uny 27.05.10, 10:30 pytanie mam. czy pasuje Wam sposób w jaki "prowadzę" to forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
one.kozie.death Re: UNY 27.05.10, 10:35 mi tak swoje kropy przeżyłem bez większych rozterek a ostatnie zadymy to chyba wiosna pozdro Odpowiedz Link
rafae Re: UNY 27.05.10, 10:40 Bugelka.. nie rozśmieszaj mnie.. Kazałaś mu wyciąć wpis i on to zrobił.. Odpowiedz Link
bugelka Re: UNY 27.05.10, 10:53 Spójrz szerzej i realnie: Uny ma swój wewnętrzny radar i moja sugestia nie miała tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link
rafae Re: UNY 27.05.10, 10:57 "bugelka napisała: Spójrz szerzej i realnie: Uny ma swój wewnętrzny radar i moja sugestia nie miała tu nic do rzeczy." Nie.. Ja popatrzyłem sztywno i bez zbędnych emotion.. Wpis, słownie: WPIS POJEDYNCZY, nie kwalifikował się do ukrycia go. Nie mnie wnikać głębiej kto czym i jak się kieruje. No chyba, że mnie ktoś zainteresuje To wtedy rymuję Odpowiedz Link
rafae Re: UNY 27.05.10, 10:38 Zmieniłeś ostatnio sporo w swoim podejściu.. Piszesz więcej, żartujesz czasem.. dajesz coś.. Widać też, że starasz się być obiektywny ( choć przecież się nie da ) . To dobre. Moja rada.. : W krytycznych momentach trzymaj się ścisłych zasad głównego regulaminu gazety i tyle. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: UNY 27.05.10, 10:46 nie! uzasadnij wykasowanie moich słów! potrafisz? to obowiązek administratora forum! Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: UNY 27.05.10, 10:55 ty weź już temp odpuść sprawa jasna jest za ostro dla większości i tyle pokaż że coś masz po deklem a nie tylko złośliwego dzieciaka bo teraz to nóżką tupiesz normalnie mi to wisi co ty z tym dalej trzym się Odpowiedz Link
zabelina Re: UNY 27.05.10, 13:18 Nie zapominaj honey, że to forum prywatne. I z tej prostej przyczyny Uny z niczego nie musi sie tłumaczyć... Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka [...] 27.05.10, 15:35 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
uny Re: UNY 27.05.10, 15:54 TEMPERUFKA NAPISALA: "powinien -zwykła przyzwoitość tego wymaga. jeżeli wiecie co to bo wątpię co do niektórych. jeżeli kogoś się kasuje mówi się za co konkretnie i w którym miejscu jakimi słowami kogos sie obraziło. tego nie ma u waszego administratora bo nie potrafi wyjaśnić -bo nie wie co powiedzieć, przyznać się że wpływ miała na niego jedna czy druga pani? ale to nie jego forum -czy się mylę? założycielem forum jest czupurek5 -więc i wasz mod zwierzchników ma. tak się po prostu nie postępuje -bez słowa wyjasnienia. poczytajcie siebie towarzystwo, przeczytajcie co piszecie i do czego otwarcie się przyznajecie -piszecie że fajnie było wczoraj bo współnymi siłami udało się komuś (...). i co tu więcej dodac można? zastanówcie się nad sobą -nad zasadami i priorytetami- w tym miejscu znów nie wiem czy wiecie co mam na mysli. ...(resztę wywaliłem)" posłuchaj. nie musze Ci sie z czegokolwiek tłumaczyć. "czupurek" -wyslij e-mail do niego. może wysłucha. od dzisiaj zaczynam się nad sobą zastanawiać (zgodnie z Twoją sugestią). a Ciebie ostrzegam i proszę o powściągnięcie języka. to tyle. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: UNY 27.05.10, 10:48 Mi bardzo pasuje, wyłączając przypadek wczorajszy Fajnie, jak się więcej odzywasz i fajnie, gdy pilnujesz obiektywnie i sprawiedliwie porządku, jak to zwykle bywa Uważam, że pod tym względem jesteś jednym z lepszych adminów, na których trafiłam do tej pory. To nie słodzenie, bo się przecież nie znamy. Pytałeś, to odpowiedziałam. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: UNY 27.05.10, 10:58 a gdzie tam trudno Uny trochę człowieka pokazał ostatnio i pogadał i wesoło było i normalnie z ciekawości te zadymę puścił dalej nie ? Uny Odpowiedz Link
puch_atek Re: UNY 27.05.10, 11:22 nie rzucasz sie w oczy Uny w tej robocie, taki mod powinien byc, wiec spoks a co do przytaczanego przypadku nie mam opinii, nie przeczytalem zanim zmoderowano, ale to przypadek... dajcie Unemu luz, nikt mu tu nie placi, a ile tu watkow dziennie jak sie towarzycho rozgada, mozna zglupiec... Odpowiedz Link
mappi Re: UNY 27.05.10, 11:27 wszystkich zadowolić się nie da..... ale mi odpowiada..... zresztą jest okazja....to powiem bo nigdy nie mówiłam bo niby jak coś takiego powiedzieć....ale jesteś b dobrym adminem...i byłeś choć się nie zawsze zgadzam z Tobą w Twoich decyzjach Odpowiedz Link
marrie38 Re: UNY 27.05.10, 13:21 Jest OK. Tylko mało Cię tutaj jest tak osobiście- ale rozumiem, że takie jest założenie? Odpowiedz Link
aretah Re: UNY 27.05.10, 14:00 Uny, wygląda na to, że aby poprawić jakość Twojego administrowania musisz czesciej pisać Udzielaj się częściej, a społeczenstwo forumowe będzie zadowolone. Odpowiedz Link
ane-tal Re: UNY 27.05.10, 14:45 17lipiec1976 napisała: > Uny, Ty wiesz, że jestem Twoją fanką - a ja FANKĄ jego głosu Co do merytorycznej oceny jego pracy- to hmmm. to jedyne Forum na które się zdecydowałam, często tylko czytam , dziś akurat wczorajsza wojenka mi poprawiła humor ( nie że lubię wojnę , ale o ukryte "ukłucia" w wypowiedziach - były naprawdę świetne - Dzięki za to Wam., ale wróćmy do odpowiedzi- Ja jestem zadowolona z pracy admina - wiem że JEST i to jest takie uspokajające Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: UNY 27.05.10, 16:41 cieszy cię jak ktos komuś dowala? lubisz takie ukłucia? tylko to na tym forum ci się podoba? że można sobie poprawić nastrój jak jedni drugim dowalają ukrytymi ukłuciami? Odpowiedz Link
ane-tal do czarnooka.temperufka.. 28.05.10, 08:32 Nie cieszy mnie tylko bawi i żeczywiście stojąc z boku można sie uśmiechnąć - myśle że to nic złego. Lubie ukryte lecz czytelne "ukłucia". Czytaj uważnie- to jedyne forum na którym jestem. cieszy cię jak ktos komuś dowala?- zdecydowanmie nie jestem za przemocą. I nie zaczynaj ze mną - kolejną może mimozą akcji- bo akurat mnie Twoje agresywne zaczepki nie ruszają. Jakie piękne dziś słoneczko u mnie na południu - macie tak samo ? Odpowiedz Link
ane-tal Re: do czarnooka.temperufka.. 28.05.10, 08:43 tylko to na tym forum ci się podoba?- ( tu ja nie przeczytałam uważnie- sorry)- Na tym forum podoba mi sie wiele żeczy- wielkorotnie tylko czytając nastrój mi sie poprawia ( nie tylko przez toczone tu wojenki)- to chyba dobrze - co nie? A jak coś mnie męczy to pisze i pojawia sie merytoryczna rozmowa. A zdecydowanie czego NIE LUBIE- to agresji. Pozdrawiam i słonecznego dnia Ci życze. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: do czarnooka.temperufka.. 28.05.10, 10:14 bawi i cieszy to synonimy -nie wiedziałaś? wiesz co to są synonimy mam nadzieję. czytaj uważnie i pisz także uważnie bo w rzeczywistości w odróżnieniu od twojej żeczywistości ma znaczenie sens wypowiedzi i zrozumienie go. nie jestes za przemoca ale ukłucia lubisz. mogę zaczynac z kim chcę i kończyć z kim mi się podoba -z tobą jeszcze niczego nie zaczynałam i nie mam ochoty. mnie też wiele rzeczy na tym forum się podoba jeszcze więcej nie podoba ale nie są to te same żeczy o których ty piszesz. to taka ostatnia uwaga grzecznej temperufki. Odpowiedz Link
uny Re: do czarnooka.temperufka.. 28.05.10, 10:44 synonimy, nie synonimy. ale rzeczywistość to sie inaczej pisze (chyba) Odpowiedz Link
ane-tal Re: do czarnooka.temperufka.. 28.05.10, 10:50 Nie linczujcie dysortografa- bo już naprawdę zamknę sie na wieki Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: do czarnooka.temperufka.. 28.05.10, 10:51 właśnie na to próbowałam zwrócić uwagę mistrzu. pisząc o mojej rzeczywistości i żeczywistości pani robiącej błędy a także rzeczach które mi się podobają i żeczach o których pani pisze że jej się podobają. pani zwracaj uwagę na rażące błędy językowe. ale tak delikatnie żeby nie zostało to poczytana jako atak bo będziesz musiał sam siebie kasować. Odpowiedz Link
uny Re: do czarnooka.temperufka.. 28.05.10, 11:00 ależ ja się tylko pochwalić chciałem że wiem jak się pisze "rzeczywistość" nic więcej. a w ramach pokuty przez 10 minut nie będę używał klawisza "alt" (od teraz) Odpowiedz Link
kawamija Re: UNY 27.05.10, 13:56 Tak. Nie mam czasu dokładnie czytac co i jak było z temperówką ale.....Uny zarzadza forum spokojnie, nie narzuca sie, widać że stara sie być na bieżąco...jestem na tak....czy ma się tłumaczyć z kazdego skasowanego postu....moim zdaniem nie....zaufanie to też słowo i to jakże piękne. Odpowiedz Link
ligea_6 Re: UNY 27.05.10, 14:09 ja jestem bardzo niezadowolona ze moje ciete riposty zostaly wykasowane Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: UNY 27.05.10, 14:48 ligea_6 napisała: > ja jestem bardzo niezadowolona ze moje ciete riposty zostaly wykasowane no a ja myślałem że pokażesz klasę a Ty... co tu dużo mówić ech Odpowiedz Link
ligea_6 Re: UNY 27.05.10, 15:02 moze sobie przypomnij jak Ty niedawno najezdzales na unego ze wykasowal Twoje posty i ze nie ma wolnosci słowa,z tego co pamietam byles bardzo oburzony.A swoja droga nic do unego nie mam Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: UNY 27.05.10, 15:05 ja też i myślałem że coś zakumałaś z tamtego razu imho Odpowiedz Link
ligea_6 Re: UNY 27.05.10, 15:11 ja tam sie nie wczytywalam,nie siedze tu calymi dniami i nie analizuje, mowie tylko co pamietam.ale naprawde juz koncze,narazie Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: UNY 27.05.10, 15:17 to Ci powiem sama poleciałaś chamską pyskówką a tera że "niby cięte" riposty we przestań obrażasz trzy kropy i wszystko naucz się tak to formułować żeby obrazy nie było widać to Ci napiszę tak: Hej ligea super z Ciebie dziewczyna i te blond włosy ech... obrażona ? Odpowiedz Link
ligea_6 Re: UNY 27.05.10, 15:26 dziękuje za komplement tez Cie bardzo lubie.nie chodzi o to ze obrazona tylko mi sie juz pisac nie chce Odpowiedz Link
tapatik Re: UNY 28.05.10, 12:30 ligea_6 napisała: > moze sobie przypomnij jak Ty niedawno najezdzales na unego > ze wykasowal Twoje posty i ze nie ma wolnosci słowa, > z tego co pamietam byles bardzo oburzony. > A swoja droga nic do unego nie mam No i miałaś okazję pokazać, jak powinno się dyskutować, a niestety poniosły Cię nerwy i poszłaś na łatwiznę. Aż przykro było czytać, a na żywo jesteś tak inteligentną dziewczyną... Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: UNY 27.05.10, 15:56 a może wytłumacz pani albo prześlij jej regulamin czy coś ja wiem że z Ciebie dobry ludź i tez masz prawo do odpoczynku i wszystkich ludzkich rzeczy a ostatnio nawet tak fajnie się rozgadałeś UNY - CZŁOWIEK a nie uny mod to jak ? Odpowiedz Link
uny Re: UNY 27.05.10, 16:00 pani otrzymała odpowiednie materiały (linki). tyle w tym temacie. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: UNY 27.05.10, 16:02 oki luz ale taki trochę zazdrosny jestem bo ja linków nie dostałem spoko Uny nie wymagam luz Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: UNY 27.05.10, 16:07 ale jak dobrze kumam to nie tylko materiały ale i bana ? Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: UNY 27.05.10, 21:14 Może być. Mimo pewnych drobnych scysji, teraz jest to miejsce, gdzie lubię przebywać. Fajniej byłoby, gdyby samego Unego było trochę więcej. Odpowiedz Link