baskany 16.07.10, 02:38 Chcialam tylko powiedziec, że moim zdaniem i chyba nie tylko temat "znajdzmy sie" jest fatalnie stworzony. kazdy powinien wpisac miejscowosc w tytule - bo tak jak jest - szukaj wiatru w polu ........... lata mijają Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafae Re: temat do BANI 16.07.10, 02:49 no i jak ktoś kogoś zechce znaleźć, to znajdzie, pomimo, że lata mijają. Gorzej, jest jak ktoś nie wie czego chce, albo nie chce niczego, albo tylko czasami Odpowiedz Link
hellish.monster Re: temat do BANI 16.07.10, 05:44 No i muszę Szanownemu Panu tak publicznie rację przyznać... Nie ma nic gorszego... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: temat do BANI 16.07.10, 09:02 Hehehe Też jestem zdania, że ci, którzy chcą się odnaleźć, to się odnajdą. Na forum mniej więcej wiemy, kto jest skąd, to nowy narybek musi się trochę wysilić, by się zorientować hehe. Baskany, poza tym co to za problem zagadać kogoś na privie jeśli podoba Ci się to, co ktoś pisze publicznie? Nie marudzimy, droga pani, działamy! Odpowiedz Link
baskany Re: temat do BANI 16.07.10, 09:10 odwaze sie napisac tak - a moze to nowy rybak ma szanse wniesc cos nowego bo troszke tu zakurzone no i zauwazylam sporo delikatnych aczkolwiek nadal zlosliwostek. (niepisze o sobie) Ale chyba nie wszyscy sie tu specjalnie lubia Odpowiedz Link
baskany Re: temat do BANI 16.07.10, 09:10 p.s. sorry za bledy - jedna reka sie ubieram i czesze ...... Odpowiedz Link
baskany Re: temat do BANI 16.07.10, 09:00 rafae napisał: > no i jak ktoś kogoś zechce znaleźć, to znajdzie, pomimo, że lata mijają. Gorzej > , > jest jak ktoś nie wie czego chce, albo nie chce niczego, albo tylko czasami ta był mój temat konkretny a nie filozoficzny. No ale masz racje - jest sezon urlopowy - mozna siedziec tydzien i kolejno klikac i szukac i klikac... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: temat do BANI 16.07.10, 09:10 Pozwolę sobie wtrącić się Baskany, forum trochę inaczej działa niż czat (oczywista oczywistość, no ale jednak...), tutaj ludzie dłużej ze sobą gadają, przez to, że to forma forum ludzi rozmawiających a nie wyłącznie ogłaszających się, to może to potrwać nieco dłużej. Poza tym, nie jest powiedziane, że tutaj kogoś znajdziesz. Jeśli chcesz szukać, to szukaj naprawdę wszędzie (w tym w necie). Zwyczajnie się nie zrażaj, chociaż zwykle jest czym. No i chyba nad nami są wątki z numerami gg i miastami... przejrzyj je Odpowiedz Link
baskany Re: temat do BANI 16.07.10, 09:16 masz racje ale male prostowanie - nie szukam - ja jestem sama....teraz z wyboru a w ogole sama nie wiem czemu. Przez swiat, los bla bla - jestem wdowa - i tak juz zostanie. Szukam tylko pogaduchy Milego dnia - czas do pracy Odpowiedz Link
rafae Re: temat do BANI 16.07.10, 10:23 "masz racje ale male prostowanie - nie szukam - ja jestem sama....teraz z wyboru a w ogole sama nie wiem czemu. Przez swiat, los bla bla - jestem wdowa - i tak juz zostanie." Baskany.. - a cóż to za wyznania . Pozdrawiam B.Wicię A ja jestem spajdermen itp ( znaczy Wilczek ) Teraz bardziej poważnie.. widzisz.. mogę sobie kogoś "wyrwać" w każdej chwili. Z tym nie mam problemu. Ale cóż z powierzchowności? Niuans tkwi właśnie głębiej, w tej warstwie, jak to określiłaś "filozoficznej". Odnalezienie się i poszukiwania nie polegają tylko na szybkiej wymianie doświadczeń i kontaktów. Po raz tysięczny odsyłam do motta forum, do jego pierwszej części. . Co do drugiej, to radził bym uważać, do kogo się uśmiechamy, bo tylko ogrzejemy, a sami zamarzniemy. Odpowiedz Link
rafae Re: temat do BANI 16.07.10, 10:34 się rospe dziłem "radziłbym" , bo już się mnie "czepiają". Odpowiedz Link
baskany Re: temat do BANI 16.07.10, 16:29 rafae napisał: > "masz racje ale male prostowanie - nie szukam - ja jestem sama....teraz z wybor > u > a w ogole sama nie wiem czemu. Przez swiat, los bla bla - jestem wdowa - i tak > juz zostanie." > > Baskany.. - a cóż to za wyznania . > > Pozdrawiam B.Wicię > > A ja jestem spajdermen itp ( znaczy Wilczek ) > > Teraz bardziej poważnie.. widzisz.. mogę sobie kogoś "wyrwać" w każdej chwili. > Z > tym nie mam problemu. Ale cóż z powierzchowności? > Niuans tkwi właśnie głębiej, w tej warstwie, jak to określiłaś "filozoficznej". > Odnalezienie się i poszukiwania nie polegają tylko na szybkiej wymianie > doświadczeń i kontaktów. Po raz tysięczny odsyłam do motta forum, do jego > pierwszej części. . > Co do drugiej, to radził bym uważać, do kogo się uśmiechamy, bo tylko ogrzejemy > , > a sami zamarzniemy. ----------------------------------------- o matko swieta - jakie wyznania. jak ktos napisze, ze jest .... kelnerem, Anglikiem itd. to tez wyznanie? jak to ujales "wyznawalm" juz wiele a nadal dostaje glupoty na priv zatem nie kazdy rozumie "wyznanie". Poza tym ja juz milkne - napisalam "pierdólke" dotyczaca watku - jakies moje osobiste zdanie a tu masz Ci - inni zyc nie moga z powodu innosci zdania mojego Odpowiedz Link
uny Re: temat do BANI 16.07.10, 14:24 no tak "wdowa" zostanie. ale może być np wdowa z odzysku? coś mi sie procesor przegrzał 33' u mnie i pół dnia w aucie. eeeeeeeee że jak.... eeeee Odpowiedz Link
uny Re: temat do BANI 16.07.10, 14:31 niiii antybiotyk żre i raczej nie wypada sie alkoholizować. ale mysle o kinie. może wieczorkiem sobie śmigne, albo co. eszz, tylko na co? sieczkarnie o predatorach z "pianistą Brodym" w roli "guwnej" czy może na coś lżejszego? hehe Odpowiedz Link
hellish.monster Re: temat do BANI 16.07.10, 14:37 Idź na "Predators" - R. Rodriguez jest współautorem scenariusza - to nie może być słaby film, biorąc pod uwagę jego wcześniejsze wyczyny A jak nie, to "Shrek Forever" w 3D Odpowiedz Link
hellish.monster Re: temat do BANI 16.07.10, 14:40 Ja i Shreka i Predatorsów zaliczę se w przyszłym tygodniu pewnie po pracy, bo do Silverscreen 10 minut Odpowiedz Link
hellish.monster Re: temat do BANI 16.07.10, 14:49 Ano ten właśnie Chociaż teraz to ju nie Silverscreen a Multikino z tego co widzę na stronie www Odpowiedz Link
uny Re: temat do BANI 16.07.10, 14:51 no patrz! ja do tego kina dojeżdżam z domu w czasie 1,456 min. ale muszę przegiąć i nagiąć przepisu RD. kurde do POLE POSITION mi jeszcze trochę brakuje. hehe Odpowiedz Link
hellish.monster Re: temat do BANI 16.07.10, 14:52 kurde! jak się ma tak blisko do kina, to się na piechotę chodzi, a nie samochodem!!! Odpowiedz Link
aretah Re: temat do BANI 16.07.10, 15:58 Shrek oki, ale wyłącznie dzięki dubbingowi. Nadal uważam, ze jedynka była naj, naj, ponad Zwykle tak jest, ze kolejne częsci, to juz nie to samo... Odpowiedz Link