Dodaj do ulubionych

a tak sobie pomyślałam o tych

29.11.10, 23:59

co już z nami nie piszą.......lub piszą tylko czasem ..wink

była pewna Księżniczka i był Wersalik, i Antek był, i Marrie pięknie pisała, Aglajaa filozofa szukała, I Mappi zdjęcia fantastyczne wklejała a Listopad muzykę, oooo i Kruz nie pisze......

a tak mi się skojarzyło...bo u mnie wyłaczyli światło.....niedługo bateria w laptopie się wyczerpie i ot tak..........przestane pisać....po prostu...

hmmm......
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: a tak sobie pomyślałam o tych 30.11.10, 00:06
      Parę dni temu tak wspominaliśmy ze znajomą ekipę z Nieśmiałków. W tydzień / dwa gadając co wieczór udało się stworzyć fajną paczkę. Potem rozeszło się wszystko. Olcia jest z tamtych czasów, Lusia i Królewna czasem wpadną, no i Stefek doszlusował.

Szkoda tych którzy znikają. Fripka nikt na pewno nie zapomni. Dobrze że Mortuś wpadł przed chwilą, bo już się martwiłem. Ehhhhh, w szponach melancholii .... wink
      • claire.ampres Re: a tak sobie pomyślałam o tych 30.11.10, 00:23
        Część z tych osób, o ile wiem, świetnie funkcjonuje poza forum, z tego trzeba się cieszyć smile
        Bo tak już jest, że dobrze się dzieje, gdy ludzie odchodzą, by żyć na całego poza netem. Forum zabiera mnóstwo czasu, nawet gdy się jest tylko mniej więcej na bieżąco. A tego czasu szkoda, gdy można go poświęcić na realne życie. Myślę, że część osób przychodzi na forum tylko na jakiś czas, w okresie dla siebie trudnym, tymczasowym. Tutaj jakoś staje na nogi a potem frunie w świat. I to poczytujmy/tujcie sobie za sukces smile
        • 17lipiec1976 Re: a tak sobie pomyślałam o tych 30.11.10, 15:30
          chociaż Kawuś mnie nie wymieniłaś to napiszę, że wciągnęło mnie realne życiewink dlatego mnie tu nie ma, ale jeszcze dlatego, że to forum już nie dla mnie. kiedyś tak, teraz już nie. zaglądam czasem tylko i wyłącznie z sentymentu.
          dużo zajęć, mniej czasu na tzw "myślenie"
          wink
          • kawamija Re: a tak sobie pomyślałam o tych 30.11.10, 15:47

proszę o wybaczenie sad......jakże mogłam nie wymienić.....mam tylko jedno wytumaczenie: starość wink

p.s. do zobaczenia w realu wink
            • 17lipiec1976 Re: a tak sobie pomyślałam o tych 30.11.10, 16:24
              Kawuś, mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótcesmile
              kiss
      • krolowa_potepionych Re: a tak sobie pomyślałam o tych 30.11.10, 17:51
        Hej. Ano dzialo sie swego czasu na Niesmialkachsmile I byl to dla mnie fajny czas - jak nie masz do kogo geby otworzyc w realu, to taka forma wirtualna w jakis sposob rekompensuje ta strate... ale jak juz masz z kim spedzac wieczory, to khem... forum schodzi na dalszy plan.

P.S. A ja sie pytam, gdzie ta zima, Europa ponoc cala sparalizowana a tu u mnie ledwo deszczyk siapi.
    • robert.83 bt 30.11.10, 15:48
      Myślę sobie ja... że wszystko się jakoś zmienia, transponuje, ewoluuje itp.

Mam nadzieję, że w przyszłym roku (teraz to słaby sezon - wszyscy zajęci) ktoś zareaguje na hasło wspólnego wyjazdu, wspólnego wyjścia czy wspólnego przyjściasmile...

To, że nie wszyscy każdy wieczór spędzają przed ekranem... czy to źle? Chyba ni (myślę ja sobi dalej). Kiedy tak wisiałem na forum odświeżając stronę 100 razy to potem łapałem jakiegoś dziwnego doła - to taka hibernacja trochę, uzależnienie.

