Dodaj do ulubionych

spać misie

23.10.07, 15:49
kce.
Obserwuj wątek
    • brezly Re: spać misie 23.10.07, 16:04
      Misie sa w niebezpieczenstwie, ostatnio.
      Imm, mam te czworke, ale dzis nie dam rady sie za to zabrac :-FF
    • olo53 Re: spać misie 23.10.07, 16:08
      Misie odpedzaj kawou z koniakiem, tyle ze jest mozliwosc popadniecia w amok
      zrobienia czegos czego zaluje sie dlugo:)
      • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 16:19
        nie wspominajcie nawet tego misia :-(
        ok, Brezu, ok.
        • brezly Re: spać misie 23.10.07, 16:20
          Na razie naprawiam mineral w komputerze, bo krzywy byl :-)
          • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 16:24
            azbest!
            • brezly Re: spać misie 23.10.07, 16:28
              Nie, perowskit.
              Tak mi chodzi po lbie zeby miec koelkcje mineralow dziewiarskich:

-immanuelit, aroundyt, millefioryt, lirokorbowit, kanucyt, drzejmsytbuoundyt,
              cordatatililit, olit, szubadyt, vaudyt, matkozalozyt, ktomtamjeszczyt.
              • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 16:31
                brezlit! mateudyt :-)
                • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 16:33
                  myszest zielony :-)
                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 16:34
                    kasiabzdedyt
              • olo53 Re: spać misie 23.10.07, 16:33
                Brezlyt
                • olo53 Re: spać misie 23.10.07, 16:37
                  I njpiekniejszy Millafiorit:)
                  • mateuszwierzbicki Re: spać misie 23.10.07, 16:43
                    i Grzybkozolit :)
                    • lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 16:45
                      Lirokorbowit to przecież nie minerał, ino taki syrop. Nie pamiętacie
                      Sorbowitu?
                      • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 16:49
                        ja pamietam Rosavit :-)
                      • olo53 Re: spać misie 23.10.07, 16:50
                        Pamietamy, w razie czego Tusipek:)
                        • lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 16:56
                          Tussipect niestety bardzo jest popularny wśród studentów, zwłaszcza
                          w czasie sesji.
                          • olo53 Re: spać misie 23.10.07, 17:01
                            Skuecznosc syropow jest:
                            A:
                            • olo53 Re: spać misie 23.10.07, 17:14
                              Widzi misie ze przespac by sie misia zdalo, dobranoc misie kochane,
                              lulu,lulu,misiunie
                              • lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 18:15
                                Oj, dawno nikt do mnie tak czule nie przemawiał :-)
                                Bo przecież to do mnie też?
                                • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 18:40
                                  z całom pewnościom :-)
                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 18:42
                                    I bez watpliwosci:-)
                                    • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 18:49
                                      Brezliku, jeszcze siedzisz?
                                      • brezly Re: spać misie 23.10.07, 18:53
                                        Tak. I poprawiam perowskit, bo mi poprzednio poprawione dane pozarl "Nieznany
                                        blad" :-(
                                        • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 18:56
                                          łomatko, dużo Ci tego pożarł? :-(
                                          • brezly Re: spać misie 23.10.07, 18:57
                                            Troche pracy. Ale mam dzis o 20.00 wyjscie knajpiane to moge siedziec :-9
                                            • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:04
                                              a jutro będzie Kopfschmerzen? ;-)
                                              A wiesz, że kiedyś mi wcięło II, III i IV, ale na szczęście udało się to odzyskać?
                                              • lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 19:09
                                                kurcze, grypserą lecą...
                                              • brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:09
                                                Nie, tylko jedzenie.

No, ja tam takie rzeczy zachowuej w postaci dodatkowych kopii. Na innym
                                                komputerze. Szkoda pracy.
                                                • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:13
                                                  ale ja nie mam innego komputera :-(
                                                  Lireńko, to jest po prostu dwójka, trójka i czwórka rzymska ;-)
                                                  PS. A jak nóżka? Bo my tu mamy plany dziewiarskie, coby całom załogom, latem w Tatry ruszyć :-)
                                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:14
                                                    A memory stick masz? To tam archiwizuj.
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:17
                                                    a nie mam. Nagrywałam na płytkę, ale wtedy nagrywarka się popsowała. Więc trzymam na serwerze. Znaczy się, teraz część trzymam u Ciebie :-)))))
                                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:20
                                                    Wiesz, to jest jakis pomysl. Ale ten memory stick to sobie nabadz. W jakims
                                                    pasujacym brazowym kolorze czy miodowym, zeby ci sie dobrze komponowal z
                                                    garderoba :-)
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:21
                                                    skąd wiesz, że chodzę w brązach?
                                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:26
                                                    Skad mam wiedziec?
                                                    Od ciebie przeciez :-DDD
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:33
                                                    ale chyba nie rozmawialiśmy nigdy w temacie stanu mojej garderoby? :-))))
                                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:35
                                                    Eee, nie. Ale i tak wiem :-)
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:51
                                                    brezly napisał:

> Eee, nie. Ale i tak wiem :-)

ni ma to jak kąkretna odpowiedź :-DDD
                                                  • lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 19:42
                                                    To są plany bardzo mądre.
                                                    A do lata, to jeszcze ho-ho.... aż tak długo to nie potrwa.
                                                    Chwilowo żałuję, że nie jestem ośmiornicą. Miałabym jeszcze 6
                                                    zdrowych nóg w zapasie ;-)
                                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:48
                                                    To masz elewacje na obu, Liro? To mozesz wiekszy banner wynajac.
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:54
                                                    lira_korbowa napisała:

> To są plany bardzo mądre.
                                                    > A do lata, to jeszcze ho-ho.... aż tak długo to nie potrwa.
                                                    > Chwilowo żałuję, że nie jestem ośmiornicą. Miałabym jeszcze 6
                                                    > zdrowych nóg w zapasie ;-)

eee, lepiej Liro, nie. Jeszcze by Cię miłośnicy frutti di mare wyłowili i ...
                                                  • lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 19:59
                                                    tfu, tfu, Brez, wypluj te bielewacje!
                                                    Poprzednia nóżka miała przyjemność kilka lat temu, druga nie chciała
                                                    być gorsza.
                                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 20:01
                                                    No co, szesc od osmiu odjalem. Umysl scisly jestem, co poradze? :-)
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:02
                                                    pewnie pijesz za dużo coli ;-)
                                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 20:05
                                                    Czemu Coli? Akurat fosforany na ksoci dobrze robia, jak mniemam.
                                                    Jak to mawiali Rycerze Trzej: "ksiezna Gryzelda Wisniowiecka, mosci panowie,
                                                    mowiac miedzy nami - istny fosforan wapnia" :-D
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:13
                                                    a na szkliwo też dobrze robi? Mnie zawsze straszyli, że jak będę pić dużo coli, to się łatwo połamię :-D
                                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 20:15
                                                    Diabli wiedza. pH moze i szkodzi i cukier, ale w koncu w zebach sa apatyty
                                                    bodaj, wiec tylko beda spijac kwas fosforowy.
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:20
                                                    tylko nie mów, że należy płukać zęby colą :-/
                                                  • lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 20:18
                                                    Moje kości mają się chyba nieźle. To ten cholerny mięsień
                                                    (płaszczkowaty; skojarzenie z ośmiornicą nieprzypadkowe) się wziął i
                                                    podarł, dziad jeden.
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:21
                                                    a, bo ja zrozumiałam, że noga w gipsie :-(
                                                  • brezly Re: spać misie 23.10.07, 20:22
                                                    To na jedno wychodzi. Dzis zreszta tak chetnie w gips nie pakuja.
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:28
                                                    Jak to drzewiej gadali? Zadzieram kiece i lece!
                                                    To ja zabieram futra i idę od komputra ;-)
                                                    Pa Wam obu, i do jutra!
                                                  • lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 20:30
                                                    Koniec o nodze:
                                                    że nie złamana, to niestety nie powód do radości, wręcz przeciwnie.
                                                    Poprzednia zrastała się bite 2 miesiące, w sumie 3 miechy kicania o
                                                    kulach. Teraz musi być szybciej :-)
                                                    Amen.
                                                  • immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:36
                                                    Musi! Trzymam kciuki :-)
                                                  • olo53 Re: spać misie 23.10.07, 21:29
                                                    Trzym sie, Wiem, wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka