finka9 18.12.10, 14:45 czyli Anonimowego Allegrowicza.Jest coś takiego ? Jeśli tak poproszę namiary.Jestem totalnie uzależniona ,chyba tylko terapia może mi tylko pomóc... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finka9 Re: Klub AA 18.12.10, 15:00 We wszystkim .A ostatnio kupuję książki .Pamiętam jak w dzieciństwie urzekła mnie pewna książka ,zupełnie nieznanego autora .Wpisałam ot tak z nudów w wyszukiwarkę -JEST! Kupuję!!! Mówię córkom ,że mam dla nich super książkę ,ale one wolą komputer. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Klub AA 18.12.10, 15:45 Daj im jakiś rozsądny limit na kompa. To zabójca... ludzie świra dostają od tego. Niech sobie poczytają lub zmóżdżą się nad czymś innym. Taka sugestia tylko. Jak będziesz myszkować po Allegro i przy okazji wpadnie Ci w oko fajny budzik... to podeślij linka. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Klub AA 18.12.10, 16:13 Mam koleżankę, która na Allegro ubiera się. A ja w listopadzie kupiłam pierwszy raz książkę w necie, na stronie Helionu. Z takim ustęsknieniem czeka się wtedy na przesyłkę Odpowiedz Link
robert.83 Re: Klub AA 18.12.10, 16:24 Haha... na Helionie wydałem masę szmalcu swojego czasu. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Klub AA 18.12.10, 16:30 No mnie interesuje grafika komputerowa, a tam mają dużo ciekawych pozycji. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Klub AA 18.12.10, 16:35 Tak myślałem sądząc po świetnych zdjęciach na blogu. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Klub AA 18.12.10, 16:46 Dziękuję. Chociaż uważam, że najważniejsza jest kompozycja zdjęcia, bo tego, to nawet najlepszy program nie jest w stanie za mnie zrobić. Odpowiedz Link
jejek11 Re: Klub AA 18.12.10, 17:47 Też lubię grzebac w książkach na Allegro. Tylko zmartwiło mnie, że zlikwidowali dział z obcojęzycznymi... Chyba że znajduje się w jakimś magicznym miejscu, do którego moja ograniczona inteligencja nie pozwala mi dotrzeć. Odpowiedz Link
puch_atek Re: Klub AA 18.12.10, 18:00 mnie zarazil ebay, jak jeszcze allegro nie bylo albo raczkowalo raptem uzalezniajace, fakt.. bo mozna znalezc praktycznie... wszystko i samo "polowanie" cieszy do dzis sie tam zaopatruje, z reguly knizki obcojezyczne, oprogramowanie, filmy, komiksy, manga i takie tam, ale eks kupowala tam blyskotki, ciuchy, no wsio sie da znalezc, nazwij i znajdziesz Jejek, polecam ebaya, nie wiem w jakich jezykach szukasz ale odpowiednio skacz po domenach, co.uk, fr, de etc Odpowiedz Link
jejek11 Re: Klub AA 18.12.10, 18:05 Dzięki za info Hm...a jak jest na ebayu z przesylką? I trzeba płacić kartą czy można przelewem? Są fajne ksiegarnie internetowe, ale cena książek obcojęzycznych jest w nich zabójcza (nawet dwukrotna przebitka - jeśli chodzi o hiszpańskie, chyba lepiej pojechac samemu na miejsce, przynajmniej opalić się przy okazji można). Odpowiedz Link
puch_atek Re: Klub AA 18.12.10, 18:22 hmm zalezy od wielkosci przesylki, wiekszosc cen jest znormalizowanych dla krajow EU, kilka euro za przesylke ksiazki? nie pamietam szczerze mowiac platnosc zalezy wylacznie od sprzedawcy, co akceptuja, w niektorych krajach wola przelewy innych karte, ja mam paypala, ktory jest sprzezony z karta, ale mozna tez go zasilac bezposrednio przelewem z banku Hiszpanskie, zobacz na amazon.co.uk, maja cala mase hiszpanskich i od niedawna darmowa przesylke do Polski, a poza tym sa polaczeni z tzw marketplace gdzie oglaszaja sie rozni sprzedawcy uzywanych ksiazek i mozna znalezc fajne okazje patrzysz za jakas pozycja i masz w opisie "new"-cena i "used"-od xx, te drugie to rozmaici handlarze uzywanych, tak w skrocie Odpowiedz Link
puch_atek pi.es 18.12.10, 18:31 ps. to darmowe Amazonu to od jakiegos pulapu zamowienia, ci od uzywanych nie maja darmowej przesylki Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: pi.es 18.12.10, 20:18 a ja polecam libri.de wprawdzie - jak nietrudno się domyślić - to przede wszystkim książki po niemiecku, ale hiszpańskich też trochę mają, no i ten czas przesyłki - max. 4 dni od złożenia zamówienia... biorąc pod uwagę, że mieszkam tam, gdzie diabeł mówi dobranoc, uważam to za cud Odpowiedz Link
finka9 Re: Klub AA 18.12.10, 18:16 A jak jest z markowymi perfumami ? Na allegro są dużo tańsze niż w perfumeriach. Myślicie ,że to ściema,jakieś podróby ? Odpowiedz Link