hawka 20.10.04, 21:04 Przeczytałam cały wątek o szlachcie polskiej i Tej pochodzenia Żydowskiego.Nie zgadzam się z Tobą,że Żydów w Polsce nie widać.kTO CHCE TO WIDZI.CO TY MYŚLISZ? ŻE CHODZĄ W KIPACH NA CODZIEŃ ? Są byli i będą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wydron Re: Am Israel Haj 20.10.04, 21:16 PODOBASZ MI SIĘ HAWKA. ALE WIERZAJ MI MIESZAŃCY NA OGÓŁ STARAJĄ SIĘ BYĆ BARDZIEJ POLSCY OD POLAKÓW(TO SAMO PEWNIE JEST U ŻYDÓW). NAJWIĘKSZYMI WROGAMI ŻYDÓW NAJCZĘŚCIEJ BYLI....ZASYMILOWANI ŻYDZI. Odpowiedz Link
hawka Re: Am Israel Haj 20.10.04, 22:04 Wiesz Co ? to wszystko zaczęło się od wieży Babel///i na co komu udowadniać jakieś przynależności narodowe.Nie ma chyba człowieka ,który nie byłby pomieszany...Ja póżno się dowiedziałam o swoim pochodzeniu,ale nie przeżyłam jakiegoś szoku/ Wręcz przeciwnie zawsze coś mnie ciągnęło i inspirowało do poszukiwań.No i teraz jest mi z tym bardzo dobrze.Ostatnio był festiwal Singera w Warszawie..ojoj co za piękna impreza/. Laila tow Przyjacielu. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Am Israel Haj 20.10.04, 23:54 hawka napisała: > Wiesz Co ? to wszystko zaczęło się od wieży Babel///i na co komu udowadniać > jakieś przynależności narodowe.Nie ma chyba człowieka ,który nie byłby > pomieszany...Ja póżno się dowiedziałam o swoim pochodzeniu,ale nie przeżyłam > jakiegoś szoku/ Wręcz przeciwnie zawsze coś mnie ciągnęło i inspirowało do > poszukiwań.No i teraz jest mi z tym bardzo dobrze.Ostatnio był festiwal Singera > > w Warszawie..ojoj co za piękna impreza/. Laila tow Przyjacielu. Sława! Witamy slowianska Zydówke, czy zydówke tez? Zatem skoro Cie ten temat tak bardzo pasjonuje, to moze pociagniesz cos na temat zydów na Slowianszczyznie o ich historii, pochodzeniu i stosunkach ze Slowianami i Slowianszczyzna? Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link