dekameron 09.11.03, 09:27 ada296 candycandy marius17 K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Witam serdelecznie :))) 09.11.03, 17:39 dekameron napisała: > ada296 > candycandy > marius17 > > K. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: i jeszcze nowy(a) 10.11.03, 10:01 Witam serdecznie i ściskam niebezpiecznie.To ja chyba coś potem napisze,bo jestem słaby,bardzo słaby,słabiuteńki,słabiusi,słabszawy,słabowity,słabawy.Alkohol to największa trucizna. Acha i jestem facetem.Chyba,bo dzis to juz nie jestem taki pewien.Przebieralem sie co prawda rano,ale sie nie przyjrzalem. Odpowiedz Link
snow.white Re: i jeszcze nowy(a) 10.11.03, 16:00 dwiesciepompka napisał: > Jestem małym tycim słabiaczkiem. chcesz nas wziac na litosc??! ;)))) czesc wszystkim :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: i jeszcze nowy(a) 10.11.03, 19:57 Ja rowniez witam -0 widze ze nie na jednym forum spotykamy. Po raz kolejny to pisze do nowoprzybylego: uwazaj, na adminki - to modliszki, wyssaja Cie i wyrzuca jak niepotrzebna zabawke :-) ja sie pompuje codziennie i jakos sie trzymam. Gdy sie napompuje za bardzo, zyzliwa reka poda mi szpilke, zebym sie przeklul :-)))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: i jeszcze nowy(a) 10.11.03, 21:19 Witam,nie ukrywam,ze trafilem tu za sprawą linku umieszczonego na automobilu. Takie straszne te adminki?Ja mam 1/132 krwi szlacheckiej to sie moga połakomić.Ale reszte mam chłopskiej.:))))Pierwsze pokolenie w butach.:D Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: i jeszcze nowy(a) 10.11.03, 21:24 To ja jestem lepszy - mam 1/32 krwi szlacheckiej :))) A z adminkami - coz, trzeba sie jakos dogadac. One bardzo lubia pochlebstwa ;- )))))))))))))))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: i jeszcze nowy(a) 10.11.03, 21:44 Kurde,cos mi sie porabalo.NIe moge miec przeciez 1/132,chyba chodzilo mi o 1/128, a moze o 1/32,sam juz nie wiem.Sprawdze przy okazji moje drzewo genalogiczne to sie dowiem kiedy doszlo do mezaliansu w mojej rodzinie. Adminkom schlebiać?Dobre adminki,cacy adminki,fajne adminiki,ładne adminki,mądre adminki:))))) Odpowiedz Link
summa Re: i jeszcze nowy(a) 12.11.03, 16:16 dwiesciepompka napisał: > Adminkom schlebiać?Dobre adminki,cacy adminki,fajne adminiki,ładne > adminki,mądre adminki:))))) i tak trzymać, dwieściepompka, tak trzymać! Odpowiedz Link
ulalka Re: i jeszcze nowy(a) 10.11.03, 22:03 sherlock_holmes napisał: > Ja rowniez witam -0 widze ze nie na jednym forum spotykamy. Po raz kolejny to > pisze do nowoprzybylego: uwazaj, na adminki - to modliszki, wyssaja Cie i > wyrzuca jak niepotrzebna zabawke :-) > ja sie pompuje codziennie i jakos sie trzymam. Gdy sie napompuje za bardzo, > zyzliwa reka poda mi szpilke, zebym sie przeklul :-)))) Pan Szerok mi to pamieta??:)) mam ja jeszcze...ma srebrna glowke i platynowa noge :))) Odpowiedz Link
ulalka Re: i jeszcze nowy(a) 10.11.03, 15:47 witam Was: ada296 candycandy marius17 dwiesciepompek :))))))))))))0 Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 16:39 A kuku,podkreślam "dwieściePOMPKA",a nie "dwiesciepompek":))))))) Chce was wziąć na litość też i jakkolwiek sie da :DDDDD Odpowiedz Link
ulalka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 17:17 dwiesciepompka napisał: > A kuku,podkreślam "dwieściePOMPKA",a nie "dwiesciepompek":))))))) a prosze Cie bardzo..jak Genowefa Zombke, a nia Zombka :))) > Chce was wziąć na litość też i jakkolwiek sie da :DDDDD i w dowolnych ilosciach?? ;)) Odpowiedz Link
snow.white Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 17:26 ulalka napisała: > > Chce was wziąć na litość też i jakkolwiek sie da :DDDDD > > i w dowolnych ilosciach?? ;)) a niby taki slabeusz... ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:02 snow.white napisała: > ulalka napisała: > > > > Chce was wziąć na litość też i jakkolwiek sie da :DDDDD > > > > i w dowolnych ilosciach?? ;)) > a niby taki slabeusz... ;))) > > No tak juz sobie znalazly nowy obiekt zainteresowan. ;PPPPP Dwadziesciapompka, na te Kobiety to uwazaj, One podejrzane sa. ;))))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:17 Juz nie jestem słaby.Jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie.:P W dowolnych ilościach,całościowo i na raty. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:22 dwiesciepompka napisał: > Juz nie jestem słaby.Jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie.:P > W dowolnych ilościach,całościowo i na raty. juz Cie nie lubie (zartuje)..... Wolalem jak byles slabiutki.... ;))))) Hmm a moze One leca na tych slabiutkich itp... Hmmm??? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:31 No ale niedlugo znów bede slaby,powiedzmy w czwartek rano,bo w srode wieczorem wychodze......to w czwartkowy poranek slabeusz murowany. moze One leca na tych slabiutkich itp... Hmmm??? One kochają macho co nigdy nie placzą:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
wo_bi Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:37 dwiesciepompka napisał: > One kochają macho co nigdy nie placzą:DDDDDDDDDDDDDD Blefuja.... Az takie prozne to chyba nie sa ;PPPPP Odpowiedz Link
mha1 Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:39 > > One kochają macho co nigdy nie placzą:DDDDDDDDDDDDDD > > Blefuja.... Az takie prozne to chyba nie sa ;PPPPP czyżbyście się pocieszali nawzajem??? :PPP Odpowiedz Link
wo_bi Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:53 mha1 napisała: > czyżbyście się pocieszali nawzajem??? > :PPP > Hmmm taka meska solidarnosc :)))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:23 > Juz nie jestem słaby.Jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie.:P > W dowolnych ilościach,całościowo i na raty. hmmmm... już mi się podobasz ;D Odpowiedz Link
wo_bi Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:26 mha1 napisała: > hmmmm... już mi się podobasz ;D > No i tymi slowami obalilas moja teorje... ;PPPP Odpowiedz Link
mha1 Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:29 > > hmmmm... już mi się podobasz ;D > > > No i tymi slowami obalilas moja teorje... ;PPPP ona od początku miała wątłe podstawy :PPP Odpowiedz Link
wo_bi Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:40 mha1 napisała: > ona od początku miała wątłe podstawy :PPP > Eeee tam. Fundanet miala solidny, tylko sciany jakies takie za cienkie ;)))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Oj prosiaku Wobi... ;))) 10.11.03, 19:10 snow.white napisała: > ...ale z Ciebie zazdrosnik!! ;))) > Nio musze pilnowac swojego miejsca w stadzie... ;)) Odpowiedz Link
snow.white Nic sie nie boj... ;))) 10.11.03, 19:13 wo_bi napisał: > Nio musze pilnowac swojego miejsca w stadzie... ;)) ...sama sila woli nie dam nam rady! ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: "nie da" oczywiscie ;)))) 10.11.03, 19:22 jesli tak mowisz i nie da nam rady... To jestem spokojny :))))))) Odpowiedz Link
snow.white Re: "nie da" oczywiscie ;)))) 10.11.03, 19:32 wo_bi napisał: > jesli tak mowisz i nie da nam rady... To jestem spokojny :))))))) hihi... nam-forumowym kobietom,to mialam na mysli ;)) wiec o pozycje w stadzie sie nie boj ;) Odpowiedz Link
snow.white Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 19:00 dwiesciepompka napisał: > Juz nie jestem słaby.Jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie.:P eee,piekny??? pieknych to ja nie lubie,to ja mam byc ta piekna w koncu!! :P ;)))) > W dowolnych ilościach,całościowo i na raty. i co jeszcze??!!! oj trzeba Cie do porzadku przywolac,bo Ty sobie za duzo wyobrazasz!! ;))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 19:34 snow.white napisała: > dwiesciepompka napisał: > > > Juz nie jestem słaby.Jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie.:P > eee,piekny??? pieknych to ja nie lubie,to ja mam byc ta piekna w koncu!! :P > ;)))) > > > W dowolnych ilościach,całościowo i na raty. > i co jeszcze??!!! oj trzeba Cie do porzadku przywolac,bo Ty sobie za duzo > wyobrazasz!! ;))) A i owszem mam bujna wyobrażnie.Bo fantazja,bo fantazja jest od tego........... > > Odpowiedz Link
snow.white Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 19:38 dwiesciepompka napisał: > A i owszem mam bujna wyobrażnie.Bo fantazja,bo fantazja jest od >tego........... ...zeby bawic sie,zeby bawic sie,zeby bawic sie na calego!!! ;))) jejku,to byla piosenka mojego dziecinstwa!! :) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 21:23 > > ...zeby bawic sie,zeby bawic sie,zeby bawic sie na calego!!! ;))) > jejku,to byla piosenka mojego dziecinstwa!! :) > Bo to bardzo dobra piosenka.Ja lubie "A to jeż"Moja kolezanka mówi,ze bala sie jej w dzieciństwie. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 18:18 Ja też jestem podejrzany.......przez sąsiadke jak byłem mały. Odpowiedz Link
ulalka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 19:00 dwiesciepompka napisał: > Ja też jestem podejrzany.......przez sąsiadke jak byłem mały. to chyba byles??... ;)0 Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 19:23 ulalka napisała: > dwiesciepompka napisał: > > > Ja też jestem podejrzany.......przez sąsiadke jak byłem mały. > > to chyba byles??... ;)0 Jak raz mnie podejrzala to juz jestem podejrzany.Tego sie nie da wymazać:( Odpowiedz Link
ulalka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 19:58 > > Jak raz mnie podejrzala to juz jestem podejrzany.Tego sie nie da wymazać:( > > mhmm... wybielimy Cie jakims wybielaczem ;))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 21:37 ulalka napisała: > > > > Jak raz mnie podejrzala to juz jestem podejrzany.Tego sie nie da wymazać:( > > > > > mhmm... wybielimy Cie jakims wybielaczem ;))) Nonono tylko nie wybielaczem.Bedą Wielkanoc niedługo to i wykąpać sie będzie trzeba,to sie jakos wyszoruje. > Odpowiedz Link
ulalka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 22:00 dwiesciepompka napisał: > ulalka napisała: > > > > > > > Jak raz mnie podejrzala to juz jestem podejrzany.Tego sie nie da wyma > zać:( > > > > > > > > mhmm... wybielimy Cie jakims wybielaczem ;))) > > > Nonono tylko nie wybielaczem.Bedą Wielkanoc niedługo to i wykąpać sie będzie > trzeba,to sie jakos wyszoruje. > > > > Siem pan wystrachal? ;))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 22:07 Strachlem sie nieco,kryć tego nimo co. Odpowiedz Link
ulalka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 22:18 dwiesciepompka napisał: > Strachlem sie nieco,kryć tego nimo co. wiesz, ale mozemy Cie sfotografowac w nowym swietle :))) tedy nie ma strachu :)) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 23:01 A jak brzydko wyjde?To potem bede taki źle wyjdniety.Strach je i porcietami szamoce. Razem ze mną kundel bury pentruje wszystkie dziury. Odpowiedz Link
malen_a Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 23:05 ha, przylapalam kogos na dekamronie o tej porze :-)) witaj! Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 10.11.03, 23:48 A witam.Pora wcale nie późna przecież;) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Witamy nowe ofiary: 11.11.03, 23:19 Dzis tez mozesz mnie przylapac.;) Odpowiedz Link
daffne Hej ! :))) 10.11.03, 18:58 Witaj Dwiesciepimpka :))) Oj Dwiesciepompka :))))) Ten cudny nick to od dwustu pompek dziennie ?:)))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Hej ! :))) 10.11.03, 19:29 daffne napisała: > Witaj Dwiesciepimpka :))) Oj Dwiesciepompka :))))) > > Ten cudny nick to od dwustu pompek dziennie ?:)))) > Niestety nie:( To od pewnej pomylki slownej,która przy opowiadaniu nie jest wcale śmieszna,ale mi sie podobala bardzo. A chcialabys zebym dwiesciepomeczek co dzien machal bez żadnej zadyszki:P? Odpowiedz Link
daffne Re: Hej ! :))) 10.11.03, 19:43 dwiesciepompka napisał: > A chcialabys zebym dwiesciepomeczek co dzien machal bez żadnej zadyszki:P? > Czy ja wiem..chyba nie ,bo to tyyyle czasu zajmuje a i meczace jest ;))) Nio ale kazdy robi to co lubi :)) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Hej ! :))) 10.11.03, 21:30 Mi to sie nawet roweru napompowac nie chce, a co dopiero 200 pompek robić.Olaboga Odpowiedz Link
daffne Re: Hej ! :))) 10.11.03, 21:52 dwiesciepompka napisał: > Mi to sie nawet roweru napompowac nie chce, a co dopiero 200 pompek > robić.Olaboga Jak sie nie chce to nie ma co sie zmuszac ;)))))Rower sam sie napompuje :))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Hej ! :))) 10.11.03, 22:06 Pewnie,ze sam.Co to bylby za rower jakby sie sam nie pompowal,rupiec nie rower. Odpowiedz Link