06.09.10, 15:17
5% ludzi nigdy w życiu nie przejawia ochoty na seks
Mam zamiar zacząć twierdzić, że do nich należę, zawsze to lepiej niż przyznawać się, że nie mam z kim.

Witajcie,
Znalazłam Was i zamierzam czytać, a może nawet komentować. Zabawni jesteście, więc może się mi uda wyluzować, jakem sztywniara...
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • uny Re: podobno 06.09.10, 15:27
      ta! sztywniara ...
    • gyubal_wahazar Re: podobno 06.09.10, 15:28
      Cześć Nula smile

Jak byś była prawdziwą sztywniarą, nigdy byś tak o sobie nie pomyślała, ergo - nie jesteś (taki catch 22 dla ubogich wink

> 5% ludzi nigdy w życiu nie przejawia ochoty na seks. Mam zamiar zacząć twierdzić, że do nich należę, zawsze to lepiej niż przyznawać się, że nie mam z kim

A przed kim chcesz strugać kowbojkę, hę ? Kaman, za chwilę połowa narodu będzie sobie radzić domowymi sposobami a Ty się wstydzisz jakbyś rąbnęła babci galowe barchanki.
      Milcząco zakładam, że na zdaniu kołtunów Ci nie zależy (popraw mnie pls, jeśli błądzę).

A z tymi 5% to tak jak z 2% facetów którzy się podobno nie onanizują. Onanizuje się 100% a 2% łże smile No chyba, że próbka była do tego stopnia reprezerwatywna że uwzględniała młodzież poniżej 5-go roku życia i powyżej 90-go, to odszczekuję powyższe

Miło że nas nadwiedziłaś, ale mamy tu taką świecką tradycję. Dziewczyny dygają i mówią wierszyk, a chłopaki jakiś dowcip o Dziewczynach. Nie musi być zaraz Wielka Improwizacja, ale jakiś drobny sonet 16-zgłoskowcem na 6 podaniowego byłby jak ulał. Do tego ćwiartka PL, ulubiony kawałek (linka z tuby) a dla męskiej części foruma - kolor ocząt, włosów i (fakultatywnie, ale baaaardzo mile widziane) jakieś choćby szczątkowe wymiary wink

Jak nas trochę podczytałaś to wiesz, że każdy nowy musi się wyspowiadać smile A wieczorem chlapnąć z nami karniaka ! smile
      • nula8 Re: podobno 06.09.10, 16:36
        OK, postaram się sprostać, choć coś sporo macie tych wymagań. Zatem:
        Dygam!

Nad wierszykiem bardzo pracowałam, więc przedstawię wszystkie dwie próby - mówisz i masz - będą limeryki, bo na inne mnie nie stać, mało jestem poetycka:

1. Trochę nudna blondynka z Wrocławia
        Zmienić życie swe postanawia
        I choć wątpi, czy zdoła,
        Wciąż wierzy, że podoła
        Nad metodą się więc zastanawia

2. Sfrustrowana blondynka z Wrocławia
        Wkrótce bal urodzinowy wyprawia
        Lat trzydzieści i pięć
        Niczym na kolbie cięć
        A Bóg-snajper wciąż pułapki zastawia.

Ulubiony kawałek ostatnio to to: www.youtube.com/watch?v=oJdTeE5TF-s
        Co tam jeszcze miało być? A! Blondynka, leniwa, więc nie farbowana. Oczęta niebieskie. Cera jasna, typ urody: zima. Starczy? Wymiarów nie będzie, co za dużo, to niezdrowo i tak bardzo jestem grzeczna...
        Z tym zdaniem kołtunów... Niby mi nie zależy, ale wiesz - gdyby tak naprawdę zależało mi tylko na opinii fajnych ludzi, to przecież w ogóle bym się nie przejmowała pierdołami. A się przejmuje, więc widać mi podświadomie zależy i na opinii kołtunów, niestety.

• gyubal_wahazar Re: podobno 06.09.10, 17:12
          Fiu-fiu-fiuuuuuuuuu Tak sama z siebie czy wygugliłaś gdzieś te haiku ? smile I jaka zgrabna metaforka z tym snajperem - palce lizać smile

> Blondynka, leniwa, więc nie farbowana. Oczęta niebieskie. Cera jasna, typ urody: zima.

Mniam-mniam smile

> i tak bardzo jestem grzeczna...

Popracujemy nad tym wink

> A się przejmuje, więc widać mi podświadomie zależy i na opinii kołtunów, niestety.

Nad tym też smile
        • kajasista Re: podobno 06.09.10, 20:44
          nula a jak ONA hulasmile
          kiedy ta piękna rocznica??mi się też zbliżasmilejakiś pomysł na świętowanie...??
          też tu spędzam coraz więcej czasu, poziom życiowych lęków obniżam czytając arcydziełka obecnych tu forumków..taka milutka wioska jak u muminków...ja moge być BUKąsmilemam predyspozycjesmile
      • nula8 Re: podobno 06.09.10, 17:04
        Zapomniałam o powitalnym drinku - rum proponuję.
        Ja piję w mojito, ale prawdziwym żeglarzom zarówno, więc zapraszam
        • gyubal_wahazar Re: podobno 06.09.10, 17:15
          Mój kubas - ten w gołe baby. Z meniskiem wypukłym (żeby 2 razy nie latać), poproszę smile

Przywitałaś się z brygadą młodzieży emeryckiej jak należy, więc w nagrodę łap taki przecudnej urody jeden :

www.youtube.com/watch?v=SSlepkh5BUQ
          • nula8 Re: podobno 06.09.10, 17:35
            No to smacznego, ja jeszcze nie piję bo pracuję, buuu.
            Tj. staram się pracować, ale mi nie idzie. To się może napiję jednak
            • gyubal_wahazar Re: podobno 06.09.10, 17:47
              Oooo wnioskowanie na 6-tkę. Umysł ścisły, zgaduję ? wink
              • nula8 Re: podobno 06.09.10, 18:02
                bynajmniej, ale mam przebłyski
                • szczesciara_25 Re: podobno 06.09.10, 18:05
                  jak miło, że jesteś z Wrocławia smile już poza samym tematem postu (w woli wyjaśnienia-nie mam z kim) mamy jeszcze miast wspólne wink w takim razie trzeba coś zrobić, żeby to zmienić

P.S
                  nie martw się, ja też siedzę sama w domu, ale znalazłam fajne forum i mam zamiar (od wczoraj) się tu właśnie udzielać wink
                  • nula8 Re: podobno 06.09.10, 18:08
                    Ja to głównie w pracy siedzę, tak się składa, bo strasznie źle zorganizowana jestem i wszyscy ciągle czegoś ode mnie chcą. Co za ludzie!
                    Witaj, siostro-wrocławianko! Z czasem i my sobie zorganizujemy spotkanie, a co!
                    smile
                    • szczesciara_25 Re: podobno 06.09.10, 18:26
                      nie mów, że też masz pracę polegającą na tym, że "wiecznie ktoś coś od Ciebie chce"... masakra!! znam ten ból... mam to samo wink to chyba musi być jakaś przypadłość Wrocławia....

co do spotkania - jestem za!! ja staram się nie siedzieć wiecznie w pracy, mimo tego że bym może nawet była dobrą kandydatką na pracocholiczkę - jednak od jakiegoś czasu zaczęły obowiązywać mnie "sztywne godziny pracy"...
    • agda_agda Re: podobno 06.09.10, 20:12
      Zgrabnie ujęte i zabawnie. Witaj. Ja też od dzisiaj uczestniczę w tym zwariowanym światku
      • waganiemama Re: podobno 06.09.10, 20:15
        ojej, ojej
        i jak tu wszystkich spamiętać?
        smile
        • gyubal_wahazar Re: podobno 06.09.10, 20:34
          Waguś smile

Excel ma 65,535 rekordów. Dasz radę ! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka