GoĹÄ: Wqrwiony2 IP: 195.150.115.* 15.05.04, 22:03 "Wielka czwórka"? A co w niej robi Hiszpania, jeśli brak Włoch? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: miro Re: Finał konkursu Eurowizji - Wlochy ? IP: *.iue.it 15.05.04, 22:10 zgadzam sie z poprzednikiem. a gdzie sa Wlochy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:39 Niestety Tatianka pokazła gołe cycki a nie zdolności wokalne. Tragedia wstyd i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwona Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: 80.48.150.* 15.05.04, 23:14 Brawo Jacku!Każdy muzycznie wrazliwy czlowiek w tym kraju miał podobne odczucia do naszych.Głosowanie trwa a my nadal bez punktu i jakos wcale nie jest mi przykro z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: juror moze przynajmniej zalapia sie do burdelu ? IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.05.04, 23:39 choc moze byc trudno, bo w Stambule wola blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: moze przynajmniej zalapia sie do burdelu ? 16.05.04, 09:58 Ten komentarz nie jest godny. Wysli tam swoja wlasna zonke, i nie ludzi z innej klasy. Uncle Davey www.usenetposts.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Słabo, słabiutko... IP: *.core.lanet.net.pl 16.05.04, 14:05 Blue Cafe bez playbacku sobie nie radzi... Z playbackiem niewiele lepiej. Na tle innych wykonawców nie wyróżniali się, nie wybiegali do przodu, nie pozostawali też w tyle. Szkoda, że w muzyce taki marazm zapanował. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: *.g.pppool.de 16.05.04, 00:32 1. muzycznie wrazliwi ludzie nie ogladaja Eurowizji - szmira i kicz 2. Turcy i Polacy mieli chyba najbardziej wyluzowane kawalki, z wplywami Ska i Reggae. Ale niestety przynajmniej w naszym wykonaniu na tak prostacka publicznosc takie dzwieki nie zadzialaja. Ale czego sie spodziewac po publicznosci Eurowizji. pierwszy raz w zyciu slyszalem to Blue Cafe i nawet pozytywnie mnie zaskoczyli. muzycznie wrazliwi - ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PPP KAZDY NAROD POWINIEN SPIEWAC W SWOIM JEZYKU...... IP: *.albq.qwest.net 16.05.04, 20:10 Tak jak bylo kiedys....... . W obecnej formie ten kicz nie powinien nazywac sie Eurowizja....... . W koncu festiwal tego typu powinien promowac kulture Europejska a nie Angielsko-jezyczny kicz..... . Z mila checia posluchal bym wykonan w jezykach Serbskim, Lotewskim, Hiszpanskim, Greckim itp..... (zawsze moze dolem isc tlumaczenie). Wybierac zwyciezce rowniez powinno grono specjalistow, a konkurs publicznosci mozna zorganizowac swoja droga..... (albo powiedzmy pol na pol - pol glosow ekspertow, pol poblicznosci). W obecnej wersji programu, proponuje, aby Polska wycofala sie z wystepow w Eurowizji.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: erni Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 09:10 jaki obciach? jaka zenada? ten caly festiwal to jest obciach i zenada... festiwal kiczu, antymuzyki, bezguscia... a blue cafe? mimo ze tej "skrzeczacej panienki" nie trawie (jej skrzek "psuje" calkiem w porzadku rozrywkowe kompozycje) to wypadla calkim, calkiem... takze estetycznie ;) a juz na pewno lepiej niz ukrainka - jej wystep przypominal ciezka "wschodnia" tradycje lyzwiarstwa figurowego - taki cyrk i zero muzyki... ja bym sklasyfikowal "blue cafe" nawet w pierwszej "3" obok innych "przegranych" tego kiczofestiwalu, na uwage zasluguje inna rzecz - coraz bardziej widoczny podzial europy (nie tylko o gusta chodzi, ale bardziej krag kulturowy i cywilizacyjny): na pln.-zach. i pld.-wschod. - co sie okazuje polska zalicza sie do tych bardziej cywilizowanych i "chlodniejszych" pln.zach. krajow :) az sie dziwie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: *.bmj.net.pl 16.05.04, 11:01 Zgadzam sie z tobą w zupełności. Nie wierzyłam ze cyrk wojowniczki Xeny moze byc takim sukcesem.....już bardziej stawiałam na kiczowatą ale melodyjną Szwedkę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiatrak disco polo IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 13:28 to blu kafe to typowe disco polo, bzdurny tekst o niczym i żałosna, słodka melodia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Tylko z przymruzeniem oka ;-) IP: *.lutn.cable.ntl.com 16.05.04, 11:14 A ja ubawilam sie przednio! Nie pamietam kiedy ostatni raz smialam sie tak bardzo ogladajac koncert:-) Zupelnie nie rozumiem o czym jest ta dyskusja, przeciez kazdy czlowiek przy zdrowych zmyslach wie, ze Eurowizje traktuje sie z przymruzeniem oka... Na przyszly rok sprzedaje moj patent: duzo dobrego wina i duze grono rozrywkowych znajomych... Wtedy nawet Eurowizja smakuje lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dokladnie Tak wlasnie to dziala IP: *.rcil.cam.ac.uk 16.05.04, 13:25 Kazdy przyniosl szesciopak piwa i kupe zarcia. A ze towarzystwo bylo miedzynarodowe, zabawa byla przednia i smiechu jeszcze wiecej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bruno Wątpliwy Re: Tylko z przymruzeniem oka ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 13:57 Dokładnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rzymianin Re: Tylko z przymruzeniem oka ;-) IP: *.chello.pl 16.05.04, 14:07 wlasnie! pizza, kilka butelek wina i eurowizja = swietna zabawa! najfajniej jest w czasie przyznawania punktow - obstawianie, ktory kraj komu da punkty (szczegolnie 12) i dlaczego, albo dlaczego nie da... religia, polityka, historia, gospodarka - to wszytsko ma wplyw na wyniki konkursu! a po konkursie taksowka i do klubu! i butelka szampana za zdrowie triumfatora! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zdzichu Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: *.icpnet.pl 16.05.04, 19:45 Ale cycki to ma zajebiste!!!! Trzeba jej oddać!! Pani Tatiano - bez obrawy - szacuneczek dla biuściku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwona Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: 80.51.242.* 15.05.04, 23:06 Co pokazało Blue Cafe trudno nawet nazwac obciachem,totalna szmira ,wstyd iżenada to moje odczucia po obejrzeniu ich "występu".Czy naprawdę nie stac nas na nic wiecej?W ubiegłym roku wszyscy jechali na Ich Troje,zobaczymy ktore miejsce zajmiemy w tym roku-mam dziwne przeczucie że jedno z ostatnich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamille Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.05.04, 16:11 Komentarz prezentera niemieckiej stacji ARD po wystepie Blue Cafe: "No tak, najwyrazniej po rozszerzeniu Unii Europejskiej nie tylko granice, ale i ubrania staly sie bardziej przepuszczalne"...." Najblizszy jakosciowo byl wystep pioseknarki z Rumunii... (komentarz ARD: "Nie tak wyobrazalismy sobie otwarcie Europy Wschodniej")... Po prostu zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DziadekTadek Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: *.crowley.pl 16.05.04, 07:25 W Polsce mamy wszystkich takich "odpustowych muzykantów",wciska się ludziom wątpliwej jakości utwory.Tworzy się listy przebojów,nagrywa tysiące kompaktów.W rywalizacji na rynku światowym nikt tego "badziewia" nie chce kupić,a nawet słuchać.Bo to jest tylko polska "kaszana"> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janunio Rychy frykcyjne Tatiany - ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 07:41 Miejsce tej kapeli widział bym na statku wakacyjnym na Karaibach. Parodystyczne umiejętności vocalistki to za mało, żaś jej ruchy frykcyjne pozostawiają wiele do życzenia. Ukraina boska !!! Dzieło multi - medialne broniące się w ekranie TV. Słyszałem i widziałem mix żywiołów rodem prosto ze wschodniej Ukrainy; azjatyckość i europejskie prawosławie przenikało się do tworząc synenergetyczny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Rychy frykcyjne Tatiany - ocena IP: *.bmj.net.pl 16.05.04, 11:04 boska? to była jakaś kokofonia połączona z padaczką. Bolało... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czerwona ze Wstydu Sukienka jak z hamburskiego burdelu IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.04, 23:38 Na świecie mówi się, że Polki mają gust. Nie mówi się natomiast, że potrafią śpiewać. Teraz okazało się eurowizjonarnie, że ani gustu, ani śpiewu. A nasza Ambasada rozesłała imejle, żeby na nią głosować bo taka "energetyczna" i "tajemnicza". Gdzie, przepraszam ja was, ta "energetyka" i ta "tajemniczość"? Może miała w staniku kilo-waty? Piosenka więcej niż żałosna, praktycznie to jedna krótka linijka. Tajemnica polegała chyba tylko na tym, kto i dlaczego i z braku jakiego laku posłał tę panią na festiwal. Nawet tak denny, jak ten. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: baron Żenada - ledwie IP: *.devs.futuro.pl 16.05.04, 13:45 słuszalna Tatiana i jej żałosne love song..reszta zagłuszona przez muzykę iwycie gostka obok, ona pewnie umi śpiewaćtylko w studio gdzie jej podrasują głos...dno Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z xsyza Masz rację i ten tele zagadywacz, umię czytać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 12:27 Jaki Lepper taka kultura, na przyszły raz niech jadą z jasełkami i iber allles1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xYz Re: Ale obciach z Blue Cafe... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 13:11 Jak w ubiegłym roku mieli ciekawy kawałek to publiczność wybrała Ich Troje bo było na fali. Teraz wybrano Blue Cafe z gorszym utworem niż poprzedni, ale przecież teraz oni są na fali. Polacy zawsze tak głosują (vide sejm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DOKTOR MUREK Wiśniewski rok temu był 1000x lepszy IP: 195.205.132.* 17.05.04, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ree Re: Wiśniewski rok temu był 1000x lepszy IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 15:45 wisniewski jest gorszy - nie ma cycków. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Finał konkursu Eurowizji - Wlochy ? IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 16.05.04, 01:08 Gość portalu: miro napisał(a): > zgadzam sie z poprzednikiem. a gdzie sa włochy? Na dupie . Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: Finał konkursu Eurowizji - Wlochy ? 16.05.04, 09:59 Slyszeli ze tam bedzie w halie calkowity zakaz palenia, wiec sie obrazily, mowiac, ze nie bylo takiego wymogu wtedy, kiedy oni wlaczyli sie do UE. Best Uncle Davey www.usenetposts.com Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Finał konkursu Eurowizji - Wlochy ? 16.05.04, 16:30 Wlosi na festiwalu piosenki lubia zarabiac / San Remo /, a nie tracic wydajac pieniadze. Nie wysylaja nikogo od 1997 / jesli sie nie myle /. Nie ma nawet transmisji TV / w zeszlym roku gay.tv, w tym roku nikt /. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xy Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.dal1-4-13-058-189.dsl-verizon.net 15.05.04, 22:33 przebywam w usa ,jak przebiega konkurs,bo nic nie wiem. czy tatiana ma szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Viking Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.telia.com 15.05.04, 22:36 Jeszcze glosowanie sie nie zaczelo, bedzie chyba gdzies za 15-20 min. Trzymajmy kciuki, bo niezaleznie od wartosci piosenki trzeba swoim kibicowac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: juras Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:37 raczej bez szans, choc myslalem, ze bedzie gorzej. Super Cypr - jestem pod wrazeniem, teraz byli Turcy taki Disco Rock z wygladu pod RHCP a muzycznie qurcze Ricky Martin, ehhh nie dla mnie. Hiszpania taki etni przeboj w stylu Macarena. Moim zdaniem Blue Cafe bedzie w 1-szej dziesiatce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:38 Hiszpania gospodarczo jest silniejsza od włochów jeżeli tego nie wiesz....A poza tym drogi przedmówco czepiasz się szczegółów :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rzymianin Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.chello.pl 16.05.04, 14:09 nie przesadzaj! w G8 Hiszpanii nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gromax blamaż!!! IP: *.crowley.pl 15.05.04, 22:38 już wiśniewski był lepszy gdzie głos tatiany? gdzie są dźwiękowcy?????? a miało być tak pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: szkoda ... IP: *.marymont.pl 15.05.04, 22:48 Moim zdaniem Tatiana jest bardzo ładną i zgrabną dziewczyną, ale w tej sukience jakoś dziwnie wyglądała - nogi jej "skróciła" i było nie tak. Natomiast uciekł gdzieś "głos żaby" i też było nie tak. No cóż - jak w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: juras Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:42 jezu: skad oni wzieli w szwecji taka laske !!! i do tego brunetke. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adgar Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.dclient.hispeed.ch 15.05.04, 22:48 Przeciez w szwecji so tylko takie laski. Racja ze w wiekszosci blondynki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eszka Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 15.05.04, 22:57 Sweet song.... aż mnie zemdliło Odpowiedz Link Zgłoś
wienek Bladziutko... 15.05.04, 22:59 bardzo sie rozczarowałem występem Tatiany... ale to chyba nie tylko jej wina, technika do dupy!!!! ciekawe czy załapiemy się znowu do dziesiątki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ree Re: Bladziutko... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 12:02 Technicy zawalili, nie wiem dlaczego nie wymieniono jej strun głosowych. TO SKANDAL, przypuszxczam, żer to rewanż Turków za kampanię wiedeńską Sobieskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cs ach, Szwecja IP: *.k241.webspeed.dk 16.05.04, 01:27 w zeszlym roku byla jeszcze lepsz laska juz na samo wspomnienie jak tanczyla... moment :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: S-T Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.customer.alfanett.no 15.05.04, 22:59 i tak wygra norweg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MagdaEriksfru Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.cm.chello.no 15.05.04, 23:13 Twoje marzenie ze Norwegia wygra.Niestety reke reke myje i "Kraje Balkanskie" maja wielu uczestnikow.Popatrz juz daja sobie wzajemnie punkty.Oczywiscie te najwyzsze.Oj oj Turcja juz prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 16.05.04, 01:17 Gość portalu: S-T napisał(a): > i tak wygra norweg Chyba w kombinacji norweskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Przewaliłaś, nie byłaś sobą. 15.05.04, 23:10 Miałaś zaśpiewać tym swoim ochrypłym głosikiem. Jak Armstrąg. Zwolnij ( wypieprz na zbity pysk wszystkich swoich doradców )i to w trybie natychmiastowym swoich doradców. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwona Re: Finał konkursu Eurowizji IP: 80.48.150.* 15.05.04, 23:22 Powinien wygrać Cypr ,az ciarki przechodziły jak śpiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Podobała mi się Ukraina 15.05.04, 23:28 Gość portalu: iwona napisał(a): > Powinien wygrać Cypr ,az ciarki przechodziły jak śpiewała. Powinna być na pudle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolde Re:Sankowskiemu z GW juz dziekujemy IP: *.mus.estpak.ee 16.05.04, 17:59 p.Sankowski proponuje nie wysylac naszych reprezentantow na zadne konkursy. a moze p.sankowski przestal by pisac bzdury, a najlepiej przestal pisac w ogole bo miernie to wyglada jak ten caly blue caffe. do tego sa konkursy zeby w nich startowac. a jak kryteria sa takie jakie sa ,trzeba sie dostosowac do nich. Niestety nastala nowa moda (w muzyce tez) i dlatego staruchy nie powinni zabierac glosu Odpowiedz Link Zgłoś
nictowujek Re: Finał konkursu Eurowizji 15.05.04, 23:32 Litosci! Ten caly konkurs wola o pomste do nieba. Nie wiem co to bylo ale nie mialo nic wspolnego z zadnym znanym mi gatunkiem muzyki. Przeciez wiekszosc z panstwa "artystow" wylacznie miotala sie po scenie w jakis paralitycznych drgawkch. Po co to komu. Niestety musialem obejrzec to to z obowiazku. I oby nigdy wiecej! nictowujek Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Finał konkursu Eurowizji 15.05.04, 23:46 nictowujek napisał: > Litosci! > > Ten caly konkurs wola o pomste do nieba. Nie wiem co to bylo ale nie mialo nic > wspolnego z zadnym znanym mi gatunkiem muzyki. Przeciez wiekszosc z panstwa "ar > tystow" wylacznie miotala sie po scenie w jakis paralitycznych drgawkch. > > Po co to komu. > > Niestety musialem obejrzec to to z obowiazku. I oby nigdy wiecej! Wypisz się z tego obowiązku jak cię to tak bardzo boli > Nie męcz się, przełącz na inny kanał. TV TRWAM jest wspaniałym Kanałem, cudownym istnieniem, cnotą wieczną, mimozami cnota się kończy.Jesien się zaczyna dla Krk. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ats wieden Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.3.14.vie.surfer.at 16.05.04, 00:40 masz racje a to wielki przekret i w dodatku lokalny kazdy sasiad jest bliski szkoda pradu na kicz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciotka Matylda nie ma to jak obowiazki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:33 lepiej bys sie zajal swoja ciot(k)ą, zamiast takie glupoty opowiadac. I nie wolaj o litosc, bo i tak nie bedzie ona ci dana...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mrek powiedzmy prawdę: to jest gówno ichłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:31 a nie muzyka. Może Wam, drodzy Państwo to wystarcza, no to z Bogiem. Na dodatek ktoś napisał "za naszych trzeba trzymać kciuki". No to trzymaj. Wróbla w garści. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cs Re: powiedzmy prawdę: to jest gówno ichłam IP: *.k241.webspeed.dk 16.05.04, 01:29 sam sobie trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ilquad Polska mania wielkości IP: *.limes.com.pl 15.05.04, 23:34 Ciekaw jestem, czy rzeczywiście wpływ na to, że dostajemy tak mało głosów od sasiadów jest fakt, że Polacy gardzą wszystkimi dokoła i w ogóle nie promują polskich piosenek za granicą. Są piosenki gorsze od Tatiany, ale jakas solidarność sąsiedzka każe dać sąsiadom parę punkcików - jak to Grecja z Turcją, kraje skandynawskie czy bałkańskie. A szlachcianka Polska ma wszystkich w dupie i myśli, że sam fakt bycia przedmurzem, kolebką i w ogóle każe wszystkim zagłosować. W zeszłym roku porządną robotę zrobił Wiśniewski, że Niemcy dali nam tyle głosów, a teraz tylko jakieś ochłapki przez saksiwiczów rzucone. Druga sprawą jest rzeczywista miernota polskich eurowizyjnych piosenek. Oprócz Górniak i Jopek reszta odeszła w zapomnienie. Wydaje się nam, że to jest konkurs piosenki socjalistycznej, czy co? Poziom jest identyczny, jak festiwalu w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Polska mania wielkości 15.05.04, 23:55 Gość portalu: ilquad napisał(a): > Ciekaw jestem, czy rzeczywiście wpływ na to, że dostajemy tak mało głosów od > sasiadów jest fakt, że Polacy gardzą wszystkimi dokoła i w ogóle nie promują > polskich piosenek za granicą. Są piosenki gorsze od Tatiany, ale jakas > solidarność sąsiedzka każe dać sąsiadom parę punkcików - jak to Grecja z > Turcją, kraje skandynawskie czy bałkańskie. A szlachcianka Polska ma wszystkich > > w dupie i myśli, że sam fakt bycia przedmurzem, kolebką i w ogóle każe > wszystkim zagłosować. W zeszłym roku porządną robotę zrobił Wiśniewski, że > Niemcy dali nam tyle głosów, a teraz tylko jakieś ochłapki przez saksiwiczów > rzucone. > Druga sprawą jest rzeczywista miernota polskich eurowizyjnych piosenek. Oprócz > Górniak i Jopek reszta odeszła w zapomnienie. Wydaje się nam, że to jest > konkurs piosenki socjalistycznej, czy co? Poziom jest identyczny, jak festiwalu > > w Sopocie. Ty jesteś nawiedzony. Poza tym brak ci logicznego myślenia jak każdemu prafijaninowi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: can TAAA przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:36 Troche zajechalo zaba, jak zaspiewala tatiana O. ale poza tym, spoko - piosenka nie ma dynamizmu, jest jakas taka powolna, ozywia sie na moment, zeby znowu przejsc w taki ton,jakby potrzebowala kopa na rozped. Technika - moze i fakt, ze do dupy, ale pani Tatianka powinna troche odejsc od spiewania jeszcze bardziej niz Anastacia, bo zaczyna wychodzic pomruk przez nos, skrzekliwy i troche drazniacy. Czy Polacy nie moga zrozumiec, ze Eurowizja to jest taka Samoobrona? zbieranina falszujacyh, tragicznie wygladajacych wykonawcow, ktorzy sami nie wiedza, co tam robia i jest to ich jedyne - najczesciej - zyciowe osiagniecie? Po paru dniach nikt nie pamieta, jak sie nazywa ten co wygral, i nie chce pamietac. A Polacy z uporem godnym idiotow rzucaja perly przed wieprze, wsadzaja Blue Cafe do jednego garnka z Ruska dziewusia, ktorej tonacja chyba sie myli z palcowka. Wez sie, Polska muzyko, puknij w pale, i za rok na Eurowizje jedzie Voyager albo Papa Dance czy Shazza. Wygramy!!! A chcieli wyslac Sistars... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 58 Re: TAAA przeczytajcie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 00:31 Masz rację i jeszcze głosują wokoło swoich granic.Jak ty mi dzłeś głos to ja tobie też.Jak w komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . a co... mamy b dobre, 17 miejsce. i jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:39 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ree Re: a co... mamy b dobre, 17 miejsce. i jest ok IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 12:04 Gdyby nie głosy Polonii byłoby ostatnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej F bez manii wielkosci, IP: 80.102.230.* 16.05.04, 19:04 rok temu bylo lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: can a po co ten baran ma szalik? zimno mu jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ortografman Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.dialup.toldoh.ameritech.net 15.05.04, 23:53 To Gorniak spiewala w 1956roku? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Finał konkursu Eurowizji 16.05.04, 00:07 Gość portalu: Ortografman napisał(a): > To Gorniak spiewala w 1956roku? Przepowiedziałem. Kierowałem się wartościami oczywiście nie tymi co Krk Tylko esteyką swoją ateistyczna. Amen. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ryba Re: Stolice Eurowizji IP: 194.205.123.* 16.05.04, 00:26 Właśnie zakończył się program eurowizji we francuskiej telewizji. Oto wypowiedź spikerów: Spikierka: Wygrała Ukraina, a jej stolicą jest Mińsk. Spikier: Nie, chyba Mińsk jest raczej w Polsce. Spikierka: Ale plama, no nie przecież stolicą Ukrainy jest Kijów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: doota Re: Stolice Eurowizji IP: *.blueyonder.co.uk 16.05.04, 00:54 :] A komentator angielski: o! juz sie skonczylo! przegapilem punkt kulminacyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hucul Bravo Ruslana ! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.05.04, 00:23 eh, te nasze huculskie rytmy... Europa wreszcie poslyszala. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olek Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.acn.pl 16.05.04, 00:28 WYSTĘP BLUE CAFE TO BYŁA ŻENADA. PO RAZ KOLEJNY TELEWIDZOWIE Z EUROPY WYLALI NAM NA GŁOWY BASEN LODOWATEJ WODY. JAK WIDAĆ SKRZEKLIWY GŁOS GŁUPIEJ OKUPNIK PRAWIE NA NIKIM NIE ZROBIŁ PIORUNUJĄCEGO WRAŻENIA. APELUJE DO NASZEGO SPOŁECZEŃSTWA: W PRZYSZŁYM ROKU PODCZAS POLSKIEGO FINAŁU TRZEBA WYBRAĆ TAKI ZESPÓŁ BĄDŹ WYKONAWCĘ, KTÓRY BĘDZIE POTRAFIŁ POWTÓRZYĆ SUKCES EDYTY GÓRNIAK (2 MIEJSCE)LUB ZESPOŁU ICH TROJE (7 MIEJSCE). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:36 Cypr bezwzględnie najlepszy - mała ma szanse na karierę - jeśli dalej ktoś jej będzie pisał piosenki... Turcy na tle disco-łupanej reszty wypadli nieźle, a przynajmniej inaczej. Ukraina się z tej masy wyróżniała - ale bardziej wyglądem niż muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bruno Wątpliwy Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 14:09 gdzie ty slyszales disco- chyba nie to ogladales? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: c a ty bys nie pojechal? coebie wybierzemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kmiotek Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 01:52 Czy komukolwiek naprawdę zależy an wygraniu tego gównianego festiwalu?? Nie do wiary. Dlaczego Polacy traktują ten pokaz szmiry tak poważnie. Porównajmy co mówili komentatorzy polski i angielski. Polska: "Przypominam, że wystę Rusłany jest inspirowany tańcami huculskimi", Anglia "Co co? Xena?!". To się nazywa zdrowe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.chello.pl 16.05.04, 02:00 Nie Xena, tylko jedna z najlepszych europejskich wokalistek... A tyn brytyjski komentarz był maksymalnym wyrazem pochwały miałkości, landrynkowatości i popsowatości - pod niebiosa wychwalali Irlandię i Austrię... Byle równać do poziomu brytyjskiego popu i jest przyzwoicie... i nudno:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.data.bg / 212.122.188.* 16.05.04, 11:04 Bo Anglicy nie slyszeli o tancach huculskich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Layla Tatiana się teraz powinna schować w mysią dziurę IP: *.aster.pl 16.05.04, 00:32 To było tak żenujące, że aż się pociłam ogladając. Głos faktycznie - skrzeczała jak żaba i do tego płytko, skacząc po tonach - uuuups. Zero energii, zero choreografii, zero pewności siebie, żenada po całości. Sukienka zupełnie nie pasowała do stylu piosenki, była ordynarna i zupełnie zagłuszyła wokalistke. Chociaż bez tej sukienki to już wogóle pewnie mielibyśmy zero.. Owszem cały ten festiwal jest eksplozją kiczu - i nawet nie dać się zauważyć na czymś takim - to już naprawde trzeba być kiepskim poniżej skali.. Brawo Wiśniewski - on przynajmniej jest na tyle inteligentny, że umie dotrzeć do publliczności, wie w które nuty uderzyć, żeby zyskać odzew. Blue Cafe śpiewało jak dla przedszkolaków do chodzenia w kółeczko : w rytmie "stary niedźwiedź mocno śpi", byli jak rozgotowana zupa mleczna po której zjedzeniu jest ci niedobrze i chcesz jak najszybcjej zapomnieć, że to miało miejsce. Dzięki bogu, że Sistars tam nie trafiły - większość uczestników nie jest godna im nawet robić prania ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olivia Re: Tatiana się teraz powinna schować w mysią dzi IP: 212.244.53.* 17.05.04, 15:50 Zgadzam się, wielokrotnie Blue Cafe spiewalo i wygladalo znacznie lepiej niz na Eurowizji, stermowali sie czy co. a ze koncert w przewazajacej wiekszosci jest parada kiczu i nudy, no coz, pokazanie sie tam trzeba traktowac raczej jako promocja kraju a nie wydarzenie artystyczne. Z drugiej strony mierny wystep Piaska czy Steczkosi na konkursie nie osłabił ich "kariery" w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brit Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.ipt.aol.com 16.05.04, 00:38 Ruslana i Ukraina----GRATULACJE !!!!! Bylo ladnie i zasluzenie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia* Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:44 Ukraina brawo! ale musze sie przyznać ze Irlandia miała piękny kawałek ... az mi lzy poplynęly... Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Finał konkursu Eurowizji 16.05.04, 00:49 A ja po wszystkich występach wytypowałam pierwszą trójkę...i patrząc na wyniki, moje typy były strzałem w 10 :) a co do Blue Cafe - bez komentarza :)(szkoda klawiatury :/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ukrainka Re: Brawa dla Ruslany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 16.05.04, 00:42 Jest super!!! Brawa dla Ruslany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Waszer Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:43 Wlochy po prostu nie chca brac udzial w tym zalujacym przedstawieniu i nie posylaja swoich kandydatow juz od paru lat.Jakby chcieli to by byli w finale bezposrednio,ale nia chca i nie ma sie co dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: R Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.telia.com 16.05.04, 01:19 Zalosne czy nie ale zabawa jest fajna. Trzeba to traktowac jako europejski przeglad gustow i pogladaw. Zabawa na calego. A to ze Chorwacja na Serbie, Norwegia na Szwecje a Anglia na Irlandie to normalne. W koncu glosy i tak sie wyrownaja. A ten kto na prawde dobry to i tak wyplynie na czolowe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pimpuś Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.waw.cdp.pl / 62.111.222.