05.12.10, 16:40
Czy ktoś już wymieniał może zamki w drzwiach, które były w ofercie z drzwiami wejściowymi?...o ile się nie mylę to jest to mul-t-lock i nie wiem, czy to jest kwestia wymiany samej wkładki tej firmy (nawiasem mówiąc nie wiem gdzie by ją dostać) czy może jednak jest to bardziej skomplikowana operacja?...Czy potrzebny jest może do tego fachowiec albo nawet jakiś człowiek z firmy multi i trzeba się jakoś z nimi skontaktować (mało informacji jest na stronie ww. firmy i kontakt raczej utrudniony)?...Czy raczej standardowo można je np. dostać w castoramie lub przez internet i dać sobie radę samemu bez większych kłopotów?...potrzebuję wymienić jeden z zamków...
diuro
Obserwuj wątek
    • diuro Re: zamki 05.12.10, 20:07
      Ok...już się zorientowałem. Zwykłe wkładki dostępne w castoramie (multlock - przy okazji można zastosować innej firmy). Trochę może nietypowy rozmiar, bo akurat takiego nie było (podobno mało drzwi ma taki więc niewiele jest w sklepach) ale szybko sprowadzają w razie potrzeby. I przy okazji widzę, że można też tam dorobić dodatkowe klucze do tego typu zamków, mając oczywiście kartę do kluczy (zawsze miałem problem ze znalezieniem takiego miejsca). Problem z głowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka