Dodaj do ulubionych

Koszmarny Janiak

05.03.06, 10:14
Niedzielny poranek zwykle zaczynam od "Dzien Dobry TVN" - to ulubiony program
mojej zony wiec chcac czy nie chcac jestem przymusowym widzem tego programu!
Generalnie konwencja programu jest bardzo przyjazna, bardzo lubie tez kobiety
ktore wspolprowadza program K.Rusin i M.Mołek to z pewnoscia najwieksze
gwiazdy tego programu. Niestety panowie nie dorastaja im do piet. Najgorszy
zdecydowanie jest O.Janiak ten gosc nie nadaje sie do programow "na zywo".
Ogladanie tego czlowieka w TV odbiera mi ochote na sniadanie. Jego wiecznie
drzacy glos, porazajaca nieumiejetnosc zadawanie pytan i wszechobecna trema
mimo kolejnych programow na koncie dyskredytuje Janiaka na maxa. Ludzie z TVN
zrobcie cos z tym gosciem, jesli na sercu lezy Wam dobro tego programu
wymiecie przynajmniej jego. Gwarantuje, ze poprawa przejdzie Wasze
najsmielsze
oczekiwania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dona Re: Koszmarny Janiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:40
      dzisiaj zapytał p. E. Braun na co /kogo/ głosowała w rankigu oskarowym. Podobną
      plamę dała kiedyś Rogalska z TVN Style pytając Kwaśniewską, kogo wolałaby
      widzieć na swoim miejscu w Pałacu Prezydenckim - Kaczyńską czy Tuskową.
      Umiejętność zadawania pytań - uczcie się tego przyszli dziennikarze /nie od
      Janiaka/
      • kkolasinska Re: Koszmarny Janiak 06.03.06, 09:01

Ja ogólnie nie lubie jak program prowadzi para Janiak i Mołek. Sztywno , dretwo.
        • Gość: milka Re: Koszmarny Janiak IP: 193.108.206.* 06.03.06, 10:08
          To jest tak własnie - jak trafiaja ludzie z tzw. układów.... jest tylu zdolnych
          młodych ludzi, radiowców - to nie... bo pewnie mało znani z twarzy - no i sie
          zatrudnia "cukierki" - od ktrych widzowie dostaja mdłości. Mołek i Janak mogą
          modę prezentować - a nie prowadzić programy w tv - na zywo.... jeszcze jak ich
          sie nagra - "ujdą w tłoku"....
          • Gość: kkolainska Re: Koszmarny Janiak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.06, 12:02
            Dla mnie Mołek to jedna wielka zenada. Nie lubie jej i nic nie pomoże , nawet
            gdyby ta jej elokwencja miała ja kiedys przerosnac.
          • pola18 Re: Koszmarny Janiak 07.03.06, 18:22
            siedzialam z nim kiedys na jednym z bankietow przy stoliku. jest jak z
            plasteliny, sztuczny nawet wtedy gdy przezuwa, ze swoja dystynkcja modela z
            foto story z Bravo Girl.definicja pretesjonalnosci i najprostszej glupoty.
    • Gość: zwis Re: Koszmarny Janiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:20
      Ale sexowny to janiak jest niewątpliwie -ta perwersyjna mordka.....
      • Gość: ania Re: Koszmarny Janiak IP: 193.108.206.* 07.03.06, 12:44
        No... zdejmij z niego markowe ciuchy to wyjdzie BURAK - ma gębe menela,
        zapuchniętego...
      • pola18 Re: Koszmarny Janiak 07.03.06, 18:23
        mordka terierka...
    • Gość: zwis Re: Koszmarny Janiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:12
      1-W CO ZA TYDZIEŃ JEST SWIETNY
    • Gość: zwis Re: Koszmarny Janiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:15
      wywiady -prowadzi swobodnie po angielsku i niemiecku-motortka świetna -wygrał -
      -taniec zgwiazdami- lepszego prezentera w Polsce nie ma
      • Gość: pola Re: Koszmarny Janiak IP: 194.146.128.* 07.03.06, 17:21
        > wywiady -prowadzi swobodnie po angielsku i niemiecku-motortka świetna -wygrał
        > -
        > -taniec zgwiazdami- lepszego prezentera w Polsce nie ma

Hahaha co najwyzej po angielsku swobodnie gada, ale po polsku za to nie umie. I
        to jest żanujące. A z tym niemieckim to przesadziłeś/aś. Oglądam regularnie jego
        program i nigdy nie słyszałam, żeby gadał po niemiecku. A w 'Co za tydzień' ma
        teksty wykute na pamięć. Na żywo jest fatalny. Tylko uśmiecha się głupkowato.
        Nie odzywa się prawie, a jak już coś powie, to z wielkim trudem. Bardzo męczy
        mnie jego osoba.
        • Gość: nietutejszy Re: Koszmarny Janiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 02:31
          A czy ten Janiak naprawde ma na imie GULIWER?! Czy to tylko pseudo sceniczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka