galba 07.08.05, 19:45 Czyli jak co roku: narkotyki, alkohol i żenująca organizacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
impostor Droga przez Niemcy 07.08.05, 19:48 a szczekajcie sobie ile wlezie! woodstock teraz i na zawsze!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:48 skandal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc 07.08.05, 20:54 Mentalność tow.Owsiaka w pełmej krasie...masz rację..ciekawe ile z osp poszło na tą imprezkę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pablo Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc IP: *.radom.pl 08.08.05, 00:34 widzę że nie ma tu z kim gadac.... jak cię interesuje ILE Fundacja wydaje na PW to proponuję odwiedzić stronę www.wosp.org i przeczytać że jest to ok.1,5 mln zł i nie są to pieniądze przeznaczone na sprzęt medyczny, ale na inne cele statutowe Fundacji. Takim celem jest m.in. Przystanek Woodstock, który bez wątpienia jest największym festiwalem w Europie i patrząc na to kwota 1,5 mln. zł nie jest duża. Mało tego, wiele młodych ludzi wspiera WOSP podczas Finałów, więc mają oni chyba prawo do takiego Festiwalu. Ale nie zrozumie tego taki ktoś kto wypisuje takie głupoty na forum i wprowadza innych ludzi w błąd. Pozdrawiam i życzę więcej inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radzik Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 11:07 cze zgadzam sie z Toba Pablo , jak swiat stary ludziom bardzo łatwo jest oceniac i dopiekać innym. Wolontariusz WOŚP ciesze sie ze mogłem uczestniczyć w takim wydarzeniu ( nie tylko muzycznym)i ,że jest ktoś kto o nas pomyślał. Choć o czywiscie nie dlatego marzłem kilkanaście godzin w styczniu.Wart było przyjechać.Jedne z najpiekniejszych chwil w moim zyciu. Internautom wypisujacym bzdury serdecznie współczuję i podpisuje sie pod zyczeniami Pablapozdrawiam wszystkich Radzik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Warto być i przeżyć IP: *.c151.petrotel.pl 08.08.05, 11:14 Byłem tam pierwszy raz. Mam 26 lat. Nie przepadałem nigdy za Jurkiem Owsiakiem. Teraz wiem że warto tam jechać. Wydarzenie jest niesamowite. Zakrywa wszelkie inne festiwale muzyczne w Polsce. Scena jest olbrzymia, robi wrażenie. Muzyka też dobra, i wbrew pozorom wiele fajnych zespołów. Jeśli Raz Dwa Trzy, Hej, Die Toten Hosen, czy Beatstreaks to nie gwiazdy ... To nie wie, chyba przynudne U2 trzeba by zaprosić. Jeśli Lao Che nie gra dobrej muzyki, to może Boys :). Jak zwykle, wszystkie negatywne wpisy pochądzą od tych, których tam nie było, bo nie mogli albo tyłka ruszyć z przed telewizora im się nie chciało :) No i z zazdrości. No i dlatego że na chcwile niwelują swoje zakompleksienie z tego powodu, wpisując takie bzdury. Ale trzeba ich olewać. To co robi Owsiak jest niesamowite. To jak łączy ze sobą kilkaset tysięcy ludzi krzycząc ze sceny też jest niesamowite. Wartobyło tam być mimo początkowych obaw. Mogę powiedzieć z ręką na sercu, że to bardzo bezpieczne miejsce. Ludzie są dla siebie mili i uczynni. Dzielą się jedzeniem, pomagają sobie. Widziałem wielu niepełnosprawnych na wózkach, którzy otrzymywali pomoc od młodych ludzi z irokezem na głowie... A więc ... von krytykanci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zyks TVPII wydaje na WOŚP dokładnie tyle,ile uzbierają IP: 194.181.190.* 08.08.05, 12:12 do puszek,łącznie z kosztami darmowych przekazów przez pocztę i banki(za to płacą wszyscy klienci PP i banków)). Ciekawa filantropia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bastaa Re: TVPII wydaje na WOŚP dokładnie tyle,ile uzbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:21 Woodstock organizowany jest z % pieniędzy Fundacji, które leżąc na koncie, poprostu rosną.. I z opinii, że zabiera się pieniądze dzieciom chce mi się tylko śmiać! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zyks BASTAA,nie gadasz na temat, czytać umiesz, "ze zro IP: 194.181.190.* 08.08.05, 12:23 -zumieniem" ...? Odpowiedz Link Zgłoś
sldupsztajn99 OWSIAK MA RACJĘ OSIOŁKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.05, 17:16 ponieważ są granice przyzwoitości !!!! i nie można pierwszemu lepszemu cudzoziemskiemu pseudogwiazdorskiemu teamowi w imię niby-otwierania się na coś tam pozwalać na chamstwo i samowolę !! ps i o tzm powinien pamietać komentator polskojezycznej GieWu dla którego chałas i mamona ważniejsze są od godności Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ehhhh Re: TVPII wydaje na WOŚP dokładnie tyle,ile uzbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:59 no to sie posmiej - nie powiesz mi ze pieniedzy przeznaczonych na woodstock nie mozna by przeznaczyc na zakup inkubatorow dla umierajacych dzieciakow ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anom Re: TVPII wydaje na WOŚP dokładnie tyle,ile uzbie IP: 57.66.193.* 08.08.05, 13:23 myślenie godne przecietnego 13latka (zgadłem?). zadajesz pytanie na ktore odpowiedz jest oczywista i pokazujesz jaki to (nie)madry jestes. gdyby byly to pieniadze przeznaczone na inkubatory to tak wlasnie zostalyby rozdysponowane. ale nie byly. byly przeznaczone wlasnie na przystanek woodstock. bo jakbys nie wiedzial (lub nie rozumial) wosp to nie tylko PIENIADZE dla chorych dzieciakow, to takze pewna idea, jednoczaca mysl, specyficzna atmosfera. ona znajduje wyraz wlasnie w festiwalu czy tez orkiestrze... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: giena oj nieladnie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:50 ale przeciez o to chodzi! zeby je przeznaczyc na ratowanie DZIECIAKOW - na ratowanie ich zycia !!! a nie na taplanie sie w blocie i organizwoanie jurkowi popijawy na oczach 200 tys ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: oj nieladnie ! 08.08.05, 18:53 Więc nie chodź do kina, na koncerty, kupiuj tylko niezbędne produkty, najlepiej odetnij rąd i gaz, sprzedaj komputer i za tą kase pomagaj chorym, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aron Re: TVPII wydaje na WOŚP dokładnie tyle,ile uzbie IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.08.05, 13:10 owsiak znalazł sobie prosty sposób na życie razem z kolesiami smieje sie z jeleni jak miałbym telewizje to tez zrobiłbym sobie orkiestre niech idzie do pracy drżąc o wypłate niech ma czwórke dzieci zyje sobie z procentów i wyręcza komuchów którzy mogą wiecej ukrasc bo głupi naród i tak jeszcze dołoży a owsiak przy wódeczce smieje sie do rozpuku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: albinos Re: Kocham Jurka Owsika - jestem gejem, dumnym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:37 Jurek, weź mnie kiedy tylko zechcesz. Dla ciebie wytarzam się cały w błocie, (z wyjatkiem pupy oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zenia Re: Warto być i przeżyć IP: 212.14.63.* 12.08.05, 14:17 mnie też się bardzo podobało;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paszczak Re: Warto być i przeżyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:40 Czy żeby wiedzieć o tym że operacja jest bolesna trzeba ją przejść...? Odpowiedź: Nie. Dlatego nie będąc na Woodstocku uważam że nie jest to super impreza, jesli jest opłacana pieniedzmi zbieranymi na dzieci. To jest "ciekawy" rodzaj "charytatywnej" dzialalnosci pana Owsiaka. :| Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: heniek MEGA ROTFL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:53 placa ci za wierszowke ? czy jak?? wiem ze cimoszewicz werbowal lebkow do pisywania na roznych forach internetowych wiec nie zdziwilbym sie gdyby juras tez oddelegowale pare sztuk z "pokojowego patrolu" w tym celu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mish Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc IP: *.range86-130.btcentralplus.com 08.08.05, 11:56 ze przystanek jest najwiekszym takim festiwalem w europie to bym sie nie zgodzila(np.glastonbury, reeding, roskilde)..chociaz trzeba przyznac ze jedynm z niewielu, jak nie jedynym, za darmo... z tego co wiem to pieniadze z na przystanek pochodza z odsetek jakie dostaje fundacja z banku za trzymanie pieniedzy z orkiestry... z tego wynika ze zadna , doslownie zadna zlotowka ktora zostala wrzycona do puszki nie zostaje wydana ani na przystanek ani na nic innego jak tylko na to na co zostala przeznaczona... Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier73 Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc 08.08.05, 10:03 czy wiesz ze niektore firmy daja sprzet za darmo? wliczaja sobie w koszty i Owsiak nic za ten sprzet nie placi? Popatrz tez z innej strony - przez te pare dni w roku mlodziez bawi sie, nie zabijajac nikigo, nie napadajac, okradajac tylko sie jednoczy i nie wazne jest kto czego slucha i jak wyglada.Pamietaj ze to jest prawie 300 000 osob!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc 07.08.05, 21:05 tego typu klamstwo jest publicznym pomowieniem, notabene karalnym. jak cie interesuje finansowanie imprezy, to rusz tylek i sie dowiedz co i jak, a nie piszesz bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc 07.08.05, 21:52 nie tak wazne SKAD ta kasa ale wazne CO ZA NIA MOZNA BY ZROBIC - czyli: ILE DZIECIAKOW URATOWAC!!!!! a tu ludzkie zycie DOBRO DZIECIAKOW mniej wazne od taplania sie w blocie... :[ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:36 Ludzie, od lat się mówi, że WOŚP i Woodstock się uzupełniają. To swoisty pakt między Owsiakiem a młodzieżą - Wy pomagacie orkiestrze, a w zamian dostajecie Woodstock. Gdyby nie było Woodstocku, nie byłoby takich sukcesów orkiestry. Proste? A więc to nie wydatek tylko inwestycja. To tak jak mówić, że pieniądze na inwestycje można w budżecie wydać na pomoc socjalną. Można. Tylko, że na dłuższą metę to się nie opłaca. Poza tym co by nie mówić, Woodstock przekazuje ideały. Ale jak ktoś już zapomniał jak to było być młodym to widzi tylko alkohol i narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Nikodem Dyzma polskiej filantropii :] 07.08.05, 22:45 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Poza tym co by nie mówić, Woodstock przekazuje ideały. no o tym caly czas mowa!!! tyle ze ja nie chce zeby moim dzieciom "idealy" przekazywal taki "nikodem dyzma polskiej filantropii" wykreowany w latach gdy polska rzadzila eSBecja... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: Nikodem Dyzma polskiej filantropii :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:11 A czy poza rzekomymi związkami z SB Owsiak robi coś złego? Bo ja Ci mogę powiedzieć, że robi wiele dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Nikodem Dyzma polskiej filantropii :] 07.08.05, 23:55 > tyle ze ja nie chce zeby moim dzieciom "idealy" przekazywal taki "nikodem > dyzma polskiej filantropii" wykreowany w latach gdy polska rzadzila eSBecja.. to ich nie posylaj na woodstock. obie strony na tym skorzystaja. a co do wydawania pieniedzy... za kase ktora zdobedzie z innych zrodel niz WOSP, fundacja moze zrobic co jej sie zywnie podoba. gadanie, ze moznaby ja wydac na sprzet to demagogia. to tak samo jakbym powiedzial, ze kase, ktora wydajesz na uzywanie neta tez powinienes wydac na szpital... to czego sie podjal wykonuje w 100% i NIKT w tym kraju nie moze sie z nim rownac pod wzgledem zebranych srodkow. NIKT! ale poza tym moze sie zajmowac czym chce, bo jest wolnym czlowiekiem. ma ochote organizowac impreze, to ja organizuje. i gowno tobie do tego. nie podoba sie . nie bierz w niej udzialu. ale nie opluwaj czlowieka, ktory robi kawal dobre roboty. i nawet nie probuj zaprzeczac. Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Nikodem Dyzma polskiej filantropii :] 08.08.05, 09:11 Od SB to ty się odczep. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: geyomandaroson Re: Nikodem Dyzma polskiej filantropii :] IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:28 Owsik zawsze mi się bardziej kojarzy z - ześwinianiem się w błocie, niż z czym innym. No może jeszcze z - Tworkami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zyks No a co z tym psim weselem Hare Kriszna,gdzie Jure IP: 194.181.190.* 08.08.05, 12:21 - k pannę młodą do ołtarza prowadził; związek skonsumowany ? (może tak na szerszą skalę, będzie paragraf o ciągnięciu korzyści z nierządu :) ). Co też temu kabotynowi do łba nie pierdyknie...Szamocze się. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roze Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 23:16 zazwyczaj nie wypowiadam się na forumn ale robicie naprawde wielką kupę. Też nie lubię Owsiakla ale jestem dzinnikarzem i sprawdzałem tę sprawę i pod wzgledem finansów złego słowa nie można powiedzieć. Woodstock nie jest w żaden sposób finansowany z pieniędzy zbieranych, a tylko ze sponsorów. Mimo że spokojnie mógłby byc z pieniędzy zbieranych finansowany ( zgodnie z prawem) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mishima Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.08.05, 05:36 wybieraj: taplanie sie w blocie, albo zycie dzieci. jakie to patetyczne... owszem, ratowanie dzieci to piekna rzecz, ale sam dobrze wiesz, ze ludzie maja tez inne potrzeby. pomysl ile juz bys pieniedzy zaoszczedzil cele charytatywne, gdybys nie kupowal sobie plyt, ksiazek, slodyczy, piwa, nie mial internetu czy czegokolwiek, co tam lubisz, a nie jest ci to niezbedne do zycia. bo nie uwierze, ze wszystkie pieniadze wysylasz na konta fundacji charytatywnych... moze akurat ciebie woodstock nie pociaga, ale jest wielu ludzi, dla ktorych to cos wiecej niz taplanie sie w blocie. a nawet jesli nie, to to jest ich rozywka i maja do tego prawo, tak, jak ty do swoich przyjemnosci. gdybysmy tak mysleli o wszystkim, to popadlibysmy w paranoje. bo w zasadzie i bez pradu mozna sie obejsc i zyc przy swiecach, a ile pieniedzy zamiast na rachunki pojdzie na chore dzieci... no naprawde, zastanow sie... Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc 08.08.05, 09:05 Idąc twoim tokiem rozumowania - idąc do kina odbierasz komuś jedzenie. Śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witek DOBRO DZIECIAKÓW, to dobra przykrywka dla przekręt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:32 sorki,ale ktos chyba czegoś nie zrozumiał... o ile mi wiadomo KAŻDA fundacja musi mieć swój budżet i fundacja Jurka Owsiaka też taki budżet posiada... a skąd ta kasa? ze zbiórki styczniowej.tak mi sie wydaje, że nikt nie powinien mieć pretensji do Niego o to, że wydaje malutką część (nie więcej jak 10%) tego co zbiorą ludzie podczas finału... fundacja musi funkcjonować i skądś te pieniądze brać musi... cieszcie się, ze chociaż sie znalazła taka osoba, jak Jurek Owsiak, który ruszył swoje 4 litery i wziął się za organizowanie pomocy dla dzieciaków pokrzywdzonych przez los i nie narzekajcie, że wydaje kasę na imprezę, która ma być podziękowaniem dla tych wszystkich, którzy z wielkimi hasłami i (często) cięzkimi puszkami wystawali w styczniowe dni... gdyby nie On pewnie nie byłoby w ogóle tego sprzętu medycznego....bo przecież ojczulek Rydzyk nie wyłoży....musi zbierać na nowe auto, bo Maybach już się chyab zrobił dla niego zbyt mały.... Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc 07.08.05, 23:57 fajnie ze bronisz, ale mylisz sie. ze zbiorki ani jedna zlotowka nie idzie na organizacje przystanku. jakby ktos mial watpliwosci to odsylam do sprawozdan finansowych na stronie WOSP. tylko najpierw niech sie niktorzy naucza czytac takie sprawozdania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: inny gosc Re: wydano pieniądze przeznaczone na sprzęt medyc IP: 80.50.58.* 08.08.05, 12:46 wejdz sobie panie kolego na www.wosp.org.pl/przystanek/ lub popatrz czasem na bilboardy - na sprzet przekazano wiecej niz zebrano, a to poprzez 'gospodarowanie' pieniedzmi. Czyli tkz ich pomnazanie. To, czy owego zysku rowniez nie powinno sie przeznaczac to inna kwestia, jednak w jakis sposob musi funkcjonowac organizacja, Woodstock jest zas podziekowaniem dla wolontariuszy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ala Re: Niemcy nie kupią Owsiaka, nie są głupcami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:31 A szkoda, byłby to dobry sposób na pozbycie się prymitywa z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ART OWSIAK TO PRAWDZIWY PRYMITYWNY KARIEROWICZ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.08.05, 23:18 za piec albo dziesiec lat bedzie kandydowal do sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radzik Re: OWSIAK TO PRAWDZIWY PRYMITYWNY KARIEROWICZ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 11:21 Art jesli tak by nawet bylo to napewno na niego zaglosuje pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oleolekolek woodstock - teraz i na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:07 a ja mysle ze w przyszlym roku - po wyborach jurasowi nie bedzie juz tak dobrze sie powodzilo... a jak do tego otworzą archiwa IPN ... oj sie bedzie dzialo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuj Re: woodstock - teraz i na zawsze IP: *.icpnet.pl 08.08.05, 11:06 jakie to "polskie"... jesli ktos cos robi dobrze, trzeba go do gnoju sciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: na lewo lewy most prawy prosty to jakiś fundamentalista.czy ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:39 Cie chłopie czyta.VIVA ZAPATA!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: baro Re: Droga przez Niemcy IP: *.intermedia.net.pl 08.08.05, 13:58 Ja myśle że ci ludzie nie rozumieją, tego że 5 lat temu nie można by było zorganizować takiego koncertu z taką ilością gwiazd...Pozdrowienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jonek Impreza dla narkomanów IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.08.05, 20:01 Juz nie dam na Wielką Orkiestrę ani grosz bo Owsiak finansuje największy na świecie zjazd narkomanów. Policjanci mówią że w czasie tego "koncertu" skonfiskowali więcej narkotyków niz na granicy od zawodowych przemytników. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kryl Re: Impreza dla narkomanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:12 A flag z Wrocławia,Warszawy,Gdanska to szanowna Gazeta nie raczyla zobaczyc? Kazdy widzi to chce widziec,jedni widza brak gwiazd(zapewne Mandaryny),inni widza KSU i to jest dla nich gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szkoda slow policjanci mowili? IP: *.hsd1.wa.comcast.net 07.08.05, 20:47 skad idioci na forum, kogo obchodzi mlocie jeden z drugim co ty robisz ze swoimi pieniedzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krytyk co za duren ten socjolog IP: *.hsd1.wa.comcast.net 07.08.05, 20:50 temu kretynowi nie pasuje ze mlodzi ludzie potrafia sie bawic, a potem wracac do tego beznadziejnego ku..kiego zycia niszczonego przez bylych komunistow i scierwo u wladzy, on chce stale smiany w psychice. co za jebniety buc! Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 Re: Impreza dla narkomanów 07.08.05, 20:15 Gość portalu: Jonek napisał(a): Policjanci mówią że w czasie tego "koncertu" > skonfiskowali więcej narkotyków niz na granicy od zawodowych przemytników. A skad masz takie informacje?Od wujak policjanta?Bylem tam i wcale nie uwazam sie za narkomana ani moich znajomych za takowych także nie uważam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziadek72 Re: Impreza dla narkomanów IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.08.05, 09:54 To dzieciaka do szkoły też nie puszczaj, bo jeszcze ci się zaćpa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mordechaj Re: Olo-żydolo i jego ferajna w koszer akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:19 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radzik Re: Impreza dla narkomanów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 11:19 Jonek cos Ci sie chyba pomyliło, waż słowa.Policja na Woodstocku twierdziła coś zgoła innego.Z pięniędzy