lusjano1 15.06.08, 11:51 Witam, mam zamiar wysłać dziecko do gimnazjum w Kołobrzegu. Nie jestem mieszkańcem tego miasta więc bardzo proszę o opinie na ten temat Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunowo Re: Gimnazja w Kołobrzegu 15.06.08, 18:49 Moim zdaniem wysłać dziecko do gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
lasmiady Re: Gimnazja w Kołobrzegu 15.06.08, 19:20 Ja takze jestem za wysłaniem dziecka do gimnazjum.A co,niech gó... ma za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
lusjano1 Re: Gimnazja w Kołobrzegu 16.06.08, 08:33 może wyraziłem się mało precyzyjnie, proszę o opinię na temat gimnazjów w tym mieście (Kołobrzegu). Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: Gimnazja w Kołobrzegu 18.06.08, 07:36 Polecam gimnazjum na Okopowej,wiele sie tam nauczy.Zdarza mi się dość często przechodzić obok tego gimnazjum i przyznam,że słownictwo uczniów jest bardziej bogate od słownictwa przysłowiowego szewca.Na ławeczkach 100m od szkoły jest miejsce gdzie uczniowie palą papierosy a nawet piją piwo a ciała pedagogiczne tam nie zaglądają- moze przepracowani strajkują ? Odpowiedz Link Zgłoś
lusjano1 Re: Gimnazja w Kołobrzegu 19.06.08, 19:18 A może coś o gimnazjach społecznych ? Odpowiedz Link Zgłoś
bravis Re: Gimnazja w Kołobrzegu 30.07.08, 00:23 Sunowo nie do konca jest tak jak napisales. Chodzilem do tego gimnazjum. Owszem jest troche osob, ktore wychodza na przerwach zapalic, ale bez przesady, nie pic piwo. A po za tym z roku na rok jest coraz mniej takich osob. Wszyscy tzw."wyrzutki spolecznosci" juz nie chodza do tej szkoly i ma dobra opinie na tle miasta, pod wzgledem nauki jak i zachowania. A co do "cial pedagogicznych" czy na ich miejscu chcialo by ci sie biegac za ok. 150 uczniami w czasie przerwy? Odpowiedz Link Zgłoś