brezly Re: spać misie 23.10.07, 16:04 Misie sa w niebezpieczenstwie, ostatnio. Imm, mam te czworke, ale dzis nie dam rady sie za to zabrac :-FF Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: spać misie 23.10.07, 16:08 Misie odpedzaj kawou z koniakiem, tyle ze jest mozliwosc popadniecia w amok zrobienia czegos czego zaluje sie dlugo:) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 16:19 nie wspominajcie nawet tego misia :-( ok, Brezu, ok. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 16:20 Na razie naprawiam mineral w komputerze, bo krzywy byl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 16:28 Nie, perowskit. Tak mi chodzi po lbie zeby miec koelkcje mineralow dziewiarskich: -immanuelit, aroundyt, millefioryt, lirokorbowit, kanucyt, drzejmsytbuoundyt, cordatatililit, olit, szubadyt, vaudyt, matkozalozyt, ktomtamjeszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 16:45 Lirokorbowit to przecież nie minerał, ino taki syrop. Nie pamiętacie Sorbowitu? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 16:56 Tussipect niestety bardzo jest popularny wśród studentów, zwłaszcza w czasie sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: spać misie 23.10.07, 17:14 Widzi misie ze przespac by sie misia zdalo, dobranoc misie kochane, lulu,lulu,misiunie Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 18:15 Oj, dawno nikt do mnie tak czule nie przemawiał :-) Bo przecież to do mnie też? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 18:53 Tak. I poprawiam perowskit, bo mi poprzednio poprawione dane pozarl "Nieznany blad" :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 18:57 Troche pracy. Ale mam dzis o 20.00 wyjscie knajpiane to moge siedziec :-9 Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:04 a jutro będzie Kopfschmerzen? ;-) A wiesz, że kiedyś mi wcięło II, III i IV, ale na szczęście udało się to odzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:09 Nie, tylko jedzenie. No, ja tam takie rzeczy zachowuej w postaci dodatkowych kopii. Na innym komputerze. Szkoda pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:13 ale ja nie mam innego komputera :-( Lireńko, to jest po prostu dwójka, trójka i czwórka rzymska ;-) PS. A jak nóżka? Bo my tu mamy plany dziewiarskie, coby całom załogom, latem w Tatry ruszyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:17 a nie mam. Nagrywałam na płytkę, ale wtedy nagrywarka się popsowała. Więc trzymam na serwerze. Znaczy się, teraz część trzymam u Ciebie :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:20 Wiesz, to jest jakis pomysl. Ale ten memory stick to sobie nabadz. W jakims pasujacym brazowym kolorze czy miodowym, zeby ci sie dobrze komponowal z garderoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:26 Skad mam wiedziec? Od ciebie przeciez :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:33 ale chyba nie rozmawialiśmy nigdy w temacie stanu mojej garderoby? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:51 brezly napisał: > Eee, nie. Ale i tak wiem :-) ni ma to jak kąkretna odpowiedź :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 19:42 To są plany bardzo mądre. A do lata, to jeszcze ho-ho.... aż tak długo to nie potrwa. Chwilowo żałuję, że nie jestem ośmiornicą. Miałabym jeszcze 6 zdrowych nóg w zapasie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 19:48 To masz elewacje na obu, Liro? To mozesz wiekszy banner wynajac. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 19:54 lira_korbowa napisała: > To są plany bardzo mądre. > A do lata, to jeszcze ho-ho.... aż tak długo to nie potrwa. > Chwilowo żałuję, że nie jestem ośmiornicą. Miałabym jeszcze 6 > zdrowych nóg w zapasie ;-) eee, lepiej Liro, nie. Jeszcze by Cię miłośnicy frutti di mare wyłowili i ... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 19:59 tfu, tfu, Brez, wypluj te bielewacje! Poprzednia nóżka miała przyjemność kilka lat temu, druga nie chciała być gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 20:01 No co, szesc od osmiu odjalem. Umysl scisly jestem, co poradze? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 20:05 Czemu Coli? Akurat fosforany na ksoci dobrze robia, jak mniemam. Jak to mawiali Rycerze Trzej: "ksiezna Gryzelda Wisniowiecka, mosci panowie, mowiac miedzy nami - istny fosforan wapnia" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:13 a na szkliwo też dobrze robi? Mnie zawsze straszyli, że jak będę pić dużo coli, to się łatwo połamię :-D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 20:15 Diabli wiedza. pH moze i szkodzi i cukier, ale w koncu w zebach sa apatyty bodaj, wiec tylko beda spijac kwas fosforowy. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:20 tylko nie mów, że należy płukać zęby colą :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 20:18 Moje kości mają się chyba nieźle. To ten cholerny mięsień (płaszczkowaty; skojarzenie z ośmiornicą nieprzypadkowe) się wziął i podarł, dziad jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:21 a, bo ja zrozumiałam, że noga w gipsie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: spać misie 23.10.07, 20:22 To na jedno wychodzi. Dzis zreszta tak chetnie w gips nie pakuja. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: spać misie 23.10.07, 20:28 Jak to drzewiej gadali? Zadzieram kiece i lece! To ja zabieram futra i idę od komputra ;-) Pa Wam obu, i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: spać misie 23.10.07, 20:30 Koniec o nodze: że nie złamana, to niestety nie powód do radości, wręcz przeciwnie. Poprzednia zrastała się bite 2 miesiące, w sumie 3 miechy kicania o kulach. Teraz musi być szybciej :-) Amen. Odpowiedz Link Zgłoś