mw233 Re: znaki zodiaku i cechy charakterysytczne facet 01.12.05, 17:34 Mój to baran dobre:kochający , troskliwy, zaradny,rodzinny złe: pamiętliwy, wypominający, zazdrosny Ja koziorożec Odpowiedz Link
sergevna Wodnik 02.12.05, 00:03 Zalety: wesoły cierpliwy tolerancyjny oddany towarzyski, zna po prostu wszystkich zupełnie niekłótliwy opiekuńczy czuły Wady: gdy ma coś zrobić to sie ociąga niezorganizowany, ma kłopoty z planowaniem nieco roztargniony śpioch bezkonfliktowy aż do przesady trzeba mu przypominać o wielu rzeczach Odpowiedz Link
anya_26 Koziorożec 02.12.05, 00:59 Ja- koziorożec, ur. 26.12 (ci ze stycznia są inni ;o) On- koziorożec, ur. 26.12 zalety: czuły, wrażliwy, opiekuńczy, troskliwy (bardziej dba o mnie niż ja sama), nigdy nie można się z nim nudzić, wspaniałe poczucie humoru (trochę złośliwe - tak jak lubię :), ambitny, pracowity, dąży do doskonałości, baaardzo inteligentny, najwspanialszy kochanek!! wady: straszny bałaganiarz, zazdrosny, skłonność do prawienia kazań, raz niepewny siebie po chwili się wywyższa, skłonność do pesymizmu (ja również - pocieszamy się na zmianę) Odpowiedz Link