lezka_z_posen 14.01.12, 18:23 mam nadzieje, ze w przyszly piatek, kiedy smigam do zakopca "na ferie", droga z krakowa do stolicy polskich tatr nie bedzie trwala 5h (jak dzis).a jesli nawet - przeboleje.witaj zimo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 14.01.12, 19:07 lezka_z_posen napisała: > mam nadzieje, ze w przyszly piatek, kiedy smigam do zakopca "na ferie", droga z > krakowa do stolicy polskich tatr nie bedzie trwala 5h (jak dzis).a jesli nawet > - przeboleje.witaj zimo! się tak nie ciesz za kilka dni po tym białym gównie sladu nie będzie Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 14.01.12, 19:20 w zakopcu bedzie, zdaze nacieszyc oko Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 14.01.12, 19:36 a poki co u mnie za oknem zajebista zamiec Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 02.02.12, 15:58 nie chce Cie geras martwic, ale swistak phil ujrzal dzis swoj cien, a to oznacza jeszcze 6 tygli pizgawicy www.wprost.pl/ar/303573/Swistak-Phil-przepowiada-zima-potrwa-jeszcze-szesc-tygodni/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 02.02.12, 17:12 lezka_z_posen napisała: > nie chce Cie geras martwic, ale swistak phil ujrzal dzis swoj cien, a to oznacz > a jeszcze 6 tygli pizgawicy > www.wprost.pl/ar/303573/Swistak-Phil-przepowiada-zima-potrwa-jeszcze-szesc-tygodni/ 7 tygodni chyba do kalendarzowej wiosny zostało,więc nieche ten świstak mądrali nie udaje Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 02.02.12, 17:37 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > nie chce Cie geras martwic, ale swistak phil ujrzal dzis swoj cien, a to > oznacz > > a jeszcze 6 tygli pizgawicy > > www.wprost.pl/ar/303573/Swistak-Phil-przepowiada-zima-potrwa-jeszcze-szesc-tygodni/ > > 7 tygodni chyba do kalendarzowej wiosny zostało,więc nieche ten świstak mądrali > nie udaje do kalendarzowej tak, ale cieplej by sie moglo zrobic wczesniej - ale niestety, nic z tego Odpowiedz Link
n_x Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 02.02.12, 17:16 u nas o 7 rano -22 co rano proszę w duchu swoje auto żeby odpaliło - na razie daje rade. po drodze z pracy (5,5 km) widziałam 4 auta rozkraczone na środku drogi z niewiadomych przyczyn. mogło ich być więcej - nie patrzyłam dokładnie, bo skupiałam się na uciszeniu alarmu, który zaczął mi nagle wyć podczas jazdy Odpowiedz Link
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 15.01.12, 20:37 Zaczynam łapać ciśnienie przez tn snieg pada i pada, zaspy się robią. Ja chce wiosne Odpowiedz Link
n_x Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 18.01.12, 08:17 dobrze jest. zimą ma być biało widok szarych, łysych drzew bez śniegu dookoła mnie dołował. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 18.01.12, 09:35 i znowu pada, fajnie... Odpowiedz Link
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 18.01.12, 18:19 lezka_z_posen napisała: > i znowu pada, fajnie... a u mnie piękna odwilż +4 na budziku Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 18.01.12, 18:47 to mozesz balwana ulepic Odpowiedz Link
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 19.01.12, 21:47 Po sniegu sladu nie ma, temperatura na plusie czyli do wiosny już z górki Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 19.01.12, 21:52 anna_geras napisała: > Po sniegu sladu nie ma, temperatura na plusie czyli do wiosny już z górki a w azji zero i sypie Odpowiedz Link
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 19.01.12, 21:54 lezka_z_posen napisała: > anna_geras napisała: > > > Po sniegu sladu nie ma, temperatura na plusie czyli do wiosny już z górki > > > a w azji zero i sypie Wy tam w tej azji to 100 lat za murzinami chiba jesteście Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 19.01.12, 21:57 i dobrze - "jest zima, to musi byc zimno" Odpowiedz Link
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 31.01.12, 09:07 Sniegu prawie nie ma a skoro już mróz jest to śnieg też by się przydał zwłaszcza,że u nas rozpoczęły się ferie. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 31.01.12, 09:43 u nasz juz po feriach, sniegu tez prawie niet, czekam na snieg i obiecane -30 Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 02.02.12, 10:24 Pierwszy śnieg spadł w wigilię, ale na początku stycznia nie było już po nim śladu. Potem było prawie 30 dni słońca i temperatur plusowych, nawet do 12 stopni. Dwa dni temu zaczęło sypać i wciąż sypie. Jest już metr świeżego śniegu a padać ma jeszcze dwa dni. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 02.02.12, 10:32 sniegu zazdroszcze, ale cieszy mnie dzieisiejsze poranne (7h) minus 19 Odpowiedz Link
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 03.02.12, 14:43 Fak podaję wersję optymistyczną www.fakt.pl/Musimy-jeszcze-przetrzymac-weekend-Mroz-odpuszcza,artykuly,144625,1.html straszenie mrozem już się chyba przejadło Odpowiedz Link
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 12.02.12, 21:29 Na jutro zapowaiadają +1 u mnie, jestem bardzo uradowana tym faktem Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 26.10.12, 11:01 zima puka do drzwi wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114871,12742710.html?i=0 Odpowiedz Link
anna_geras Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 26.10.12, 22:47 lezka_z_posen napisała: > zima puka do drzwi > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114871,12742710.html?i=0 no u mnie właśnie napiedala aż niemiło Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 27.10.12, 10:34 w azji snieg pada od rana i jest juz bialo - zajebiscie Odpowiedz Link
n_x Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 29.10.12, 08:02 coroczna wizyta niezapowiedzianej przyjaciółki - jesiennej depresji w tym roku wyjątkowo się przedłużyła i zaczynałam łapać konkretnego doła. poranek ze śniegiem zdecydowanie poprawił mi nastrój Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Nareszcie spadł konkretny śnieg!:) 22.01.13, 09:17 no wreŚcie cos na ksztalt zimy - minus 9 i wuchta sniegu Odpowiedz Link