A co do wspominków... brakuje RK, Lipca, Ciamciaków x2... paru innych osób. Fajnie pisali (czy raczej fajnie myślą).
      • kawamija Re: bt 30.11.10, 15:58

echhhh...to dobrze, że komp przegrywa z realem.....bardzo dobrze......tylko wiesz, czasem sobie myślisz nocą o tych, co byli........ile się z nimi czasu spędziło.......i przychodzi refleksja.....gdzie oni są i czy im dobrze wink

zresztą to też dotyczy ludzi z reala.........
        • mortis.74 Re: bt 30.11.10, 19:38
          a jak pomieszało się już net z realem to....
          .
          ..
          ...
          ....
          .....
          ......fuck
          ...............'em
          .......................all ?????????
          chyba się nie da wink

• dorharam Re: bt 03.12.10, 11:01
        Jak miło, że ktoś o nas pamiętał smile

Tym razem to My czekamy na zaproszenie w realu od "naszej paczki".
        • kawamija Re: bt 04.12.10, 11:18
          dorharam napisała:

> Tym razem to My czekamy na zaproszenie w realu od "naszej paczki".

Ostrzegam, dzwonie wink
    • anirat Re: a tak sobie pomyślałam o tych 30.11.10, 21:19
      Ja jestem, chociaz juz nie zaglądam, i wcale nie jest tak, ze mnie ral pochłonął, nic sie nie zmieniło na lepsze, zwyczajnie jakos juz się tutaj nie znajdowałam, teraz odkrywam nowa pasję i jest to zwykły haft krzyzykowy. Dobitnie zrozumiałam, ze net jest wirtualny i zabiera czas, niewiele dając w zamian.
      Smutne te moje spostrzezenia, ale tak własnie jest.
      Pozdrawiam was serdecznie smile))
    • a-g-l-a-j-a Re: a tak sobie pomyślałam o tych 01.12.10, 17:47
      eee tam zaraz filozofa..wink
      Filozofem zycia każdy odrobinę jest, jedni mają w sobie pewnych przemyśleń więcej, inni mniej... z tymi "mniej" jakoś mi nie po drodze...

I listopadowych filozofów nie ma...
      • kawamija Re: a tak sobie pomyślałam o tych 01.12.10, 17:52

cześć Młoda, miło Cię widzieć...........wink

i nie mówie, żebyś więcej pisała..........tylko miło CIę widzieć....wiem, że TAM jest pewnie ciekawiej, milej i cieplej wink...ale miło Cię widzieć wink
        • a-g-l-a-j-a Re: a tak sobie pomyślałam o tych 01.12.10, 18:04
          aaa... tak tylko..
          Byłam nad morzem dzisiaj, nie wiem co mnie napadło, nie mam pojęcia... ale cieplej.. hmm, cieplej... cieplej(?)
          Zimno poraża z kazdej strony, ze środka, z zewnatrz.. z tym wewnętrznym można jakoś sobie poradzic, więc od jutra szukam "przepisów". wink
          • kawamija Re: a tak sobie pomyślałam o tych 01.12.10, 18:19

szukaj przepisów, a jak już będziesz je znać ............to wpadnij na forum i napisz jak zrobić, by było lepiej, cieplej i by pachniało wink.....morzem, lasem, jeziorem....czy gdzie tam bywasz ostatnio.....wink

w W-wie zimno jak cholera, łapki marzną, samochody nie wiedzą, że nie można nie odpalać jak właścicielka musi do roboty, a poza tym...........zdjęcia morza proszę, dziś zrobione najchetniej ...wink Jak nie masz to mogę do jutra na zdjęcie poczekać wink a co....ma się gest i dobre serce big_grin
    • mortis.74 Re: a tak sobie pomyślałam o tych 09.12.10, 13:34
      no właśnie
      a puchatego to tulipany zasypały czy z zielonym przesadził
    • lorelei74 Re: a tak sobie pomyślałam o tych 09.12.10, 13:46
      Ja już nie piszę, choć wcześniej pisałam sporadycznie. Nie wpisałam się w krąg tutejszych znajomości, więc mnie wspominać raczej nikt nie będzie. Moja codzienność zajmuje mnie coraz bardziej. Czas niestety nie chce być z gumy sad. Jednak staram się co jakiś czas czytać wątki z tego forum, bo lubię wiedzieć co się u kogo dzieje smile
      • slayerhood-ka Re: a tak sobie pomyślałam o tych 10.12.10, 11:16
        Mnie brakuje tu jeszcze jednej babeczki. mało pisywała ale mialam wiele przyjemnosci z "ową" i uwielbiłam jej styl bycia - Liguś jestes tu jeszcze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka