17lipiec1976 17.01.10, 18:00 drugą połówkę, ale chyba nie pasuje do mojej oto co można znaleźć podczas styczniowego, mroźnego spaceru Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: znalazłam 17.01.10, 18:12 niektórzy dbają o ...ptaszki zastanawiam się czasem, dlaczego niektórzy ciągle trafiają na nieswoje połówki... a inni...raz dwa...i ktoś się pojawia na dłużej... Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: znalazłam 17.01.10, 18:27 To prawdopodobnie zależy od: - kontaktowości i ilości znajomych oraz liczby poznawanych nowych osób, - wysokości poprzeczki dla kandydata, wymagań i łatwości zakochiwania się. Są ludzie, którzy na 10 przypadkowych kandydatów płci przeciwnej zainteresują się połową z nich a dwóch wprawi ich w fascynację. Są też tacy, dla których żeby osiągnąć powyższy wskaźnik i setki nie starczy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znalazłam 17.01.10, 18:31 prawdopodobnie na pewno tak, ale i tak zauważam, że niektórzy mają ciągle pod górkę jakby ktoś podsuwał złe pionki w grze, jaką jest życie.... Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: znalazłam 17.01.10, 18:38 Wierzysz w siły wyższe? Ja tylko we wpływ genów i wychowania, co i tak w dużym stopniu determinuje nasze późniejsze losy. Ale powalczyć zawsze można. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znalazłam 17.01.10, 18:48 wierze w ...coś...Coś.... cos nam czasem ułatwia życie, a czasem utrudnia.... to nie tylko geny i wychowanie..... Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: znalazłam 17.01.10, 18:42 Onyks, Może dlatego, że to, co trudniej przychodzi jest bardziej doceniane? Ale ja pewnie bredzę w gorączce Oj, podmieniłabym niektóre pionki... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znalazłam 17.01.10, 18:53 e, ja to sobie ciągle wmawiam.... tylko....jakby długo to trwa a jak się za długo czeka na wymarzona zabawkę....to potem jakby radość mniejsza taaa....niektóre pionki....oj Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: znalazłam 17.01.10, 18:57 Samospełniające się przepowiednie Ważne, by nie stracić nadziei i by ciągle chcieć. < na wymarzona zabawkę....> kto by nie chciał takiej zabawki Teraz to się chyba męskiej części naraziłaś hihi Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: znalazłam 17.01.10, 22:53 W międzyczasie, czekając, możesz sobie sprawić inne zabawki, może nie tak wymarzone ale z powodzeniem zastępujące niektóre funkcje tej wymarzonej Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: znalazłam 17.01.10, 18:13 a ja napiszę, że do mnie nie przemawia teoria o dwóch połówkach ... gdyby tak było oznaczałoby to, że osoby samotne są w jakiś sposób niepełnowartościowe ... Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: znalazłam 17.01.10, 18:23 to moja ulubiona alejka w Powsinie - zdjęcie sprzed dwóch tygodni Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: znalazłam 17.01.10, 18:32 też byłam dziś w Powsinie /Kabatach, 4 godziny na biegówkach, jutro będzie ciężki dzień Że też mi wcześniej nie wpadł do głowy pomysł z biegówkami, tak mieszkam blisko, a do Powsina do tej pory jeździłam jedynie w sezonie wiosna - jesień na rowerze, a najczęściej gdy przygotowywałam się do wyprawy rowerowej. A dziś widziałam dwóch rowerzystów. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: znalazłam 17.01.10, 18:35 oooo o której byłaś? może się minęłyśmy? ja byłam od 12 do 15.30. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znalazłam 17.01.10, 18:57 proponuję przypinać sobie wielkie S znak rozpoznawczy samotnych...singli...spragnionych s Odpowiedz Link
mappi Re: znalazłam 17.01.10, 19:03 w kwestii formalnej tylko.... ale gdzie przypinać???...czy wielkość ma być standaryzowana?? Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: znalazłam 17.01.10, 19:08 A kolor? Bo czy będzie pasować do zielonego szalika? Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: znalazłam 17.01.10, 19:19 Mój ulubiony Tylko, że jakoś nie bardzo mi się podoba wizja przyczepiania czegokolwiek i anonsowania światu swego stanu... Odpowiedz Link
mappi Re: znalazłam 17.01.10, 19:15 czarny.onyks napisała: > na pośladkach?;P > zaplułaś mi klawiaturę herbatą!!!!! tym stwierdzeniem Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: znalazłam 17.01.10, 22:49 Tam najczęściej gapią się obie płcie, więc pomysł dobry Odpowiedz Link
mappi Re: znalazłam 17.01.10, 19:01 jaka piękna droga......do czegoś Powsin tak??....zapamiętam Odpowiedz Link
mappi Re: znalazłam 17.01.10, 19:00 ......a te połówki wszystkiego to tylko tak umownie przecież wystarczy jak będzie pasować....dobrze pasować....idealnie przylegać nie musi Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znalazłam 17.01.10, 19:07 pasować...przylegać...zachodzić.... nieeeeeeeeeee......Mapppi......Ty moje mysli na złe tory sprowadzasz Odpowiedz Link
mappi Re: znalazłam 17.01.10, 19:13 znowu??????? Onyksie czy Ty jak zawsze widzisz mojego nicka to musisz od razu myśli swe .....kosmacić??? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znalazłam 17.01.10, 19:24 ja nie wiem jak to działa...i dlaczego tak działa.... już zaczynam się bać otwierając Twoje posty....bo znów coś zobaczę Odpowiedz Link
mappi Re: znalazłam 17.01.10, 19:28 rozumiem.... gdybym była przystojnym brunetem.... .....zniewalającym uśmiechem .......zmiękczającym spojrzeniem jego ciepłymi dłońmi na Twoim brzuchu gdybym tym wszystkim była wtedy zrouzmiałabym...powiem więcej...byłabym nawet bardzo bardzo rada Twojej reakcji a tak....no zachodzę w głowę hmm.... jak to tak? ale jak Cię to rozwesela....to służę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znalazłam 17.01.10, 19:40 ja tez nie wiem.... to może nie będę już .... bo powoduje to różne komplikacje.... ciepłe dłonie bruneta na brzuchu w zimowy wieczór....bezcenne Odpowiedz Link
mappi Re: znalazłam 17.01.10, 19:44 coś Ci się pokomplikowało???? p.s....no widziałam właśnie....u sąsiadów tak? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znalazłam 17.01.10, 19:55 ciiii..... cholera jasna......miałam zadanie domowe pisać Odpowiedz Link
mappi Re: znalazłam 17.01.10, 19:59 hahaha no dobra.....słyszysz jak mi się "geba" na kłódkę zamyka?? Odpowiedz Link