Orkiestry ani grosz nie poszedł na narkotyki.Ludzie ktorzy zażywali narkotyki kupili je za własne pieniądze.Prawdziwy narkoman nie potrzebuje kilkuset tysiecznego towarzystwa i koncertów żeby zaćpać. Sam nie zażywam narkotykow wiem ze ludzie palili trawkę ale wiedz ze robila to zdecydowana mniejszość chyba kilka procent. Ten narkotyk wpisał się w styl sposobu spędzania wolnego czasu. Chcesz to zmienic ??? Pisz listy do ministerstwa edukacji by stworzyło program dla ,mlodzieży i do Unii o dofinansowanie ;-). A poza tym dominowało piwko :))).pozdrawiam i namawiam do zmiany postawy, ktora wyraziłes w pierwszym zdaniu RADZIK Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 Re: Droga przez Niemcy 07.08.05, 20:13 Trzeba bylo byc i zobaczyc samemu.Do zabezpieczenia imprezy mialbym jedynie jakies "ale". Poza tym super zabawa i muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karlik sa [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Droga przez Niemcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:38 skoro zespół grał za darmo to nie rozumiem szajby Owsiaka. Co on nie wie, że kolesie mają kontrakty podpisane z wytwórnią i nagrywanie za darmo jest zapewne w kontrakcie zabronione? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lac szwaba [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 07.08.05, 20:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Owsiak jak zwykle dal plame. IP: *.net.autocom.pl 07.08.05, 20:53 To kawal zadufanego w sobie pajaca. najpierw pobil sprzedawce okularow. teraz spowodowal konflikt z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier73 Re: Owsiak jak zwykle dal plame. 08.08.05, 09:55 Jak nie wiesz nic o czlowieku to nie pisz bredni! Znam Owsiaka osobiscie, pracowalam z nim jak jeszcze byl szrym zwyklym obywatelem i to dzieki jemu Twoje dzieci maja sprzet medyczny, ktory ratuje zycie - bo pieniadze z podatkow znikaja gdzies w czarnej dziurze naszych parlamentarzystow! O jakim konflikcie piszesz? DTH gralo ponad godzine! Wojne Owsiak rozpoczol? Napal zbrojnie na Niemcy? Naucz sie czytac i rozumiec tekst pisany! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Owsiak jak zwykle dal plame. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 11:23 Oświadczam Tobie ,ze nie ma konfliktu z Niemcami. Oni zrozumieli całą sytuację i przyznali Jurkowi rację. To ty chcesz aby byl konflikt, czyz nie mam racji??? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Idj_mauro Re: Droga przez Niemcy IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.08.05, 21:04 Zenujące sa komentarze gazety, i innych mediów. Czy byłeś tam, poczułeś ten klimat, te tysiące pokojowo nastawionych ludzi, którzy nie zwracaja uwagi na różnice miedzy nimi? Tutaj wszyscy się kochają i nieważne czy jesteś punkiem, metalem czy kimkolwiek innym. Na woodstocku czułem się bezpieczniej niż na blokowisku, a Jurek Owsiak miał rację komentując plugawe wypowiedzi gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anabelle_22 Re: Droga przez Niemcy IP: 80.50.251.* 07.08.05, 21:05 Dlaczego o Woodstocku wypowiadają się głównie ci, którzy na Woodstoclu nigdy nie byli? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ALF REANABELLE IP: *.ztpnet.pl 07.08.05, 21:15 to sa male ludziki:nie znaja ,nie widzieli,nie rozumieja.ogolnie mowiac-sa ograniczeni/wydaje sie im ze jak maja komputer i potrafia stukac w klawiature to juz automatycznie sa inteligentni,madrzy i zjedli wszystkie rozumy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Re: Tak jest, wielcy ludzie taplają się w błocie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:36 To jest ulubiona rozrywka naprawdę wielkich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 Re: Tak jest, wielcy ludzie taplają się w błocie! 07.08.05, 21:42 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > To jest ulubiona rozrywka naprawdę wielkich ludzi. Taaa Andrew - rozyrywka wielkich ludzi (takich jak ty z pewnoscia) jest gra w golfa z cygarem w gebie.Wielcy ludzie nie dali by sie wciagnac w spotkanie z mlodymi, na spontaniczne reakcje - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Tak jest, wielcy ludzie taplają się w błocie! 07.08.05, 21:46 wielcy ludzie - prowadzenie na sznurku przez jeszcze wiekszych ludzi - potrafia swietnie nawiazac kontakt z mlodzieza i nie obawiaja sie jej spontanicznych reakcji - a przy okazji zbijaja niezly kapital ( mam tu namysli zarowno kase jak i wladze - i myla sie ci ktorzy uwazaja ze wladza to wylacznie polityka - nic z tych rzeczy... mozna nie byc politykiem i sprawowac wladze - przyklady: np adam michnik i np jerzy owsiak...) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: messer Re: Tak jest, wielcy ludzie taplają się w błocie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:41 ty jestes nawiedzony prawda?? wszedzie weszysz teorie spiskowe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misio bubu Re: Tak jest, wielcy ludzie taplają się w błocie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:59 jest jest!!! no ale ja tez pamietam plotki o tym ze to SB skierowala Jurka do pracy w Rozglosni Harcerskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paweł Re: Tak jest, wielcy ludzie taplają się w błocie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 11:18 siemka!wróciłem z OWSIAKOWA i czytam z wielkim zdziwieniem jak ktos kto nigdy tam(chyba) niebył może pisać kłamstwa.Od 97r jeżdze tam z przerwami i widzę tylko bawiących się ludzi(każdy jak chce).Co do władzy owsiaka to myślę,że jest wielka i tego ludzie mu zazdroszczą.Co do narkotyków to jeśli ktoś chce sie naćpać równie dobrze może to zrobić w domu.Jeśli policja łapie kogoś z prochami znaczy że działa.Jurek namawia do ćpania?Jeśli ktoś nima zaufania do własnych dzieci to ich tam nie puszcza i niech nie zamyka przez to imprezy.Ja na nastęny przystanek pojadę z żoną i dziećmi.Wiochrock?tak jade z Wrocławia na wieś i jest miło:las piach świeże powietrze i spacer od 8ej do 24tej.Namawiam do wyjazdu może z nami na drugi rok paweł tel:604 971 177 horwat1977@o2.pl.Pozdrawiam.MIŁOŚĆ PRZYJAŻŃ MUZYKA /WIARA NADZIEJA MIŁOŚĆ ps:CO ZROBIŁBY JEZUS? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baro Polityka IP: *.intermedia.net.pl 08.08.05, 14:14 Zkąd ty możesz wiedzieć jak przyciągnąć taki elektorat.Jesteś psyhologiem ??Ja uważam że bardzo dobrze że ten festiwal się odbywa. jeszce pare lat temu, nie było by możliwe zorganizowanie takiego koncertu- Imprez masowych."Europa nas zaczyna widzieć". Polecam artykuł "Angela Merkel: Nie dla roszczeń wobec Polski". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal wawa Re: REANABELLE IP: *.chello.pl 07.08.05, 21:41 Masz calkowita racje, siedza przed kompem i udaja filozofow zamiast jechac zobaczyc i poczuc ten klimat. Czego sie boja? moze tego ze sie im tam spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przyjaciel Skąd tyle wilbicieli głupoty? Skutek komuszych rzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:20 "...Napieprzacie na Owsiaka, bo trzeba się kogoś uczepić, ale naszego cudownego Sejmu i Senatu to już nie widzicie..." * * Barania głowo, to właśnie takie imprezy i tacy prowodyrzy jak Owsiak, są po to, aby oderwać twoją uwagę od tegoż Sejmu i Senatu. I od innych powaznych spraw, na przykład gdzie znika majątek wypracowany przez twojego ojca. Baw się wesoło, łykaj narkotyki i nie bój się pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monika_ach_monika Re: Skąd tyle wilbicieli głupoty? Skutek komuszyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:41 nie wazne !!!( zupelnie jak w pewnej reklamie ) a zima czy na wiosne znowu zagra Wielka Orkiestrraaa i wybuchnie ogolnonarodowa histeria, watachy filantropijnych hunwejbinow na ulicach i sprobuj nie wrzucic do puszki!!! to cie wyklnie i biskup i rabin ! ( nie mowiac juz o lokalnym kacyku hare kr. ;] ) albo zrob rzecz jeszcze gorsza: zacznij liczyc im ta kase ... wtedy to sie dopiero nie pozbierasz... to jest kraj w ktorym wiekszosc spoleczenstwa do myslenia uzywa telewizji a nie mozgu!!! i dlatego tacy ludzie jak owsiak moga tu dzialac ! jak by go odciac od srodkow masowego razenia informacja ( albo dezinformacja) to zniknalby w ciagu jednego sezonu . ps. jakie to zabawne ze polski minister zdrowia/czy szef NFZ - kalkulujac budzet swojego resortu na kolejny rok uwzglednia w nim dochody i zakupy z dochodow WOSP - wiec wie ze z moich podatkow tyle i tyle wiecej bedzie mogl przeznaczyc na luksusowe samochody dla swoich urzedasow a nie na inkubatory - to jest chory kraj i chory system nakrecany przez chorych ludzi dzieki ktorym nie jeden cwaniak jeszcze wyplynie na powierzchnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: f.crazy Re: Skąd tyle wilbicieli głupoty? Skutek komuszyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.05, 00:28 Are you f. crazy??? Odpowiedz Link Zgłoś
eremika Re: Skąd tyle wilbicieli głupoty? Skutek komuszyc 07.08.05, 22:53 ciężka esbecka mentalność... powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radzik Re: Skąd tyle wilbicieli głupoty? Skutek komuszyc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 11:55 Przyjacielu drogi spóżniłeś sie ze swoja radą trzeba było wyslać ją przed 5 sierpnia."Baw się wesoło, łykaj narkotyki i nie bój się pedała"-Zastosowałem sie do pierwszej cześci Twojej rady, narkotykow nie brałem, mam juz ukonczone 18 lat więc piłem piwko.Nikogo o dmiennej orientacji seksualnej nie zauważylem .Musze przyznać że koncert nie odwrócił mojej uwagi od sejmu i senatu (zresztą obie te izby mają teraz letnią przerwę).Widze że tak jak Ja jesteś patriotą nagłaśniaj sprawy znikającego majątku i wiele innych gdzie sie da. Jak chcesz mogę Ci nawet pomóc tylko prosze nie pisz takich bzdur bo wynika z nich że Jerzy Owsiak jest na usługach ludzi okradających nasz kraj a w to juz nawet male dziecko nie uwierzy. pozdrawiam Radzik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nieprzyjaciel Re: Owsiak sam okrada, a na usługach też jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:44 Usługi za usługi, w przeciwnym razie nie przetrwałby do następnego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ehhh Re: Skąd tyle wilbicieli głupoty? Skutek komuszyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:02 > bo wynika z nich że Jerzy Owsiak jest na usługach ludzi okradających nasz kraj hhmmm... to opowiedz nam cos o trybie w jakim nabywany jest sprzet medyczny ze srodkow WOSP i o "tzw" "przetargach" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radzik Re: REANABELLE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 11:32 Cze podpisuję sie pod tym obiema rekoma. Jedyny sposob by wyjść z tego twarza i z optymizmem to zaprosic ich na XII przystanek. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: Droga przez Niemcy IP: 80.244.140.* 07.08.05, 21:33 Niestety chodzi tu o brzydko wykreowany stereotyp. Ci, którzy nie byli na Woodstocku mają najwięcej do powiedzenia, bo sobie wymyślają na temat tej wspaniałej imprezy idiotyzmy. Takie zachowanie nazwałabym infantylnym, rzecz jasna dzieci tak robią... Śmieszna jesteś Polsko szkoda, że urodziłam się w tym kraju, pełno tu nietolerancji, rasizmu, biedy i głupoty... Chociaż te parę dni w roku w jednym miejscu w tym chorym kraju, dzieje się coś dobrego... Napieprzacie na Owsiaka, bo trzeba się kogoś uczepić, ale naszego cudownego Sejmu i Senatu to już nie widzicie. Parszywe pajace! Pozdrawiam dobrych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 Re: Droga przez Niemcy 07.08.05, 21:40 Olu! nie przesadzaj z tym ze zalujesz ze urodzials sie w Polsce.Bylem na Woodstocku po raz pierwszy i nie mam nastu lat (nawet studia mi sie skonczyly) - odbieram caly ten klimat bardzo pozytywnie i nie nalezy sie przejmowac zachowaniem niektorych, ktorzy malo wiedza.Nie nalezy sie przejmowac tez tym co pisze GW o Owsiaku a Owsiak mowi o GW.Bardzo dobrze ze Niemcy byli z nami - nie widzialem zadych negatywnych przejawow relacji polsko-niemieckich.Pomimo paru nieciekawych incydentow zamierzam pojechac tam za rok (moze sie tam spotkamy? :) ).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: Droga przez Niemcy IP: 80.244.140.* 07.08.05, 22:44 Ja zwyczajnie wyrażam tu moje zdanie i piszę szczerze i mam gdzieś czy ktoś taki jak np. Antoni splunie na mnie czy nie... Pisząc to byłam w pełni świadoma, iż wielu ludzi nie będzie zadowolonych z tego co przekazałam... Pewnie myślicie, że jestem szaloną trzynastką albo prowokuję, ale tak nie jest z resztą to mało istotne... Co do Woodstocku w roku następnym to może rzeczywiście się tam spotkamy:) kto wie co los przyniesie! A może będę wtedy już w Izraelu buehehe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mary Re: Droga przez Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:58 To ty oplułaś, nie Antoni. Oplułaś to co mamy najcenniejszego - naszą Ojczyznę. Nie twoją, bo ty się pakujesz i niecierpliwie czekasz na wyjazd do swojej. Odwal się od naszej, szalona "trzynastko". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Antoni Re: Droga przez Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:42 "Śmieszna jesteś Polsko szkoda, że urodziłam się w tym kraju, pełno tu nietolerancji, rasizmu, biedy i głupoty..." * * * Polska też żałuje, że się tu urodziłaś. Gdybyś się tu nie urodziła, nie opluwałabyś swojego miejsca urodzenia publicznie. Wyjedź do Izraela, tam jest pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 Re: Droga przez Niemcy 07.08.05, 21:48 Antoni! Spokojnie - chyba nie jestes psychopatą który wszystkich na "dzień dobry" którzy mają troszke inne zdanie niż ty na różne tematy odeslalby do Izraela?.I po co?Byl taki jeden E.G. który odeslal paru dobrych i madrych polakow z tego kraju - na dobre to Polsce nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aaron Re: Olo-żydolo i jego chałastra w chałatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:22 Wychwala abnegacką imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: Droga przez Niemcy IP: 80.244.140.* 07.08.05, 22:30 Nieuznawanie niepatriotów to także przejaw rasizmu Drogi Antioni. Sam popatrz co dzieje się w polityce i gospodarce... Kompletne dno... Politycy mają czelność nazywać się patriotami, a niszcza ten kraj z dnia na dzień, ja przynajmniej go nie niszcze tym, że sobie tu popieprze i mam odwagę żeby się przyznać publicznie, że wstydze się za to gó.. pokomunistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
eremika Re: Droga przez Niemcy 07.08.05, 23:02 Kto był w woju ten wie jak można śmierdzieć ... na wostoku przez te kilka dni trzeba ostro się starać! więcej wyobrażni czarnowidzący polski narodzie!!! pozdrowienia dla Jurasa O. który w tym roku wyglądał na trochę speszonego... Jurek!!! Ty sam wiesz najlepiej !!! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOSZKA Re: Droga przez Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.05, 21:08 A ktpo zbieral pieniadze w styczniu na dzieci, POLSKIE dzieci? Niemcy. Wlosi czy Polacy? A co Niemcow obchodza polskie dzieci? 300 tysiewcy ludfzi. To niech co piaty kupi plyte. Zrobia sobie publikew, kase i wyjada. Ale Ferzy Owsiak bedzie znany w calej Europie, preawda? A gdzie GRABAZ. gdzie starzy kumple? Niepotrzebni? Murzyn zrobil swoje, Murzyn moze odejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Taką hańbę Polski, jak Owsiak trzeba przemilczać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:50 A nie trąbić na cały świat. Ten wstydliwy płód schyłkowego komunizmu najlepiej okryć milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monolith Re: Taką hańbę Polski, jak Owsiak trzeba przemilc IP: *.toya.net.pl 08.08.05, 10:36 Dalibyście spokój temu festiwalowi.Jeśli się komuś nie podoba,nie musi jechać.To,że są tam narkotyki i alkohol to normalka.Spójrzcie na ulice swoich miast.Dla mnie to szukanie dziury w całym.Każdy znajduje tam to czego szuka i nic Wam do tego zgorzkniali dziadkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radzik Re: Taką hańbę Polski, jak Owsiak trzeba przemilc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 11:28 CZłowieku z Toba naprawde jest coś nie tak. Potrzebujesz natychmiastowej pomocy.pozwól sobie pomóc.Trzeba przyznac, że zbytnio sie nie wysiliłeś. Zastanów sie dwa razy zanim kogoś obrazisz korzystając z faktu ,że jesteś całkowicie anonimowy.Podaj mi swoje konto a wpłace datek na Twoje leczenie. Pozdro Radzik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Palant Re: Taką hańbę Polski, jak Owsiak trzeba przemilc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:49 Z tym człowiekiem jest coś nie tak. Niemcy, Żydzi i inne mniejszości narodowe i sekty chwalą Owsiaka i jego imprezy, a temu się niepodoba. Co za dziwny człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mbierwia Re: Droga przez Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:48 Kto za to wszysto płaci? Pieniążki idą ze styczniowej zbiórki?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Folksdojcz Re: Droga przez Niemcy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.08.05, 22:01 Jakto fto za to buli, my Niymcy.Niy wiym po co unsere Jungs tam wogole pojechaly. Jak zech to widziol w TV to byly ino te polske dziadowske szmaty.Jo by na Oder und Neise wybudowol plot pod elekstrykom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: Ma rację, to był zlot polskich szmat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:08 Buduj elektryczny płot, żeby zaraza Owsiaka nie przedostała się do twojego kraju. Jesteś w lepszej sytuacji bo w twoim rządzie nie ma komunistów ani Żydów. A w Polsce jest to plagą zwaną żydokomuna. Odpowiedz Link Zgłoś
eremika Re: Ma rację, to był zlot polskich szmat! 07.08.05, 23:11 mało wiesz o reichu anka !!! poczytaj dokładnie kto tam teraz żądzi!!! a podobne do jurka persony nie wzbudzają takiej sensacji gdyż za odrą i nysą życie wygląda trochę inaczej niż w zaściankowej Polszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: Ma rację, to był zlot polskich szmat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:52 Nie wiem kto w Reichu "żądzi", ale wiem kto tam rządzi. Ktoby tam nie rzadził, uważam, że zlot polskich szmat to dobra definicja imprezy Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stimme des Volkes A ja wiem kto tu (w Niemczech) chce rzadzic IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.05, 20:20 to duet Georg Gysi i Oskar Lafontaine. Ten ostatni to typowy komunista, ktory po trupach idzie do kariery i zawsze wyplywa na wierzch jak g... Na szczescie moge glosowac inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stimme des Volkes Re: Droga przez Niemcy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.05, 20:22 Lange von dir nichts gehört. Ich wußte, dass ich dich da wieder finde. Weißt du, vielleicht hast du manchmal recht. In diesem Sinne Gruß aus München Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stimme des Volkes Re: Droga przez Niemcy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.05, 20:24 Hallo Volksdeutsch, ich hab leider deinen Namen nicht genannt. Das war ja ein Mail nur für dich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eremika fiel dank Re: Droga przez Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 00:23 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stimme des Volkes Re: Droga przez Niemcy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.05, 20:34 Hallo Voksdeutsch, powiem co dlaczego unsere Jungs tam pojechaly. Die wollen halt bumsen und saufen zum halben Preis. To cala filizofia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bronek Prymitywna impreza prostaczego wodzireja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:13 "... Chociaż te parę dni w roku w jednym miejscu w tym chorym kraju, dzieje się coś dobrego.." - przykład myślenia chorego mózgu. Dobrym objawem jest jednak, że liczba uczestników Owsiakowego zlotu, maleje z roku na rok. Tegoroczny zlot prymitywów był najmniej liczny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Morda Re: Prymitywna impreza prostaczego wodzireja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:47 a ty bronek to od rydzyka jesteś ? czy psychologię "trenujesz" ? Odpowiedz Link Zgłoś
eremika Re: Prymitywna impreza prostaczego wodzireja. 07.08.05, 23:15 Bronek!!! pierdzisz jak ruski dzwonek !!! przewruciłeś się na bananie czy kolega cię zdradził!!!??? jak masz żal to napisz do ojca Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Prymitywna impreza prostaczego wodzireja. 08.08.05, 04:07 A ty to szmata Romana czy Rydzyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radzik Re: Prymitywna impreza prostaczego wodzireja. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 11:42 cze Bronek. No to pojechałeś sobie po kilkuset tysiącach uczestnikow Przystanku Woodstock.I teraz jestes pewnie z siebie bardzo zadowolony.Niestety musze Cie zmartwić liczba ludzi nie maleje a wzrasta. Jakaś cześć z nich legitymuje sie średnim i wyższym wykształceniem - niezłe mi prymitywy. Panowała tez niezwykła atmosfera serdeczności.Jeśli to jest prymitywizm to niech rozsieje sie na cały kraj moze dojdzie i Do Ciebie czego Wszystkim nam zycze pozdrawiam Radzik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Barbara Re: Prymitywna impreza prostaczego wodzireja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:29 No jest nasilona akcja wyznawców Michnika w celu podparcia tego superknajaka Owsiaka i jego prymitywizmu. Sam jeden Radzik dał kilkadziesiąt zachwytów. Zasada GW jest prosta: Im większy chaos w umysłach polskiej młodzieży, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: internauci Re: zaaajebiście IP: *.devs.futuro.pl 07.08.05, 22:14 ogladalismy w internecie, czekalismy na wystep toten hosen, bylismy zawiedzeni. reakcja jak najbardziej na miejscu. natomiast co do wojny wyborcza-owsiak, niewiele nas ona obchodzi. staramy sie byc obiektywni. nie w porzadku bylo przerwanie koncertu. bardzo podobal nam sie headline, malomiasteczkowy woodstock. rzeczywiscie na miejscu. my nie mieszkamy w duzym miescie, a tak bysmy chcieli mieszkac w berlinie, londynie, nowym jorku, a to cholera tylko polski kilkusettysiecznik. przepraszamy za nasza malomiasteczkowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: zaaajebiście 08.08.05, 09:16 Tylko że DTH i tak grało godzine, Owsiak nie pozwolił im jedynie wyjść na bis. Odpowiedz Link Zgłoś
sldupsztajn99 OWSIAK MA RACJĘ OSIOŁKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.08.05, 17:13 ponieważ są granice przyzwoitości !!!! i nie można pierwszemu lepszemu cudzoziemskiemu pseudogwiazdorskiemu teamowi w imię niby-otwierania się na coś tam pozwalać na chamstwo i samowolę !! ps i o tym powinien pamietać komentator polskojezycznej GieWu dla którego chałas i mamona ważniejsze są od godności... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iza I love Was wszystkich do bólu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:15 Byłam. Widziałam. Przeżyłam. I chce jeszcze. Jeszcze! Trzeba tam byc, żeby to poczuc. Trzeba byc człowiekiem dla innych ludzi. Świat jest piekny moi kochani, jeśli się tylko w to uwierzy! A jeśli ktoś woli inaczej na to patrzeć? - jego sprawa. Każdy z nas jest wolny i korzysta z tego, jak umie. Tylko nie róbmy innym, czego sami bysmy od innych nie chcieli... życzę wszystkim pozytywnej energii ma nowy tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: HareHare_głupie Czy pokłoniłaś się H.Kriszna z pozytywną energią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:25 Bo jeśli nie to może cię dopaść negatywna energia i bedziesz musiała pocałować świętą krowę w ośliniony pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: I love Was wszystkich do bólu! 07.08.05, 22:26 Oczywiście większość wypisywanych tu rzeczy to wierutne bzdury. Inne to bełko albo - co prawda uprawnione pewnymi faktami ale z tego co wiem pozbawione dowodów - insynuacje. Gdy jednak czytam takie egzaltowane peany na cześć Przystanku, których autor(ka) brzmi jak osoba po praniu mózgu w wykonaniu Owsiaka, to sam zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem racja nie leży jednak po stronie jego krytyków... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marihuan Re: w morde każdego, kto jest przeciw Owsiakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:32 Owsiak to najmądrzejszy facet i dobrego serca. Dlaczego nie kandyduje na prezydenta. A wszscy co go krytykują to zazdrośnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: w morde każdego, kto jest przeciw Owsiakowi 07.08.05, 22:49 Gość portalu: Marihuan napisał(a): > Owsiak to najmądrzejszy facet i dobrego serca. Dlaczego nie kandyduje na > prezydenta. A wszscy co go krytykują to zazdrośnicy. nie kandyduje bo musialby wypelnic oswiadczenie lustracyjne... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jędrzej to jest pozytywna energia! IP: *.chello.pl 07.08.05, 22:55 Gość portalu Marihuan napisał: "w morde każdego, kto jest przeciw Owsiakowi" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karaś Re: to jest pozytywna energia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:59 ludziom , ktorzy robia tyle dla dobra dzieci mozna - a nawet trzeba!!! - wybaczyc wszystko - jak bedzie trzebna to biskup zycinski da rozgrzeszenie ze te siniaki i pouczy posiniaczonych na lamach gazety wyborczej zeby chetniej nadstawiali drugi policzek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Folksdojcz Re: I love Was wszystkich do bólu! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.08.05, 22:30 Piszesz jak malo dzioucha z Kindergarten.A niy pytosz sie fto za to placi.A te wszyjstke narkotyki i kokainy co tam te mlode zrom. A ta gorzola co chlejom.TRZA TO LIKWIDOWAC . Tako biydno podroba tego sprzed 30Jahre w Ameryce.Az sie czerwiynia za wos ze wstydu. Jo by to z luftu DDT posypol ,jak chroboki jake. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Truda Re: No tak, to podróba sprzed 30 lat z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:37 Trudno jest wymyśleć coś nowego. Od Owsiaka myślenia nie można wymagać. On jest od takiej roboty, realizuje zamówienie UBecji. Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: No tak, to podróba sprzed 30 lat z USA 08.08.05, 09:18 UB-ekom zawdzięczasz wolną Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wacław Polska nie jest wolna, dopóki żydokomuna nie ustąp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:58 Polska w okowach żydokomuny nie jest wolna, ale droga do wolności już wytyczona. Punkt pierwszy: Odsunąć od władzy żydokomunę! Punkt drugi: Pozbyć się Owsiaków i owsiakopodobnych! Odpowiedz Link Zgłoś
thymon Re: I love Was wszystkich do bólu! 07.08.05, 23:31 Ty Folksdojcz a Ty kim jesteś? W TV sobie oglądałeś i co? Śmieciem jesteś i nawet po polsku nie potrafisz się wypowiadać. Manifestujesz faszystowski wizerunek którego pokolenia okupanta? Chłopcze zapraszam do wystawienia nosa zza tego Twojego śmiesznego TV i pobawienia się z nami tam na PW. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bestialski Re: I love Was wszystkich do bólu! IP: *.perot.co.uk / *.no-dns-yet.ntli.net 08.08.05, 07:05 Thymon nie przejmuj sie "burackiem". Taki z niego niemiec jak ze mnie "Papuas" albo "Aborygen". Wypowiedzi takiego zera trzeba przemilczec bo jak sie gowna dotknie to mozna sie pobrudzic. Pracuje jako drwal w reichu i mial przerwe miedzy rabaniem... - to sobie napisal komentarz...Ja na Woodstocku nie bylem, a transmisje widzialem w necie. Uwazam, ze to cos wielkiego i gdzieby ten "hans" nie byl i czegoby nie widzial to jest dla nas za "malutki" i za "krociutki"...bo co on nam moze? on nam moze skoczyc...a nie komentowac takie imprezy, o ktorych gdzies czyta i boli go, ze on nie byl, ze sie nie pobawil, ze zycie mu sie nie uklada, ze na wodke nie ma, ze samochod stary, ze zona spi z listonoszem itd... dajmy sobie spokoj i spuscmy goscia cieplym moczem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Folksdojcz Re: I love Was wszystkich do bólu! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.05, 10:38 Jo tam dobrze wiym ci sie tam za sfinstwa dziejom.Wyscie som prymitywne ludzie, bez prziszlosci. Ito mie uspokojo , ze take mlotki nigdy do niczego w zyciu niy dojdom.Wyjscie som taz zwane pokolynie lompenproletariatu co ino na socjalhilfie umiy zyc. Wyscie som po prostu lompy. Mlodziez z porzondnych Familii tam nie jezdzi ino s tych dolow spolecznych. Porzondni mlodzi robiom , zarobiajom i jezdzom na Mallorka abo inne wyspy.Do tego trza miec Geld a na wasze zbiegowisko smierdzielow przijyzdzalom bez grosza . Brzidza sie wami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bartłomiej Re: Podaj rękę "folksdojcz" - wspaniała odpowiedź! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:07 Podoba mi się to co piszesz, zdecydowana większość Polaków zgodzi się z twoją opinią. Musisz sobie zdawać sprawę, że etuzjazm Gazety Wyborczej i jej wyznawców na tym forum wpisuje się w długą listę antypolskich zachowań, tej obcej dla Polaków Gazety. Forum GW okupuje polskojęzyczny tłumek, nie są to Polacy. Z pewnymi wyjątkami, "ludzi szmaty" można znaleźć w każdym narodzie. Gazeta Żydorcza zawsze popiera to, co kompromituje Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rammstein Re: I love Was wszystkich do bólu! IP: *.idea.pl 08.08.05, 13:28 a ja brzidza sie takimi kozidupkami jak Ty - kup se browara i sie uwal na sztywno hanysie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gromax oj szuja szuja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:38 a czemu nie komentujesz ahonena czy małysza z soboty/niedzieli? na topie jest łudstok to tu musisz się pokazać dzieciaku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bartek Mlodziez z porzondnych Familii tam nie jezdzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:10 Mlodziez z porzondnych Familii tam nie jezdzi ino s tych dolow spolecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam kup sobie wibrator... bedzie prosciej 07.08.05, 22:48 Gość portalu: Iza napisał(a): > Byłam. Widziałam. Przeżyłam. I chce jeszcze. Jeszcze! jak w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: kup sobie wibrator... bedzie prosciej 08.08.05, 00:06 dzieciom tez tak mowisz jak chca cos slodkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bartek Re: Wyscie som prymitywne ludzie bez prziszlosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:13 Wyscie som prymitywne ludzie, bez prziszlosci. Ito mie uspokojo , ze take mlotki nigdy do niczego w zyciu nie dojdom. Wyscie som po prostu lompy. Mlodziez z porzondnych Familii tam nie jezdzi ino s tych dolow spolecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rammstein Re: Wyscie som prymitywne ludzie bez prziszlosci IP: *.idea.pl 08.08.05, 13:30 ale kozidupki..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: messer Re: kup sobie wibrator... bedzie prosciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:44 Kup se drugi mozg bo ten slabo pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: intruz Re: kup sobie wibrator... bedzie prosciej IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.08.05, 11:37 Twoja matka tak zrobila i co ? I h@# z tego wyszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś
islamsekta Re: kup sobie wibrator... bedzie prosciej 08.08.05, 11:42 az taka duza byla kolejka do twojego namiotu ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bartek Re: Wyscie som po prostu lompy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:16 "Wyscie som prymitywne ludzie, bez prziszlosci." Tak was widać z Niemiec, Owsiakowe oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radzik Re: kup sobie wibrator... bedzie prosciej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 11:57 Cześć!!! Ja byłem, czekam na DVD pozdro RADZIK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karaś podeślij nr telefonu... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ehhhh I love Was wszystkich do bólu! ( sado-maso ??) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:04 hhmmm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolling stone Re: Droga przez Niemcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:39 Ale z tego Kurzępy pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: boberus Re: Droga przez Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:44 Byłem na przystanku po raz trzeci i po raz kolejny to właśnie Owsiak swoim zachowaniem niszczy moja dobra opinię o tej imprezie. Jeżdże tam dla muzyki ale jeśli to ma być prawdziwy festiwal muzyczny to nie może być zarządzany przez dyktatora - a tak sie zachowuje Owsiak. A przy okazji, przyszłym roku zastanowią sie 5 razy zanim wyrusze w 500km drogę samochodem z warszawską rejestracją - ktoś mi flamastrem napisał parę ciekawych tekstów na szybie oraz nasikał na drzwi i rejestrację ... pełna kulturka ... Odpowiedz Link Zgłoś