anna_geras 03.09.11, 21:11 Ja też w przerwie lukam ale się usmialam z tych starszych pań Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Mam talent. 03.09.11, 21:14 ja sie zalapalam na "rece, ktore pierdzo" - jednak nie przeszedl, chociaz forma byla na tak Odpowiedz Link
anna_geras Re: Mam talent. 04.09.11, 09:47 Szalejowianki sie nazywają www.fakt.pl/Mam-talent-Szalejowianki-spiewaja-o-seksie-,artykuly,113672,1.html Odpowiedz Link
anna_geras Re: Mam talent. 04.09.11, 09:59 Myślałam,że Kozyra będzie bardziej wredny i wygadany, a on taki uśmiechnięty cały czas i miły. Faktycznie Chylińska podtrzymuje poziom tego jury. Odpowiedz Link
kazzol Re: Mam talent. 07.09.11, 08:14 Generalnie MT wypada lepiej niż XF, nawet po odejściu Wojewódzkiego. Kozyra daje radę, natomiast Formeniakowa intelektualnie niestety niedomaga. Chyba też formuła MT ciekawsza, bo nie tylko grajki, ale też cały cark jest Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Mam talent. 10.09.11, 21:08 lukam troche MT i stwierdzam, ze z kozyra to calkiem sympatyczny koles. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Mam talent. 10.09.11, 21:10 lezka_z_posen napisała: > lukam troche MT i stwierdzam, ze z kozyra to calkiem sympatyczny koles. też się dziwie, pamietam go z Opla jakiegos jak Lesz Natalię zjebał,że śpiewać nie umie i ma krzywe nogi Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Mam talent. 10.09.11, 21:11 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > lukam troche MT i stwierdzam, ze z kozyra to calkiem sympatyczny koles. > > też się dziwie, pamietam go z Opla jakiegos jak Lesz Natalię zjebał,że śpiewać > nie umie i ma krzywe nogi tutaj akurat racje mial Odpowiedz Link
kazzol Re: Mam talent. 12.09.11, 09:56 zawsze leczył mnie ten Kozyra, ale trzeba przyznać, że obronił się w MT. Jednak odejście KW najlepiej zrobiłe Chylińskiej, która pokazuje spory power. I przykład Prokopa pokazuje co oznacza dobry konferansjer/zapowiadacz w tego typu programach. Ma chłopak flow, nie ma co Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Mam talent. 12.09.11, 10:37 tez tak uwazam, prokop jest swietny, nawet mu wybaczam, ze ponad 200 kola miesiecznie zgarnia Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Mam talent. 17.09.11, 22:08 ja tylko troche lukalam, bo jednak wciagnal mnie TVOP.jutro tez nie lukne ripleja, bo pogode trzeba wykorzystac na lonie natury.ale z tego co widzialam (nie tylko dzis),to ta edycja MT jest wyjatkowo nudna.chociaz chlopak-parodysta dawal rade Odpowiedz Link
anna_geras Re: Mam talent. 17.09.11, 22:10 lezka_z_posen napisała: .chociaz chlopak-parodysta dawa > l rade jako jedyny Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Mam talent. 17.09.11, 22:28 widzialam jeszcze pania zwisajaca na trapezie i panow tanczacych kankana w kiltach, nuda. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Mam talent. 27.11.11, 08:49 Wygaszam ten program, wygrał jakiś bezpłciowy koleś www.pudelek.pl/artykul/36606/kacper_sikora_wygral_mam_talent_4/ , najlepszy w tej 10 był chyba magik ale i tak odnoszę wrażenie,że jury nie potrafilo wyłonić ludzi z talentem. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Mam talent. 27.11.11, 12:20 praktycznie nie sledzilam tej edycji, wczorajszego finalu tez nie lukalam, ale widze, ze w pierwszej trojce znalazla sie trojka wyjcow: vipnews.pl/kacper-sikora-wygral-czwarta-edycje-mam-talent/ ten sikora byl dzis w ddtvn z dziewczyna - wyjatkowo nudni i bexbarwni mlodzi ludzie. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Mam talent. 27.11.11, 14:36 lukam riplej i iluzjonista byl naprawde swietny - szkoda, ze publika esy sle tylko na wyjcow, jakby malo ich bylo w innych programach. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Mam talent. 27.11.11, 14:58 qrde - dziewczyny - akrobatki tez byly fajne.cale szczescie, ze nie bylam zaangazowana w lukanie tej edycji, bo bym sie mocno wqrwila, ze wygral taki bezplciowy wyjec metr 50 w kapelusie. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Mam talent. 27.11.12, 10:25 teleshow.pl/gid,15124625,img,15124731,kat,1024837,title,Ona-wygrala-3-edycje-Mam-talent-Poznajecie-ja-Magda-Welc-na-widowni-finalu-5-edycji-talent-show-TVN,galeria.html Omg prawdziwa wiejska baba rośnie. Szkoda,że nie poszła do ortodonty. Odpowiedz Link