ciamciak-2 07.11.09, 20:49 Dobre Duszki mi doniosły, że dziś NASZEGO ROBERTA urodzinki. Z tej okazji życzymy Ci Nasz Ulubiony Robercie wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, słońca i uśmiechu i zebyś nigdy się nie zmienił Buziaki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.wicia Re: STO LAT !!! 07.11.09, 20:52 jeee, i Robert nic Nam nie powiedział nieładnie Robercie a więc wszystkiego najnaj!!obyś za rok świętował swoje kolejne urodzinki już nie sam Odpowiedz Link
mappi Re: STO LAT !!! 07.11.09, 20:53 oooo to mnie dobrze podkusiło dzisiaj z tym piwem to wznoszę toast WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!! ....i niech zyje nam Odpowiedz Link
b.wicia Re: STO LAT !!! 07.11.09, 20:55 czy to mnie coś szwankuje z kompem czy posty życzeniowe się kasują? Odpowiedz Link
b.wicia Re: STO LAT !!! 07.11.09, 20:57 aaa..to był mój komp pozwól, że ja wzniosę herbatką... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: STO LAT !!! 07.11.09, 20:59 nie, ja też widziałam "3" obok wątku a pod wpisem ciamciaka nic nie było. to dlatego, że WSZYSCY SZTURMOWALI ten wątek w tej samej chwili i nastąpiło przesilenie popularność roberta zawiesiła na chwile forum! ;-D to się nazywa siła oddziaływania <rotfl> oczywiście przyłączam się do życzeń Odpowiedz Link
claire.ampres Re: STO LAT !!! 07.11.09, 20:55 Jeśli to prawda - ślę życzenia wszystkiego najlepszego, co Cię tylko może spotkać Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: STO LAT !!! 07.11.09, 20:55 Życzymy radości z każdego dnia, napisanie tego, co się pisze , znalezienia właściwej drogi i uśmiechu To lecę piec tort Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: STO LAT !!! 07.11.09, 21:04 jesu! co za wiek Robuszku, wszystkiego najjjjj )))) Odpowiedz Link
zabelina Re: STO LAT !!! 07.11.09, 21:18 zawsze jak Cię czytam Robercie, to wydaje mi się, że to tylko czysta prowokacja, bo...takich facetów nie ma Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci, żeby to był ten najlepszy dla Ciebie rok Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: STO LAT !!! 07.11.09, 21:10 Dużo, dużo, dużo...... a w miejsce kropek dopisz sobie to, czego w tej chwili pragniesz najbardziej A i ukończenia tej pracy wreszcie;P Odpowiedz Link
zabelina Re: STO LAT !!! 07.11.09, 23:30 znam jedną taką i to z foruma, co potrafi wziąć kurs na wiatr Odpowiedz Link
fallen86 Re: STO LAT !!! 08.11.09, 09:51 Spóźnione ale szczere Lat ze sto! i cały czas na forum! Odpowiedz Link
kawamija Re: STO LAT !!! 08.11.09, 20:49 Robert....spóznione ale baardzo serdeczne zyczenia z okazji urodzin....a czegóż by CI zyczyc..... wewnętrznego spokoju, siły gdy już nadziei zaczyna brakować, byś zmieniał co zmienialne .....a i jeszcze o Miłości warto by wspomnieć, ale co tu gadać.....jak już tyle było powiedziane...teraz to tylko .....wiesz, rozumiesz Odpowiedz Link
aglajaaa Re: STO LAT !!! 08.11.09, 21:06 A moje wczorajsze w stanie upojenia procentowego się liczą czy powinnam złożyć Szanownemu Koledze jeszcze raz(?) Booo dopiero wątek znalazłam stosowny... W każdym razie naj... największych szaleństw, najpiękniejszych chwil, najsłodszych win u boku najcudowniejszej Tej Jednej... Odpowiedz Link