Dodaj do ulubionych

pierwszy raz

01.03.05, 17:30
z zainteresowaniem czytam to forum i postanowilam zadac pytanie, które od
jakiegos czasu mnie nurtuje. Jestem dziewica, ale planuję za jakiś czas podjąć
współżycie i zastanawia mnie czy ten pierwszy raz, dodam, że z moim ukochanym
facetem zawsze jest bolesny i czy jest to prawda ,że kobieta za pierwszym
razem nie odczuwa najczęściej satysfakcji i przychodzi ona najczęściej z
czasem? Czekam na odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • natalya20 Re: pierwszy raz 01.03.05, 18:32
      jednych boli innych nie, mnie bardzo ale i tak jakos ten bol mi nie
      przeszkadzal, kolejne pierwsze razy tez bolalo a pozniej ....bajka
    • martulka83 Re: pierwszy raz 01.03.05, 18:48
      Musze przyznac ze mnie nie bolalo. Bylo to nieprzyjemne uczucie, ale nie byl to
      bol. Nie bylo zadnej krwi. Nasluchalam sie ze boli, ze krew sie leje
      strumieniami, w moim przypadku nie byla to prawda.
      Jesli moge cos doradzic to odradzam na poczatek pojscie na calosc. Najpierw
      moze niech twoj partner wejdzie w ciebie, polezcie tak i na tym skonczcie na
      razie. Warto sie oswoic z penisem we wlasnym ciele, bo to dziwne uczucie na
      poczatku. W moim przypadku po kilku, lub kilkunastu takich probach oswoilam sie
      i zaczelo mi sie podobac. Teraz bardzo to lubie :)
      Moze to banaly, ale to jednak wazne zeby tracic dziewictwo z kims kogo sie na
      prawde kocha.
      • wiorka_mrau Re: pierwszy raz 01.03.05, 20:17
        Mnie niestety bolało i to dość mocno. Nie było to miłe, na szczęście mój D.
        zrozumiał to i pierwszy raz skończył się zaraz po jego wejściu we mnie.. potem
        wróciliśmy do przytulania i innych pieszczot. Szczerze mówiąc zrobiło się
        naprawdę fajnie po kilku miesiącach. Wcześniej może i nie bolało (jak sie ranka
        zagoiła) ale specjanie satysfakcjonujące to nie było..

"Ludzie, którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami ... ;-) "
        • magzak Re: pierwszy raz 01.03.05, 22:18
          A mnie nic nie bolało i krew się też nie pojawiła. Ale to zależy widocznie od
          kobiety, może jakie ma zaufanie do partnera, jak dobrze go zna i jak jest
          podniecona. Poród też przeżyłam i też był całkiem inny jak poród koleżanek. Żeby
          sie dowiedzieć czy pierwszy raz boli, trzeba to przeżyć. Bo każdy może czuć co
          innego... Sex sexowi nierówny
    • pepperann Re: pierwszy raz 02.03.05, 11:10
      Mnie trochę bolało,ale nie było żadnej krwi. W sumie wspominam ten pierwszy raz
      bardzo dobrze. Zresztą - miałam bardzo fajnego, kochającego i doświadczonego
      partnera (to chyba ważne). Nie daj się zwraiować. Miałam kiedyś koleżankę,
      którą nastraszył ginekolog (że jestt ak zbudowana, że "przed pierwszym razem
      bęzie musiała sobie łyknąć kielicha, bo będzie ją tak bolało") i była przez to
      przez łądnych parę lat (!!!) spanikowana i nie chciała 'tego' zrobić, a potem
      jak się zdecydowała - było ok. Z mojego doświadczenia wynika, że na czerpanie
      prawdziwej wielkiej przyjemności z seksu trzeba trochę poczekać. Więc jeśli Go
      kochasz - nie ma na co czekać, szybciej znajdziesz się w tej fazie.
      • very_famous Re: pierwszy raz 02.03.05, 14:35
        Normalnie takiego ginekologa należałoby do sądu podać za straty moralne :/
    • oxygen100 Re: pierwszy raz 02.03.05, 11:47
      juz nie pamietam dokladnie ale raczej bolalo. Pomaga poduszka pod pupa. lagodzi
      bol i zmienia kat "natarcia":)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka