kawamija 08.01.10, 01:31 ..... coś mi się wydaje, że dziś URODZINY....kolejne Pozwolę sobie życzyć Spokoju, Dobrych i Mądrych Wyborów, Odwagi ....byś umiał Dawać ale nauczył się też Wymagać....bo JA UNY to bardzo ważne słowa.......pamiętaj o tym. Spełnienia marzeń.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster jeśli to prawda 08.01.10, 07:06 to wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! i w załączeniu - moc gorących buziaków! Odpowiedz Link
magl-owa Re: .......Uny.........:-) 08.01.10, 07:10 Dołączam się również Wszystkiego wspaniałego Odpowiedz Link
salsa13only Re: .......Uny.........:-) 08.01.10, 07:26 Uny, Uny, Uny wszystkiego dobrego i TYLKO DOBRYCH, przemyślanych decyzji i pozytywnych wibracji każdego dnia i dużo ciepła wokół siebie i wiecznego banana na twarzy buziaki i coś na szczęście Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: .......Uny.........:-) 08.01.10, 08:01 Koziorożec...... mam sentyment do Koziorożców wszystkiego dobrego Uny. nie daj się Odpowiedz Link
ane-tal Re: .......Uny.........:-) 08.01.10, 08:05 "Sto lat, sto lat, Niech żyje, żyje nam. Sto lat, sto lat, Niech żyje, żyje nam, Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam, Niech żyje nam!" ...... Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
antekcwaniak I ja coś od siebie... 08.01.10, 08:46 ...dodam. W tym dniu życzę Tobie banów i skasowanych wątków ile tylko sobie zażyczysz... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: .......Uny.........:-) 08.01.10, 10:20 Szefie... zdrowia, szczęścia i przykładnych forumowiczów! Odpowiedz Link
b.wicia Re: .......Uny.........:-) 08.01.10, 10:31 Uny, Nasz ukochany niezastąpiony adminie!! wszystkiego najnaj dla Ciebie i Twojego synka sam wiesz, o czym marzysz najbardziej..i tego Ci życzę i dużo uśmiechu na każdy dzień Odpowiedz Link
mappi Re: .......Uny.........:-) 08.01.10, 11:23 ....a kolejne to tak jakby...które??? no drogi Panie UNY!!!! tak właśnie TY.... Uny.... dla Ciebie.... ...za Kawą idąc ....no i ....dużo miejsca w szafie.... na skrzydła "anioła"....którego z pewnością spotkasz bo Ci się należy Odpowiedz Link
dorharam Re: .......Uny.........:-) 08.01.10, 11:29 No nie mogłam się oprzeć pokusie. Zaglądam dziś na forum i co widzę??? Uny - samych słonecznych dni, uśmiechu, spełnienia marzeń i ogromniaste uściski i buziaki to pisałam ja - Ciamciakowa Odpowiedz Link
kynky Re: .......Uny.........:-) 08.01.10, 17:48 o żesz, same koziorożce podepnę się pod życzenia Kawamiji (?!) bo jak żwykle mądrze pisze a ode mnie udanych projektów, abyś miał głowę pełną fajnych pomysłów, no i niech Ci się spełni co najlepsze... Odpowiedz Link