a_day_before_tomorrow 13.10.10, 09:28 już nawet wysłałam sms-a i dostałam kod co by mieć 2 bilety w cenie jednego... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_day_before_tomorrow Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 09:59 No bo koleżanka, z którą miałam iść stwierdziła, że skoro odwlekałyśmy pójście do kina od 2 miesięcy, to jeszcze jeden tydzień nic się nie stanie. No bo wiecie, żałoba narodowa... A mnie się chciało iść do kina, bo chcę się trochę rozerwać, bo mam problemy, i boję się jutrzejszego dnia. Odpowiedz Link
tapatik Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 10:36 Oszczyj kumpelę i idź sama. Najlepiej walnij zgrzewkę mineralnej, to więcej obsikasz. I nie lej w jedno miejsce tylko po całości, tak żeby kumpela cała była mokra. Takim mocnym strumieniem, jak z sikawki strażackiej. Albo jakby sikawka strażacka do Ciebie nie trafiała, to wyobraź sobie jak byś cały dzień do wychodka nie mogła pójść, wreszcie idziesz, widzisz w środku kumpelę i lejesz po całości... do końca... swoich możliwości Na jaki film idziesz? Odpowiedz Link
puch_atek Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 10:40 hardcore naturalizm w wydaniu Tapatika hehe... na jaki film Dayka? Odpowiedz Link
tapatik Hardcore? Chcesz hardcore? 13.10.10, 11:07 Wynajmujesz dwóch kolegów z siłowni. Idziesz z nimi do kumpeli, jeden z kolegów kumpelę przytrzymuje, drugi wali Jej z główki, knebluje, wsadza do worka (może być taki ukradziony z kostnicy). Jedziecie do kina. Jak się kumpela ocknie i wyplącze z wora, to już będzie w trakcie seansu. Z dwoma kolegami po bokach. Następnym razem, gdy wspomnisz o kinie, to majtki zgubi żeby iść. Odpowiedz Link
oko1976 Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 10:43 Kobito przecież możesz iść z inną osobą a jak nikt czasu nie ma lub.... wybierz sie sama ja nie widzę problemu.Jak chcę iść a osoba,osoby nie bo..... coś tam...idę sama do kina na siłownię,.... Odpowiedz Link
tapatik A może by tak? 13.10.10, 10:43 A może by tak wspólny forumowy wypad do kina zrobić? Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 10:55 Arkadia www.cinema-city.pl 16:45 Śluby panieńskie albo 19:30 Salt (ale tu zostały już tylko pojedyncze miejsca, do tego 1 i 2 rząd, dla mnie za blisko ekranu). Odpowiedz Link
aretah Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 10:57 śluby oglądałam wczoraj na Targówku Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 11:00 No i? Warto czy wybrać coś innego? Odpowiedz Link
aretah Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 11:14 co kto lubi mnie się podobało szczególnie Więckiewicz Odpowiedz Link
oko1976 Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 11:00 widzisz widzisz tapatik chętny.....na wypad....mobilny Odpowiedz Link
tapatik Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 11:16 Na Salt to bym poszedł, ale w pierwszym rzędzie????? Odpowiedz Link
oko1976 Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 11:24 jeju noooo wybieracie się razem i tyle Następnym razem wybierzecie miejsca w ostatnim rzędzie jest o.k Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: dziś miałam iść do kina 13.10.10, 13:39 No to idę na 17:00 do Luny. Napraszać się nie będę. Odpowiedz Link