pierans 05.03.04, 15:26 wlasnie po dlugiej przerwie Mistrza i Malgorzate - bosko! ale o tym w pon, bo wlasnie wrocilam i pedze dalej na weekend Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo Re: Przeczytalam 05.03.04, 15:36 aha, to tu tez, wespol w zespol, normalnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Przeczytalam 05.03.04, 15:47 a ja lubię - znaczy jak byłam w LO i to czytałam, to mi sie podobało... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Przeczytalam 05.03.04, 15:55 aha, znaczy Jagutko kfiprokfo zaszlo. Moj starszy brat blizniak i ja nawiazalismy o innego watku , blizniaczego a pierwszego w kolejnosci. Gdzie napisalismy wespol w zespol, ze nie lubimy, gdy Frufru frufruwa. Bo nas to normalnie frufrustruje. a MiM lubiejemy obydwaj. Z tym, ze ja ponad wszystko i egzekfo z panaprusowom "Lalkom", a Brezly chyba wyzej Lema stawia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Przeczytalam 05.03.04, 16:20 znaczy jak byłam mała i usiłowałam czytać komiksy, to zawsze czytałam dialogi w odwrotnej kolejności niż powinnam... komiksów nie czytuję, ale dolegliwość pozostała... Odpowiedz Link Zgłoś