anikraw 06.08.05, 23:40 cześć kasiu, widzę,że za tydzień imprezujemy?:) ja tez mam I rocznicę:) prawdopodobnie w pażdzierniku wznawiam starania o fasolinkę, może razem bedziemy przez to przechodzić?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdluga25 Re: Do SDLUGA25 07.08.05, 10:31 no witam,witam:) to prawda za tydzień rocznica,uff..jak to zleciało! Ja starania zaczynam dopiero od pażdziernika(mam obronę pracy we wrzesniu),ale z przyjemnością będę z Tobą przez ten czas.Milo ze sie odezwałas:) bużka Odpowiedz Link
sdluga25 Re: Do SDLUGA25 07.08.05, 10:33 aha...sorry zle przeczytałam coś mi się ubzdurało ze zaczynasz starania za tydzień.Super,ze tez zaczynacie od pażdziernika,będziemy się wspierać:) Odpowiedz Link
anikraw Re: Do SDLUGA25 07.08.05, 13:36 tak naprawdę to staram się od 2 cykli ale w tym m-cu zawiasiłam starania ze względu na pracę:( ale wróce do starań najprawdopodobniej w październiku:)tak sobie postanowiłam:) fajnie,ze na siebie tu wpadłysmy:) mamy duzo wspólnego:) pozdrawiam Ania Odpowiedz Link