bugelka 04.07.10, 17:23 dziś już trochę było www.youtube.com/watch?v=NRgC5FaHpUA&NR=1 zdrowie! pięknych pań też ;D i przystojnych panów ;D i solenizantów - choć łyk dla licowych pls Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretah Re: piwo 04.07.10, 18:07 bugelka napisała: > zdrowie Morti > > myly panstwo sie dolanczajom? no ba piwo to moje palywo Odpowiedz Link
bugelka Re: piwo 04.07.10, 18:09 aretah napisała: > > no ba > > piwo to moje palywo wiec jest CO SIĘ DZIAĆ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar chłopaki, wyciągać te łapy z kieszeni ! 04.07.10, 18:25 Jak Ty ze mno tak, to ja tak : www.youtube.com/watch?v=lLYD_-A_X5E Odpowiedz Link
bugelka Re: chłopaki, wyciągać te łapy z kieszeni ! 04.07.10, 18:35 Gubiś, zawsze mnie sprowadzisz na glebe co moge odpowiedzieć? www.youtube.com/watch?v=WyBcLh-fF_8&hl=pl Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: piwo 04.07.10, 18:35 'pywo'. Inaczej słabo sie rymuje, ale ogólnie - malyna Wrzuca coś Aretka zaraz czy mam zapuścić Krzyśka Pendereckiego i zdziesiątkować populację foruma ?! Odpowiedz Link
bugelka Re: piwo 04.07.10, 18:50 od rau Penderecki! dziadek zajenty jes ;D lepszejsze to: www.youtube.com/watch?v=_mVW8tgGY_w Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: piwo 04.07.10, 19:25 Bugi herbu potrójny hardkor ? Po Wodeckim jest już mi zawsze wszystko jedno ... Jakbym się rozkleił przy ludziach, zawiadomisz rodzinę ? Odpowiedz Link
aretah Re: piwo 04.07.10, 19:05 Aretka wsłuchuje się w muzę z imprezy na której przypadkowo się znalazła Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: piwo 04.07.10, 19:17 Dreswagon przed oknem zaparkował ? Mnie wystarcza parę umc-umc-umc i wpadam w trans, a Ty jak sobie radzisz ? No chyba że to arystokracja spod znaku Modżiajto i Polo IV www.youtube.com/watch?v=b6Gdg9hhOas Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: piwo 04.07.10, 18:00 Niezłe, dzięki, nie znałem. Chciałem Ci puścić takiego późnego Gierka, Supertramp - Breakfast in America, fajną starą koncertową wersję, ale Uny chyba znów grzebał w tubie szukając panienek i szlag go trafił (tego Trampka, w sensie, bo Uny trzyma się świetnie i na dowód zaraz zagrzmi wielkim głosem, że to nie on, bo jego to seks od dawna nudzi) No wrzucę, bo w końcu lepszy cyc niż nic, jak mówią koneserzy : www.youtube.com/watch?v=2iVv5tiimkg Odpowiedz Link
bugelka Re: piwo 04.07.10, 18:07 chorera a dziś mię to bierze www.youtube.com/watch?v=olkNnmhMj7Y coz mogę na to poradzić że ja się boję sama spać? www.youtube.com/watch?v=Nm0OvUqFA48 PS jakbyco to Gubiśku, nie rumień się bo to taki... manifest cy cuś Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: piwo 04.07.10, 18:31 Ty popatrz że Trojanowska nawet teraz daje radę, mimo, że nie trawię Pań w garniturach. Dzięki, żeś mnie w porę przestrzegła. Mogę już rozprostować buźkę w ciup i oderwać wzrok od lakierków ? Odpowiedz Link
bugelka Re: piwo 04.07.10, 20:26 sie pyta! pewa że jasne jakie pani preferuje? że tak z francuska pojade jakoś tak to szło? Comment préférez-vous...(?) czy que coś tam ce préférez-vous(?) Odpowiedz Link
bugelka Re: piwo 04.07.10, 21:12 noi, noi! ce est difficile...(???) Milka, tu ne blesses(?) pas moi, s'il vous plaît PS je prefere allemand (?) Odpowiedz Link