raf.1 11.12.09, 18:23 Jeśli zwracam się bezpośrednio do Ciebie i nie jest to związane bezpośrednio z tematem wątku, to co się będę rozdrabniał. Kashmir day Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.83 Re: Muzyczkowo 11.12.09, 18:31 Heh. Piszę dziś naprzemiennie z kilku komputerów... czasem mnie wylogowuje. Zapuściłem to co zaproponowałeś i chciałem pochwalić... Pojawił się błąd logowania. Okazało się, że w usera wpisałem "goood" . Odpowiedz Link
raf.1 Re: Muzyczkowo 11.12.09, 18:36 hahahaha spoko.. dobry ambient nie jest zły.. , a tu nawet i clip fajniuśki.. CELL: T-Ion Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Muzyczkowo 11.12.09, 18:41 to w wolnej chwili poanalizuję i zastanowię się co też Autor miał na myśli i o który wątek oraz o co chodziło. o ile mi się będzie chciało music rzeczywiście good. cieszę się, że wreszcie wrzuciłeś coś nowego a tymczasem wylogowuję się. czas najwyższy przypomnieć sobie co to takiego jest outernet. miłego weekendu! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Muzyczkowo 11.12.09, 18:52 dobrze, że nie tylko ja miewam problemy ze zrozumieniem autora ale do tego trzeba by czytać wszystkie wątki dokładnie...a na to brakuje czasu... a muzyczka ...niezła...lubię takie klimaty Odpowiedz Link
ljaguszka Re: Muzyczkowo 12.12.09, 08:32 ciekawy "obraz", niesamowite dźwięki, a do tego jeszcze taki tytuł... Odpowiedz Link