hepinka 27.01.05, 18:44 Jesteś konsultantką Avonu? Po ostatnich zmianach zastanawiasz się, czy się nie wycofać bo zaczynasz dopłacać do tego interesu? Chcesz mnieć większy upust? Być może mam dla Ciebie propozycję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna41 Re: Do konsultantek AVON z Leszna 28.01.05, 14:15 Jestem konsultantka AVON z Leszna. Narazie nie jest źle. Ale przedstaw swoja propozycje. e-mail:alicja1400@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anilesz Re: Do konsultantek AVON z Leszna 20.10.05, 22:36 Czesc! Tak jestem konsultantka avonu z leszna . Szczerze to masz racje zastanawia sie czy nie zrezygnowac z avonu, "bo zysku tyle co w pysku" czyli jednym slowem wcale. Jesli masz jakis pomysl jak mozna to zmienic to napisz . Moj mail (anilesz@interia.pl) Czekam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
md.oriflame Re: Do konsultantek AVON z Leszna 25.10.05, 08:36 Ja wiem jak to zmienić :)Wstąpić do Oriflame. U nas zyski siegają na początku 80 - 100 zł ale za to po jakims czasie mogą wzrosnąć do ponad 2 tys zł (co katalog). Szczegóły? Piszczcie md.oriflame@gmail.com Lub sprawdzcie nowy program WITAMY! 212.247.89.74/campaign/plpl/recruitment_ce_med/page1.html Odpowiedz Link Zgłoś
hepinka Re: Do konsultantek AVON z Leszna 25.10.05, 14:29 jasne jasne ori Cię zbawi :P Odpowiedz Link Zgłoś
md.oriflame Re: Do konsultantek AVON z Leszna 26.10.05, 09:26 No w Oriflame stać ludzi tych ktorzy na prawde angazuja sie w to co robia na zakup nowego mieszkania lub samochodu z salonu (wszystko z pieniedzy Oriflame), a z reszta patrzac na to wszystko nie oszukujmy sie ze rywalizacja miedzy Avonem a Oriflame byla jest i będzie. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
md.oriflame Re: Oto AVON 28.10.05, 12:17 Zatrucie pracowników fabryki Avon Polska w Garwolinie (2005-10-26) 33 pracowników garwolińskiej fabryki firmy kosmetycznej Avon Polska trafiło w ciągu ostatnich dwóch dni do szpitala z objawami zatrucia chemicznego. Nikt nie został hospitalizowany. Fabryka przerwała produkcję. Na razie nie są znane przyczyny zatrucia. Pierwsi poszkodowani pracownicy fabryki zgłosili się do garwolińskiego szpitala w nocy z soboty na niedzielę. Zostali poddani badaniom toksykologicznym, które nie wykazały obecności w ich organizmach substancji toksycznych. Po kilkunastu godzinach objawy (m.in. drętwienie rąk i zawroty głowy, zmiany skórne) ustąpiły, a pracownicy zostali zwolnieni ze szpitala. Kolejni pracownicy fabryki trafili do szpitala we wtorek w nocy i rano. Jak powiedział PAP wiceprezes Avon Polska Maciej Rybicki, osób, które źle się poczuły, było w sumie 33. Trzy, które znalazły się w szpitalu we wtorek rano, jeszcze przebywają na obserwacji w izbie przyjęć. Zarówno Avon Polska, jak i władze Garwolina oraz tamtejsza straż pożarna zleciły różnym firmom badania, które mają wskazać przyczynę zatrucia. Rybicki wyjaśnił, że w poniedziałek, gdy do szpitala trafiły osoby w jednej sekcji produkcji, wydawało się, iż przyczyną złego stanu pracowników jest używany do produkcji aceton. We wtorek okazało się jednak, że są kolejni poszkodowani - osoby pracujące w innych działach fabryki. W związku z tym firma zdecydowała się na przerwanie produkcji do czasu wyjaśnienia sprawy. 3,5 tys. pracowników zostało zwolnionych do domu. Są na bieżąco informowani o sytuacji w fabryce; Avon Polska zapłaci im też normalnie za pracę. Rybicki podkreślił, że stan żadnego z pracowników nie jest poważny. Dodał, że badania nie wykazały, by chore osoby na przykład zatruły się jedzeniem ze stołówki działającej na terenie fabryki. ________ Przedruk za Polską Agencją Prasową; www.pap.pl Oto AVON :)) - Tylko w Oriflame naturalne kosmetyki z NATURALNYCH składników.!! Odpowiedz Link Zgłoś
hepinka Re: Oto AVON 01.11.05, 00:07 no już bez ściemy ze Oriflame jest 100 % naturalne [co to za naturalny produkt, który ma ponad rok trwałości? prawdziwie w 100 % naturalny krem psuje się po paru dniach, max po tygodniu ;)] kosmetyki ori czy nivea i większość innych tak samo produkowane w fabrykach, kosmetyków naturalnych w 100 % jest tak mało, ze firmy da się policzyć na palcach 1 ręki [a ceny są dla nas zaporowe póki co] i wsród nich nie ma ani avonu ani ori a w fabrykach zdarzają się awarie, usterki itp więc nie demonizujmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Nie ma kosmetyków w 100% naturalnych! 01.05.06, 15:55 Nie ma kosmetyków w 100% naturalnych! Z prostej przyczyny - zepsułyby się zaraz po otwarciu :) Oriflame mają w swoim składzie, obok naturalnych składników, również konserwanty, dzięki czemu mogą wytrzymać np. rok. Odpowiedz Link Zgłoś
marlen20 Re: Do konsultantek AVON z Leszna 01.01.07, 23:54 ja właśnie chce zrezygnować niechce mi sie latac z tymi papierkami a kasa marna prezenty śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś