fripo 04.10.10, 08:40 tak wyglądał echhhhh to chyba miałbym wszędzie lustra Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysgreen Re: Gdybym 04.10.10, 08:48 gdybyś tak wyglądał tobyś biegał po lasach i wył do księżyca. i podkulał ogon przed samcami alfa. bo chyba nie myślisz o tym nadętym pseudomaczo z czółkiem neandertalczyka? Odpowiedz Link
fripo Re: Gdybym 04.10.10, 09:00 Ty to masz wymagania......... A może taki to maczo??? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Gdybym 04.10.10, 09:06 no, straszne mam. obrazka nie mogę wyświetlić, jest forbidden Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Gdybym 04.10.10, 09:12 ty to jednak nasrane pod dekielkiem masz równo chcesz być kimś kim nie będziesz przyzwyczaj się albo już idź na te drzewo Odpowiedz Link
fripo Re: Gdybym 04.10.10, 09:19 Przecież Cie podpuszczam mortku Ty za to jeszcze z drzewa nie zszedłeś Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Gdybym 04.10.10, 09:24 troll a i tak dalej zdania nie zmieniam pętle umiesz czy pokazać Odpowiedz Link
lupus76 Re: Gdybym 04.10.10, 09:39 E tam ,tak po prostu pętla. Trzeba z modą być na bieżąco Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Gdybym 04.10.10, 09:51 no ale olać czas bo znowu nakręcamy pojebany wątas Odpowiedz Link
fripo dla Ciebie..... 04.10.10, 12:34 Kiedy przechodzisz tej nocy przez pokój, Sadowisz się w fotelu i przyciemniasz światła, Czy chcesz mojej krwi, czy chcesz moich łez, Czego chcesz, Czego ode mnie chcesz? Czy powinienem śpiewać aż stracę głos, Grać na tych strunach aż zedrę sobie skórę z palców, Czy wydaje ci się, że wiem coś, czego ty nie wiesz, Czego ode mnie chcesz? Jeśli nie obiecam ci odpowiedzi, czy odejdziesz? Czego ode mnie chcesz? Czy powinienem stać na zewnątrz w deszczu, Czy chcesz, żebym splótł ci wianuszek ze stokrotek? Nie jestem tym, którego potrzebujesz, Czego ode mnie chcesz? Możesz mieć wszystko, czego zapragniesz, Możesz dryfować, możesz śnić, nawet chodzić po wodzie, Wszystko, o czym tylko zamarzysz Możesz posiadać wszystko, czego zapragniesz, Sprzedać swoją duszę dla całkowitej kontroli, Czy to naprawdę to, czego chcesz? Możesz stracić się tej nocy, Spojrzeć wewnątrz, nie ma tam nic do ukrycia, Odwróć się i staw czoła światłu Czego ode mnie chcesz? Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Gdybym 04.10.10, 20:13 Nie podoba mi się. I nic ładnego nie widzę w tym facecie. Gdybyś tak wyglądał, to ja nie zwróciłabym na Ciebie uwagi Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Gdybym 04.10.10, 21:15 a dla mnie ten koleś wygląda wyjątkowo dupowato. Wiem, co mówię, bo nawet przez film przebrnęłam w zeszły wekeend. Refleksja z filmu była jedna- że to trzeba mieć rzeczywiście max 13 lat zeby sie tym jarać . Koniec wywodu, dziękuję za uwagę Odpowiedz Link
agda_agda Re: Gdybym 04.10.10, 21:44 aaaa i jeszcze jedno. Wnioskuję, że to wampirki, więc guzik po lustrach, bo one się nie odbijają heh Odpowiedz Link
kawamija Re: Gdybym 04.10.10, 22:38 eeeee tam Frip....na pewno mógłbyś wtedy mieć inne, niewidoczne na tym zdjęciu niedoskonałości........ Odpowiedz Link
kawamija Re: Gdybym 05.10.10, 12:38 fripo napisał: > Odczytałem Twój post jako : "Jacob sie Kawie podoba" a widzisz i to jedynie początek.......a co on potrafi ? tak w ogóle i w szczególe Odpowiedz Link