sluchawka 02.04.12, 20:06 Witam :3 mam małą prośbę .. mogły byście polecić jakiś zestaw do szkoły ? ;> taki już bardziej wiosenny ^ ^ Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grace4 czekoladowamokka.bloog.pl 03.04.12, 22:31 czekoladowamokka.bloog.pl Warto zajrzeć, można znaleźć coś przydatnego w kwestii kosmetyków, mody i urody Odpowiedz Link Zgłoś
nati37 Re: Zestawik do szkoły :3 06.04.12, 22:56 Ja na przyklad nie zwracam uwagi na to czy ktoś się na mnie gapi czy nie ;D . I w cieplejsze już troche dni ubieram : Szorty (ja mam granatowe) + rajstopy (szare bądź różowe-malinowe)+ trampki i biały t-shirt z jakimś czymś i do tego jakieś tam drobiazki Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Zestawik do szkoły :3 07.04.12, 13:28 kolorowe rurki, trampki, jakiś fajny t-shirt, sweterek i fajne dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Zestawik do szkoły :3 07.04.12, 14:51 Sukienka, trapki, sweterek i jakies dodatki : > Albo spodniczka, jakies koronkowe rajstopki, jakies botki i do tego luzna tunika wlosona w spodniczke. Odpowiedz Link Zgłoś