fripo 07.07.10, 22:57 Brzydota + niski wzrost= brak chęci do kontynuacji życia. Dziękuje za uwagę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa_potepionych Re: ................... 07.07.10, 23:17 Nie wiem, czy brzydko ale zes na pewno nie niski, wiec nie ma co dodac dodawac do brzydoty. Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: ................... 07.07.10, 23:25 Ale zem napisała A tak poza tematem, fajny tytuł wątku Odpowiedz Link
ms_jazzify Re: ................... 07.07.10, 23:21 Fripkowe tematy to już klasyka standardu... że też wam/Ci się jeszcze chce. Dobranoc. Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: ................... 08.07.10, 09:00 Jeśli jesteś tak samo "brzydki" jak Agla, to polecam wizytę u psychiatry. A tak poza tym to wyślij fotkę na priva, jak nie chcesz wrzucić w wizytówkę, bo nie wierzę, że jesteś tak brzydki jak o sobie piszesz. To nie brzydotą odstraszasz, ale monotematycznością, na żywca też tylko o brzydocie mówisz? Odpowiedz Link
bugelka Re: ................... 08.07.10, 10:01 to jeszcze nic, Fripo. Ja mam najgorzej! choroba plus lato = brak chęci do życia. Odpowiedz Link
kawamija Re: ................... 08.07.10, 10:33 Fripuś, mam urlop więc wysłuchałam co Ci odbiera chęć do życia.............aleee jak wróce do roboty, to raczej już ........no wiesz... pozdr p.s można gadać wciąż o tym samym........ale jeśli nie ma kroku w jakimś kierunku, to gadanie przestaje mieć sens.... Odpowiedz Link
nieciekawylogin Re: ................... 08.07.10, 11:11 fripo, a ile masz cm..wzrostu? Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: ................... 08.07.10, 12:08 to jak już masz zamiar kończyć to może tego 17.07 jeszcze wpadnij pod wariata bo jak brak chęci to gorzej już być nie może to jak będzie paskudny kurduplu Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: ................... 08.07.10, 12:14 Frip i koniecznie pamietaj o wypiciu za moje zdrowie no wiesz, tego 17.07 Odpowiedz Link
ane-tal Re: ................... 08.07.10, 13:02 Mortis dobry pomysł- tak na zakończenie swojej męki sie Nam objawi, żebyśmy sie wszyscy zgodzili, że dla takiego "fe" to tu na pewno nie ma miejsca .. Oj Frpico- pomysły Ci sie skończyły ? Odpowiedz Link
abratka Re: ................... 08.07.10, 12:42 Grunt to znać własna wartość – dziś Gość o 30 lat ode mnie starszy i trochę niższy zaprosił mnie na … lody….heh… i to przy współpracownikach Kotś z mojego biura zarzucił mu , że jest ….. no troszkę niski , a on na to „ wzrost to nie walor – walory są ukryte” Spojrzało na niego kilkoro oczu …a on dodał : „ w sercu drogie panie, w sercu... „ Odpowiedz Link
waganiemama Re: ................... 08.07.10, 14:41 a ja dziś na przystanku widziałam pana o wzroście tak może 1 metra i co on ma powiedzieć??? więc frip, nie pier... gupot Odpowiedz Link
one.kozie.death Frip spodnie sobie kup 08.07.10, 15:07 www.youtube.com/watch#!v=g3g7BXEoz7o&feature=related na resztę nikt nie będzie patrzył Odpowiedz Link