Dodaj do ulubionych

Stringi czy woda??:>

03.09.05, 23:28
Mam pytanie do Was: jestem z dziewczyną ponad 3 miesciące, za niedługo ma
urodzinki, chciałbym jej kupić w prezencie czarne strongi albo wodę toaletową
(Puma). Proszę doradźcie mi, który prezent byłby lepszy...
Z góry wielkie dzięki:)
Obserwuj wątek
    • anulaaa Re: Stringi czy woda??:> 04.09.05, 00:16
      najlepiej kup to i to:D
      albo wymyśl coś innego...
      • amwaw Re: Stringi czy woda??:> 04.09.05, 00:43
        Ee, z zapachami ciężko trafić w gust,a ze stringami,zdarza się, że można trafić
        za drzwi. Zresztą- co to za moda na stringi? Gacie każda kobieta potrafi sobie
        kupić- takie jakie lubi:P To bardziej prezent dla dającego niż obdarowanej.
        Jeżeli już, to może coś bardziej indywidualnego związanego z kobietą, celowane
        prezenty są najmilej widziane.Nawet jeżeli z pieprzem- ale celowane.
        pozdrawiam
      • pati1402 Re: Stringi czy woda??:> 04.09.05, 14:23
        Jak na oko dziewczyny,to lepiej jej kup wode i może do tego jakiegoś kwiata
        (najlepiej róże).Zależy też jaka jest Twoja dziewczyna i jak by zareagowała na
        te sringi.Dlatego proponuje kupic wode i kwiatka.Pozdrawiam i Zycze udanego
        związku:-))
        • maya2006 Re: Stringi czy woda??:> 04.09.05, 15:55
          mezczyzni !!!! rada: sluchajcie kobiet w zyciu codziennycm, wtedy nie bedziecie
          miec problemow z doborem prezentu! kobieta idac po sklepach czasto zatrzymuje
          sie przy rzeczach, ktore jej sie podobaja, mowi przewaznie o tym. lub bez
          chodzeniach mowi. opowiada o swoich pragnieniach. jezeli sluchasz, to bedziesz
          wiedzial, czego ona sobie zyczy.

jesli nie mowi, to sprowokuj ja do tego, wybierz sie na zakupy z nia, idzcie po
          drodze obok drogerii, zatrzymajcie sie przy perfumach. powachajcie pare. wtedy
          sie dowiesz.

a tylko dlatego ze wy nie sluchacie, my dostajemy potem jakies stringi ze
          sztucznej koronki, jakis perfum przereklamowany o niemilym zapachu lub inny
          "typowy prezent". sluchajcie, a bedziecie wiedziec. amen.
    • wojtow Re: Stringi czy woda??:> 05.09.05, 22:16
      stringi
    • terowka Re: Stringi czy woda??:> 07.09.05, 21:44
      To wszystko zalezy od Twojego budzetu. Ja bylabym za seksowna koszulka nocna:
      dla niej przyjemnosc noszenia, dla Ciebie przyjemnosc patrzenia (a potem
      sciagania) :).
    • netek28 Re: Stringi czy woda??:> 07.09.05, 23:50
      ani to ani to ;) zaproś ją do teatru, albo wynajmij stolik w dobrej restauracji
      obsypany płatkami róż, zamów jedzonko a później niech orkiestra cygańska
      zagra... nie zapomnisz bzykanka po wszystkim do końca związku ;)

pozdrawiam,
      netek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka