telejka 09.03.05, 13:54 Czy ktos mógłby mi polecic dobrego fryzjera w Kołobrzegu-chodzi o fryzure ślubna, oraz dobra wizażystkę do wykonania makijażu slubnego. Poszukuje również firmy lub osoby do dekoracji sali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
telejka Re: Poszukiwany dobry fryzjer na ślub 18.03.05, 11:20 Slub 30 kwietnia, masz jakis namiar Annayen? Odpowiedz Link Zgłoś
annayen Re: Poszukiwany dobry fryzjer na ślub 18.03.05, 11:47 pytam bo ja mam slub 04 czerwca :))) i sama poszukuje fryzjera i kosmetyczki Powiedz w którym kosciele macie slub? Odpowiedz Link Zgłoś
annayen Re: Poszukiwany dobry fryzjer na ślub 18.03.05, 19:32 My mamy w kosciółku na jednosci ale moja parafia to katedra Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: Poszukiwany dobry fryzjer na ślub 19.03.05, 21:22 telejka i annayen, mam do Was prośbę: możecie mi powiedzieć ile płacicie księdzu za ślub w katedrze, a ile na Jedności Narodowej? mam ślub we wrześniu, byłam już u księdza w katedrze, ale nie chciał ze mną rozmawiać (bo za wcześnie), o opłacie już nawet nie wspomniałam, ale słyszałam, że jest tam strasznie drogo:( zastanawiam się nad kościołem na Jedności, bo tam miałam komunię i podobno jest dużo taniej. Pozdrawiam serdecznie!!!! ivrosze@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
telejka Re: Poszukiwany dobry fryzjer na ślub 20.03.05, 11:08 Co do Twojego pytania Ivrosze o koszt slubu w katedrze: my mamy troche skomplikowana sytuacje, bo bedziemy brac slub na podstawie tzw. licencji. Chodzi o to, ze mieszkamy na stale w Warszawie, a moja parafia rodzinna jest wlasnie katedra. No wiec za ta licencje w W-wie zaplacilismy juz 400 zl!!! No i do tego dochodzi oplata w katedrze-jeszcze nie mam pojecia ile, bo jak bylismy zapisac sie na termin i omowic z proboszczem w katedrze sprawe, to nie rozmawialismy o oplacie. Ale licze sie z tym, ze pewnie jakies drugie 400 zl bedzie nas to kosztowalo. No commennts... A moze ty masz namiar na jakiegos fajnego fryzjera i osobe, ktora robi slubne makijaze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annayen Re: Poszukiwany dobry fryzjer na ślub 20.03.05, 17:25 My balismy sie slubu w Katedrze mimo ze to moja parafia, i tez bedziemy mieli licencje od ksiedza w Gdyni, ale nie wiem jeszcze ile to bedzie kosztowało, ani na jednosci - bedziemy w maju rozmawiac z ksiedzem wiec wtedy sie pewnie wyjasni. My na stale mieszkamy w Gdańsku , wiec ja rowiez nie jestem zorientowana w uslugach fryzjersko-kosmetycznych w kolobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: Poszukiwany dobry fryzjer na ślub 20.03.05, 21:53 kurczę, strasznie dużo za tę licencję się płaci:( My chyba też będziemy musieli z licencją, no chyba, że ostatecznie zdecydujemy się na katedrę (to moja parafia), ale nas straszą, że tam proboszcz życzy sobie 1000 zł!!! O salonie fryzjerskim na Pomorskiej też słyszałam same pozytywne opinie, ale nie wiem dokładnie kto konkretnie jest taki dobry w tym salonie. Popytam się koleżanek, które były zadowolone z fryzjera i kosmetyczki i jak się czegoś dowiem, to dam znać:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anoosia2 Re: Poszukiwany dobry fryzjer na ślub 17.03.05, 18:18 fryzjer i makijaż to claudia chyba tak się nazywa salon na Pomorskiej napewno na tej ulicy ale numer nie wiem co do firmy od dekoracji to jest taka usługowa "jan" oni ponoć maja kompleksowe usługi slubne siedziba jest w podwórku zapomniałam jak nazywa się ta ulica więc moge naprowadzić tam jest żółta stopa jakiś rybny piekarnia i przez brame wieżdza się w podwórko do starej elwy bodajrze. Mama nadzieje, że pomogłam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
planet_cafe_kolobrzeg Re: Poszukiwany dobry fryzjer na ślub 19.04.05, 11:03 Fryzjer + Kosmetyczka w jednym.... polecam z czystym sumieniem STUDIO KOSMETYCZNO-FRYZJERSKIE LUCYNA pani Lucyny Derkowskiej... firma siedzibe ma przy ul. Chodkiewicza 16B/II (Oś. Ogrody w podkowie)tel 0601-739 607 bardzo miła obsługa.... POLECAM robcius z Pl@Net Cafe (nr gg 9161697 lub 094-3531536) Odpowiedz Link Zgłoś