rafae 23.01.11, 21:58 I nie tylko........................................................... Są Ludzie przepełnieni delikatnością. Możesz mi uwierzyć, a to nic nie kosztuje. Są ludzie, którym słowa czynią krzywdę... SĄ Dusze, które nie mają uśmiechu, Pamiętaj o TyM! NAprawdę tak jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temperufka Re: Do Temperówki ( Temperufki ). 23.01.11, 22:29 tia, są! a to ja jestem zła, wredna i nieczuła. niewrażliwa na innych i niewrażliwa, bo skora nosorożca. wiesz co? pierdol się!! Odpowiedz Link
noajdde Re: Do Temperówki ( Temperufki ). 23.01.11, 22:38 "wiesz co? pierdol się!!" - Chcemy więcej ! Chcemy więcej ! Chcemy więcej ! Odpowiedz Link
rafae Re: Do Temperówki ( Temperufki ). 23.01.11, 23:16 "niewrażliwa na innych i niewrażliwa, bo skora nosorożca." Przepraszam... Ja Wiem... , a inni nie wiedzą... Pokaż Im To... Wiem, że Jesteś Delikatna i wiem, że tego nie okażesz. Ktoś musiał to napisać. Uważaj na siebie. Do usług... jak by co. rafae... Odpowiedz Link
oko1976 Re: Do Temperówki ( Temperufki ). 24.01.11, 08:25 ja osobiście nie znam temperufki i pewnie nigdy nie poznam w życiu jest tak że jednych lubimy innych nie lubimy ja Ją lubię wszyscy mamy wady i zalety aaa i rozumię grzeczni ludzie potrafią być wrednymi trzymaj się tam jakoś dziewczyno Odpowiedz Link