* 17.05.04, 10:36 Normalne że Chorwacja, Bośnia na Serba? Bardzo normalne! Aż turecka widownia wygwizdała Bośniaków, za to że nie na nich zagłosowali osobiści (robili tak pierwszy raz), ale na sąsiadów, z którymi toczyli wojnę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: funia Polska wysłała miernoty nad miernotami! IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 16.05.04, 01:03 . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cs A kto na nich glosowal ? Inne miernoty. IP: *.k241.webspeed.dk 16.05.04, 01:30 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cs Nie ma IP: *.k241.webspeed.dk 16.05.04, 01:32 bo w Europie ostatnio liczy sie motyw narodowy, wiesz, muzyka etniczna. A durnie pojechali z CzaCza :o)) Moze na Kubie by mieli szanse, ale tutaj... dno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolde Re: Polska wysłała miernoty nad miernotami! IP: *.mus.estpak.ee 16.05.04, 18:06 funia to polacy wybrali te miernote, nikt nikogo nie wysylal, to nie paczka kurierska. na drugi raz sms na nie miernoty , moze sie uda, chociaz watpie zeby sie udalo, bo poziom niektorych wykonawcow byl wysoki, a polacy nie maja pojecia jak sie promowac, Ruslana zjezdzila wszystkie male kraje europy przed konkursem w celu promocjii,w duzych krajach trudniej wypromowac a liczba 12 punktow liczy sie tak samo w glosowaniu w malym kraju jak i w duzym. pozatym Ruslana juz od dawna jest gwiazda u siebie,jakiej napewno nie ma w polsce i dawno nie bylo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ups Re: Polska wysłała miernoty nad miernotami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 19:07 Rusłana jeżdziła, bo musiała uczestniczyć w półfinałach a Okupnikównie Wiśniewski załatwił swoim 7 miejscem udział z marszu i muzykalni Rodacy zmarnowali to, głosując na Tatiankę, już wtedy było wiadomo, że miernota i "shit song". Ale głos ludu zdecydował i musieliśmy łykać tę żabę w wykonaniu Blue. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna M Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.chello.pl 16.05.04, 01:10 Tak dla ścisłości: to nie jest liczba głosów, tylko punktów, przyznawanych przez rózne kraje. To niezupełnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xy Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.dal1-4-13-058-189.dsl-verizon.net 16.05.04, 01:23 kto wygral i na jakim miejscu polska pytam z usa,kto odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: c Re: Finał konkursu Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 01:32 wygrala Ukraina, a Polska na 17 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ivasyk Tera - Ukraina ! IP: *.dialup.supermedia.pl 16.05.04, 02:15 Kochani, kochani, kochani !!!! Dziekuje w imieniu wszystkim za GŁÓŚY ! Nawet nie wiedziałem że Ukrainę kochają Estonia (12), Izrael (12), Litwa (12), Łotwa (12), Islandia (12), Polska (12), Rosja (12), Turcja (12), Islandia (12), Szwecja (10), Chorwacja (10), Portugalia (10), Szwecja (10), Serbia (10), Białoruś (10).... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zdumiony BELKOT N/T BELKOTU IP: *.chello.pl 16.05.04, 01:30 Próby recenzowania erekcji kiczu i miernoty są tyle warte, co przedmiot recenzjii. Jakość "festiwalu" Eurowizji dorównuje aktualnej wizji Europy, czyli festiwalu aberacji umysłowych Schroedera i Czyraka. Nawet w ramach tej szmiry zagwarantowano lepsze prawa "lokomotywom". Tyle, ze one są bez pary. Odpowiedz Link Zgłoś