pzkpfw_vi_b_konigstiger 30.05.10, 00:33 Niektórzy tu wciąż gadu-gadu, inni chrapu-chrapu... A tu jedna osoba ma urodziny!!! od 33 minut!!! Wszystkiego naj- naj- najlepszego, M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: Urodziny :-) 30.05.10, 00:42 o ja stara d... ostatnie z 2ką na początku. i się upić dzisiaj coś nie mogę, heh... bo piję i piję, a procenty nie działają... Dziękuję Ci za pamięć! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Urodziny :-) 30.05.10, 10:47 Zgadzam się całkowicie Najlepszego, Hellka! Odpowiedz Link
uny Re: Urodziny :-) 30.05.10, 00:47 no mash! wszystkiego dobrego, zdrowia zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy. no za twoje ZDROWIE coś tu zaraz wysącze. Odpowiedz Link
hellish.monster ekshibicjonistycznie podziękuję 30.05.10, 01:21 za urodzinową rozmowę z NL kontakt, ludzie! [akurat ta melodia mi się kojarzy z Grzędowiczem - polecam jak by co ] Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ekshibicjonistycznie podziękuję 30.05.10, 02:04 a przy tym padam: Want some fun ? Make me cum [...] Tie me up Pin me down Flip me over Upside down Make me make that fuckin sound i po 4tej minucie się zaczyna spać nie mogę, bo skóra spieczona rowerowym słońcem Odpowiedz Link
mappi no Helka :D 30.05.10, 09:35 sto lat...sto lat.....niech żyje... żyję nam ...i jeszcze jeden i jeszcze raz no dobra....no to teraz pomyśl życzenie ,.....i dmuchaj Odpowiedz Link
aretah Re: Urodziny :-) 30.05.10, 10:05 Helik wiatru w czerwieni radości w duszy motyli w brzuchu diabelskiego uśmiechu na twarzy a ucałuję Cię osobiście Odpowiedz Link
aretah Re: Urodziny :-) 30.05.10, 10:20 i jeszcze jedno pojadę klasykiem www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU Odpowiedz Link
fripo Re: Urodziny :-) 30.05.10, 10:47 "Wszystkiego najlepszego! Litra wyborowego! Zdrowia, szczęścia w miłości, Nie za dużo gości. Bo to zawsze się tak kończy, Że główka rano ból sączy. I szklanek może ubyć w barku.. A po szaleństwach będzie strzykać w karku. Teraz coś na poważnie.. Żeby nie było tak doraźnie.. Że mój humor Ci doskwiera.. Jak Ci 29 strzela! Szanuj zawsze i wszędzie ludzi, Każdy swój urok ma. Nawet gdy ktoś bardzo marudzi.. (na ten przykład ja) 100 lat Hellisch !" Odpowiedz Link
kawamija Re: Urodziny :-) 30.05.10, 11:16 proszę Pani.....to tylko kolejne cyferki...mijają i nic a nic się nas nie słuchają, by choć na chwilę się zatrzymać..........echhh.. co tam ....niech się marzenia spełniają ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
magda-s21 Re: 100 lat 30.05.10, 12:34 jak to? juz zjedzony swieczki zdmuchniete, zyczenie sie spełnia wsz\ystkiego najlepszego Odpowiedz Link
hellish.monster tort 30.05.10, 12:44 mogę się podzielić jak chcecie Bardzo serdecznie dziękuję za życzenia, jesteście uroczy wszyscy [Frip, padłam! ] [Oczywiście zawsze musi być jakieś "ale" - bardzo osobiste: "dziękuję" bardzo za nieodzywanie się.] Odpowiedz Link
hellish.monster "Rodzinę zakładaj, 30.05.10, 13:56 przecież już czas najważniejszy!" Tatuś i jego życzenia... Kurwa! No z wibratorem rodziny się założyć nie da, sorry... Odpowiedz Link
user0001 Re: "Rodzinę zakładaj, 30.05.10, 15:56 I co się na tatę wkurzasz, chciałby wnuki bawić póki będzie miał na to siłę A tak na serio, to wszystkiego najlepszego, I wytrwania w podjętych postanowieniach Odpowiedz Link
hellish.monster Re: "Rodzinę zakładaj, 30.05.10, 23:06 zobaczymy co z tymi postanowieniami Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: "Rodzinę zakładaj, 30.05.10, 17:18 Heliś )) Wszystkiego o czym marzysz i jeszcze ćwiarteczkę Rany, to Ty 29-tka, dopiero ?! Dopiero przed chwilą prokurator zdjął z Ciebie łapę, a Ty się przejmujesz ?! Jeszcze będziesz kosić jak świeże wiśnie, podwórkowy casanova Ci to mówi ! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: "Rodzinę zakładaj, 30.05.10, 21:27 znam ból... ale potem może być tak, ze w ogóle nie zapytają więc póki pytają nie jest żle) a Tobie życzę byś była tak zadowolona z zycia jak ta maleńka istota na dole Odpowiedz Link
hellish.monster Re: "Rodzinę zakładaj, 30.05.10, 23:04 mam w pokoju ok. 200 gadżetów dot. żab. dzięki za obrazek, przyda się do kolekcji Odpowiedz Link
bursztynula Re: Urodziny :-) 30.05.10, 18:41 spełnienia najlepsze przed Tobą buźka gorąco urodzinowa Odpowiedz Link