dreammaker
28.10.11, 23:33
Jako,że nie ma tu ostatnio zbyt dużego ruchu,pomyślałem,że może wątek,który właśnie zakładam spowoduje większe zainteresowanie,a i może przy okazji więcej osób (tylko) czytających odważy się napisać,bo tematem wątku jest muzyka,która w moim odczuciu znacząco pomaga w trudnych momentach - ja przynajmniej tego doświadczyłem,odnajdywałem w niej swoje stany emocjonalne,a także pozytywną energię,pomogła bardziej zrozumieć mi siebie samego i choć muzyka której słucham wg niektórych może być mało ambitna to jednak ja odnajduje się tylko w niej...chociaż zauważyłem że mój gust troszkę ewoluuje
Zamieszczajcie tu utwory,które są wam bliskie i budzą wasze emocje,możecie też opisać wstawiany utwór - dlaczego właśnie ten,co czujecie,gdy go słuchacie,cokolwiek... i było by fajnie widzieć jakiś odzew z waszej strony,ale jeśli się nie przyjmie to trudno... może wpadnie ktoś na lepszy pomysł
To może coś na początek,a że mamy dzisiaj piątek to wrzucę coś lekkiego,ale zarazem z duża dawka energetycznego rytmu...mam dzisiaj dobry humor więc świetnie wpada w moje ucho i mam nadzieję,że wpadnie jeszcze komuś
Sonicvibe & Mike Shiver Lunation