic ująć. zgadzam się w 100%, to nie jest kraj dla młodych kobiet,tylko więzienie
        • Gość: stanos111 Re: Młode Polki są wkurzone, bo smutne IP: *.dyn.iinet.net.au 25.05.12, 03:37
          Wcale sie z tym , nie zgadzam to propaganda - mlode Polki nie maja co robic w Polsce ,,, to niech jada do Israela i tam niech ida do armi to sie zycia naucza ...
          I nie beda nazekac ze maja zle...
          Dzisiaj , prawie kazda mloda polka /polak z tel. /komurka na ulicy i klikaja24/ 7 non stop do siebie - to jest pojebana generacja ,a za 10 / 15 lat nie bedzie lepiej tylko gorzej...
      • ubiquitousghost88 Bul można wyrazić i bez agresji (vide Prezydent).. 24.05.12, 18:45
        ...Jak już takiego wybrałaś, to ucz się od niego nie tylko ortografii...
    • oregano1 Młode Polki są wkurzone 25.05.12, 00:32
      Jestem już babcią,dość tolerancyjną,ale słownictwo !używane przez małolaty wzbudza u mnie wprost alergię!!Nie zgadzam się na tolerowanie tegoż,w/g mnie jest to efekt braku słownictwa w wyrażaniu swoich emocji,brak podstawowych pojeć i wielki ! wykrzyknik z prosbą o pomoc w problemach,smutne że w takich słowach ,wyrażane są wszelkie frustracje i problemy, a tu niestety wina leży po naszej stronie dorosłych.nie mamy czasu na rozmowy z własnymi dziećmi,kupujemy coraz droższe gadzety,ale do póty latorośl nie stwarza problemów w domu,mało nas dorosłych interesuje, co nasze pociechy robia w "życiu " codziennym.A oni wszyscy poza kaską ,potrzebują zrozumienia i miłości
      • ubiquitousghost88 O Boże Babuniu, oni bata potrzebują. Trzeba było.. 25.05.12, 10:03
        ...nie wyprowadzać sztandaru, razem z dziadziem i jego batem, na balkon historii...
        Jak się, dla własnej wygody, zachciało "tolerancji", no to teraz trzeba tolerować toto do utraty tchu!

oregano1 napisała:

> Jestem już babcią,dość tolerancyjną,ale słownictwo !używane przez małolaty wzbu
        > dza u mnie wprost alergię!!Nie zgadzam się na tolerowanie tegoż,w/g mnie jest t
        > o efekt braku słownictwa w wyrażaniu swoich emocji,brak podstawowych pojeć i wi
        > elki ! wykrzyknik z prosbą o pomoc w problemach,smutne że w takich słowach ,wyr
        > ażane są wszelkie frustracje i problemy, a tu niestety wina leży po naszej stro
        > nie dorosłych.nie mamy czasu na rozmowy z własnymi dziećmi,kupujemy coraz drożs
        > ze gadzety,ale do póty latorośl nie stwarza problemów w domu,mało nas dorosłych
        > interesuje, co nasze pociechy robia w "życiu " codziennym.A oni wszyscy poza k
        > aską ,potrzebują zrozumienia i miłości
    • 7oliwka Młode Polki są wkurzone 02.06.12, 12:01
      Ta strona zarobi dla Ciebie około 15.000 zł! Zamykając ją \"wyrzucasz\" 15.000 zł. Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto go przeczytać! Wystarczy poświęcić jednorazowo tylko 20minut !!!!
      Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł (lub równowartość np. 1,5 euro lub 2 dolary itp.) po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15.000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 13.435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się
      Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tego maila i wróć kiedy będziesz mieć czas : )
      Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodziną lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!
      To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie.
      KROK 1 - Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby aby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze, co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- \"jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!\". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak, więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą (tytułem): \"Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej.\" CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć . Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. OTO OBECNA LISTA:
      1. Nr konta: 20 9431 0005 3001 0012 9251 0001
      2. Nr konta: 33 1240 5282 1111 0010 1889 4753
      3. Nr konta: 51 1020 3378 0000 1302 0142 5636
      4. Nr konta: 03 1020 5095 0000 5802 0089 4824
      5. Nr konta: 29 1020 5095 0000 5002 0089 4360 PAMIĘTAJ!.
      NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz \"xxx\" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą!
      KROK 2 - Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1-szym miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego) ,później konto nr 1 skasuj, a na dole (na 5-tym miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przoduNA 1-szą POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY!
      Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to wdarmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!
      POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.
      \"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień! \"Tomasz Wątorek, Warszawa
      \"Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 11 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze raz!\" Justyna Tojan, Strzelce Opolskie
      \"Byłem zaskoczony, kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa! Nareszcie! Dzięki, dzięki, dzięki!\" Ryszard Bodler, Gdańsk
      Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał. A tutaj troszkę matematyki :Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób), będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej.
      Jak długo będziesz wysyłać tę wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka