Dodaj do ulubionych

no właśnie... Wisła

01.01.05, 16:16
chętnie nadal się wybiorę...
tylko spojrzałam na mapę i mina mi zrzedła sad
Ania, dla Ciebie to koniec świata!
sto lat tam będę jechać...

chociaż może upiekę dwie pieczenie przy jednym ogniu, bo coś ciekawego po
drodze znalazłamsmile)))
Obserwuj wątek
    • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:17
      dam rade, a co, a co nie dam??smile)
    • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:18
      co znalazlas???
      • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:20
        a takie miejsce, które mnie od jakiegoś czasu interesuje, bo podobno mają tam
        coś, co marzy mi się zobaczyć na własne oczysmile
        drugie miejsce, gdzie też mają to coś, jest na Mazurach
        • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:21
          jasniej, pls no chyba ze to top secretsmile
          • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:25
            nie top secret, ale nie chcę zapeszyćsmile
            • jumar1 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:27
              Może urzadzisz nam konkurs,czooo?
              Podaj jakies szczegóły,postaramy się zgadnąćsmile)
              Pzdr.
              • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:27
                WIEM. Chcesz Jumara odwiedzic bo to po drodzesmile))))))))))))))
                • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:28
                  ale by się zdziwiłsmile))
                  • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:29
                    try himsmile))))))) popatyrzmy na reakcjewink))
                    • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:32
                      maybe I will try him in some sensesmile))
                      jakaś ukryta kamera by się przydałasmile)))))
                      • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:32
                        ale moze nie teraz, bo ja baaaardzo srednio wygladam po tej impreziewink)
                        • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:33
                          OKsmile
                          • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:36
                            I take it for grantedsmile)) PS mam nadzieje, ze czytal ten wateksmile))
                      • jumar1 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:37
                        Zoskaaaaaaaa
                        Powiedz mi jedno.....
                        Na tym zdjęciu Twojego amanta z grzywka na oczach...jest ktoś kto podpiera
                        nogami fotel by sie nie kipnąłsmile
                        To Ty????...sliczne skarpetkismile))
                        Pzdr.
                        • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:43
                          właśnie dołączyłeś do grona małpiszonów, które się nabijają z moich
                          skarpetek smile))
                          nic nie poradzę na to, że muszę kupować dziecinne, bo damskie są dla mnie za
                          dużesmile))
                          • jumar1 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:44
                            Posiedze w tym gronie troszeczke jeśli pozwolisz...smile))
                            Może znajdzie się jeszcze coś co bedzie równie sympatyczne!
                            Pzdr.
                            • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:47
                              miło będzie Cię w tym gronie zatrzymaćsmile))
                        • anula001 KONRADO 01.01.05, 16:44
                          prosze prosze. juz sie zdjeciami wymienili... KONRAD, sprawdz mailasmile)))))))))))
                          • jumar1 Re: KONRADO 01.01.05, 16:45
                            robisz to specjalniesmile))
                            • jumar1 Re: KONRADO 01.01.05, 16:46
                              zoskaa może wymienmy się zdjęciami naprawde...skoro juz tak miło sie zaczyna
                              robicsmile))
                              • zoskaanka Re: KONRADO 01.01.05, 16:48
                                tylko oni nie wiedzą, jakimi zdjęciami się wymieniliśmysmile))
                                • anula001 Re: KONRADO 01.01.05, 16:49
                                  NAGIMI???????????????????????smile
                                  • zoskaanka Re: KONRADO 01.01.05, 16:49
                                    Ty to napisałaśsmile
                                    • anula001 Re: KONRADO 01.01.05, 16:50
                                      silence means consonantsmile)
                                      • zoskaanka Re: KONRADO 01.01.05, 16:57
                                        Anula, dobrze się czujesz????
                                        no co Ty, co to za frajda gołe zdjęcia sobie wysyłać????
                                        • jumar1 Re: KONRADO 01.01.05, 16:59
                                          Zooska odbierz @ to sie przekonasz co to za frajda smile)))
                                          • zoskaanka Re: KONRADO 01.01.05, 17:09
                                            nic nie dostałamsad
                                            • jumar1 Re: KONRADO 01.01.05, 17:15
                                              Zoska ...jeszcze chwilka....własnie jemsmile)
                                              Nawrzucam duzo do brzucha i bedzie wielki...taki jak lubiszsmile)))
                                              Pzdr.
                                              • zoskaanka Re: KONRADO 01.01.05, 17:17
                                                sama ocenię smile))
                                                • anula001 Re: KONRADO 01.01.05, 17:18
                                                  pewnie zoska, nie daj sobie nic wmowicsmile)))))))
                                        • anula001 Re: KONRADO 01.01.05, 17:00
                                          a co, a cosmile)))))))))))))
                              • jumar1 Re: KONRADO 01.01.05, 16:58
                                a zreszta twoje stopy mi wystarcza ....jestem fetyszysta....a Twe skarpety mnie
                                tak podkręcają...że chyba.......
                                Pzdr.smile)))))
                                • anula001 Re: KONRADO 01.01.05, 17:00
                                  uuu, robi sie gorrrracosmile)))))))))))))
                            • anula001 Re: KONRADO 01.01.05, 16:46
                              ale co? Konrado mnie prosil o zdjecie i prosil, i wyprosilsmile)
                          • konrado80 Re: KONRADO 01.01.05, 16:46
                            ale ktorego???
                            bo na zadnym nic nie ma
                            • anula001 Re: KONRADO 01.01.05, 16:46
                              znaczy ze jestem taki paszkwil, ze nawet nie chialo przez maila przejscwink)
                              hahahaha
                              • konrado80 Re: KONRADO 01.01.05, 16:49
                                to wyslij na
                                konradr@o2.pl
                          • konrado80 Re: KONRADO 01.01.05, 17:03
                            noi zdjecia nie dostalem sad
                        • ananas.in.pyjamas Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:46
                          czy ktos nowy tez moze sie dolaczyc do ewentualnego wypadu do Wisly?

Pozdr.
                          • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:46
                            pewnie ze tak
                            to jest zlot integracyjny smile)
                            • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:47
                              dziekuje CI sekretarzu za blyskawiczna rekacjesmile)
                              • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:48
                                co do wyjazdu to powiedzialem ze sie zajme wink
                            • ananas.in.pyjamas Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:54
                              a czy jest jakis wstepnie okreslony termin ,bo tak szukam sobie wsrod watkow i
                              znalezc nie moge wink

Pozdr.
                              • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:55
                                luty
                              • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:56
                                na razie to plany sa zeby w lutym
                                gdzies tak w polowie
                                ale dokladnie jeszcze ustalimy
                                bo moze nie kazdy miec czas
                                nauka, praca
                                • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 16:57
                                  sie pomysli, ja np. mam ferie od 1-18 chybasmile))))
                                  • jumar1 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:01
                                    nauczyciele godza sie na każdy termin!!!Dzieci sie nie obraża jak 2 lekcji nie
                                    odprawiszsmile))) (nie chodziłas nigdy do szkoły ze nie wieszsmile))
                                    • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:02
                                      ale ja musze oszczedzacsmile)))))))))))))))
                                      • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:04
                                        co musisz ozczedzac?
                                        sie, urlop, czy moze pieniadze?
                                        • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:06
                                          urlop, mozna rzec urlop zyciasmile
                                          • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:08
                                            jesli mozna zapytac
                                            to dzie wyjezdzasz???
                                            • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:11
                                              do kamioneksmile wiesz gdzie to??
                                              • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:14
                                                a gdzie to jest???
                                                • anula001 KAMIONKI 01.01.05, 17:17
                                                  to taki kurort, hahha, niedaleko Torunia, jakies 10 km ode mnie, jezdze tam
                                                  latem czasem ze najomymi nad jezioro...wiec sam widzisz, ze nie ma lekko, musze
                                                  oszczedzac na te wakacje mojego zyciasmile))
                                                  • konrado80 Re: KAMIONKI 01.01.05, 17:19
                                                    myslalem ze gdzies za gramanice smile)
                                                  • anula001 Re: KAMIONKI 01.01.05, 17:19
                                                    toz to zagranica, bo to juz za granica Torunia jestsmile)))))))))))))) hahaa
                                                  • konrado80 Re: KAMIONKI 01.01.05, 17:21
                                                    nie mam przed soba mapy zeby sprawdzic smile)
                                                  • anula001 Re: KAMIONKI 01.01.05, 17:22
                                                    musisz mi uwierzycsmile)))))))
                                                  • konrado80 Re: KAMIONKI 01.01.05, 17:23
                                                    nie bede sie klocil smile)
                                          • jumar1 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:09
                                            Ooooooooooo TAK!
                                            Mój tez bedzie N-A-J-L-E-P-S-Z-Y w zyciu smile)))
                                            Pzdr.
                                        • ananas.in.pyjamas Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:08
                                          a czy jakies szalenstwa na stokach sa przewidziane? tzn czy ktos z was jezdzi
                                          na nartach albo na desce? czy zabieramy tylko kontener martini i tone
                                          limonek wink))

Pozdr.
                                          • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:09
                                            chyba raczej to drugie smile))
                                            ale mozna by pojezdzic
                                            tylko ja jeszcze nie jezdzilem smile)
                                            • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:11
                                              na dniach powinnismy wszystko ustalic
                                          • jumar1 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:11
                                            Ja zabieram jeszcze G-U-M-K-I smile)))))))))))))))))))))
                                            hihihih
                                            Pzdr.
                                            • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:12
                                              cynamonowa tez,ok??smile))))))))))))))
                                            • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:12
                                              a w kogo będziesz strzelał???
                                              • jumar1 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:13
                                                Możesz spac spokojnie...smile))
                                                • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:15
                                                  smile)
                                                  sprawdziłam skrzynkę i pustosad
                                                  • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:16
                                                    robia nas w konia
                                                  • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:18
                                                    kto Was w konia robi?? westernow sie naogladalessmile))))))
                                                  • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:20
                                                    mialo byc cos w skrzynce
                                                    zagladam a tam pusto
                                                  • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:21
                                                    Konrad, tyle lat juz masz i nie wiesz ze poczta nie pracuje 1go
                                                    styczniasmile)))))))))))))
                                                  • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:22
                                                    moja pracowac na okraglo smile))
                                                    to Twoja nie pracuje smile)
                                                  • anula001 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:23
                                                    ale ja nie jestem listonoszem, ja mam inna pracesmile))
                                                  • konrado80 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:25
                                                    ja tez smile)
                                                  • zoskaanka Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:18
                                                    kto? kogo?
                                                  • jumar1 Re: no właśnie... Wisła 01.01.05, 17:18
                                                    Wymiana....Zoska to obustronne przekazanie sobie dóbr prowadzace do
                                                    zaspokojenia potrzeb któregokolwiek z rzedów wg.Maslova smile)
                                                    U mnie tez pustosmile))
                                                  • zoskaanka a co... a masz... 01.01.05, 17:27
                                                    no dobra, zdjęcie załadowane, ale że Ci nie wierzę, to raz, dwa, trzy...
                                                    wysyłamy równocześniesmile
                                                  • jumar1 Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:27
                                                    jeśli mi nie wierzysz to nie wysyłaj...z tego związku i tak nic nie bedzie!!!:-
                                                    ((((
                                                    Musimy sobie ufac
                                                  • anula001 Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:30
                                                    swiete slowa, zaufanie przede wszystkim. PS to jak cos, to przeslijcie
                                                    zawiadomienie o slubiesmile
                                                  • tbnh kurcze kurcze 01.01.05, 17:31
                                                    skarpety, golasy, rozdete brzuchy, kochani, ukladacie scenariusz do nowego
                                                    wielkiego zarcia?wink
                                                  • zoskaanka Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:32
                                                    oj tam zaraz coś miałoby być, a po co? i nie z powodu zaufania lub jego braku...
                                                    żartujemy sobie przecież, prawda?
                                                  • anula001 Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:33
                                                    ale czy to zoska wiesz gdzie Cie milosc dopadniesmile)))))))))) slij slij to picsmile
                                                  • zoskaanka Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:40
                                                    zaraz, chwilunia, sam zaczął i jakoś mnie swoim szanownym zaufaniem nie
                                                    obdarzył i nie przysłał nic, tylko wykład z Maslova zrobił o wymianie, a sam
                                                    się tu rzuca...
                                                  • jumar1 Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:49
                                                    No nie zoskaasmile))
                                                    Meil juz leciwink))
                                                    Pzdr.
                                                  • anula001 Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:52
                                                    catch zoska catchsmile)))))))
                                                  • jumar1 Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:53
                                                    zreszta milej jest rozmawiać wiedząc do kogo sie mówismile))
                                                    Pzdr.
                                                  • konrado80 Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:55
                                                    to moze wszyscy przeslemy sobie zdjecia? smile))
                                                  • jumar1 Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:57
                                                    dobry pomysłwink)
                                                  • anula001 Re: a co... a masz... 01.01.05, 17:58
                                                    hahaha
                                                  • jumar1 Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 17:58
                                                    ..dałabys choc znac ze odebrałas bo martwie sie o twoje serduchosmile)))
                                                    Pzdr.
                                                  • anula001 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 17:59
                                                    dobrze ze anisua ma dyzur, zoska jak cos, to zaraz przyjade do Ciebie, Ty mi
                                                    tez w potrzebie pomoglassmile
                                                  • konrado80 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 18:02
                                                    kurde zobaczyla jumara i zemdlala smile)))
                                                  • jumar1 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 18:03
                                                    smile)
                                                  • anula001 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 18:03
                                                    przystojniak chyba z niego jakissmile))
                                                  • jumar1 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 18:03
                                                    ...może rozmawia z majtkami i cos omawiaja tak jak wczorajsmile))
                                                    Pzdr.
                                                  • konrado80 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 18:05
                                                    musi sie dziewczyna poradzic smile)
                                                  • anula001 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 18:06
                                                    moze napisze do niej smsa????????????
                                                  • konrado80 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 18:07
                                                    moze lepiej zadzwon
                                                  • jumar1 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 18:07
                                                    Może mnie zobaczyła i teraz płacze ze była taka niedobra dla mnie napoczatkusmile)
                                                    ..a ja taki niepozorny i malutkismile))))
                                                    Niech ja ktos przytuli kto bliżejsmile))
                                                    Pzdr.
                                                  • konrado80 Re: Zoskaaaaaaaaa 01.01.05, 18:08
                                                    czyli ja? smile))
    • jumar1 Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 01.01.05, 18:08
      K-O-L-E-J-N-A S-E-T-K-A smile)))))
      ...hossa trwasmile))
      Pzdr.
      jumar
      • konrado80 Nie bede... 01.01.05, 18:11
        ...sie chwalil ale to ja wpadlem na mete setny smile))))
        • jumar1 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:12
          Wszystkiego dobrego MISZCZUsmile)
          • anula001 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:14
            uuu, nagroda sie nalezy jakas chybasmile)))))))))
            • konrado80 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:15
              moze teraz w koncu ja dostane smile))
              • anula001 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:16
                no to mow o czym tam marzyszsmile
                • jumar1 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:18
                  Konrado<szepcze i podpowiada>.....POPROS o ZDJECIEsmile))
                  Albo lepiej nie.....bo jeszcze jak Zoska sie obrazi i ucieknie bez pożegnania!
                  • jumar1 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:18
                    Myslicie że mogłem Jej nie posyłac tego rozbieranego???
                    Może ona z tych cnotliwych,co????
                    • anula001 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:20
                      A Ty Mariusz nie podpowiadaj co Konrad by chcialwink))
                      • konrado80 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:22
                        kurde jaka bym ja chcial nagrode???
                        moze zd... ale czy mi da? smile))
                        • anula001 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:28
                          wniosek zloz, znaczek skarbowy naklej, rozpatrze w ciagu 2 tyg,haha
                    • konrado80 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:20
                      trza bylo poslac najpierw normalne
                      a jak juz sie oswoi to wtedy akt smile))))))))))
                      • jumar1 Re: Nie bede... 01.01.05, 18:22
                        Kurde mam JĄ za twarda babke....to pomyslałem ze sie ucieszy jak od razu
                        przejdziemy do rzeczysmile))
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka