Dodaj do ulubionych

J. Kaczynski to jednak swinia jest

08.10.08, 13:05
nazwal swojego kota Alik a to w gwarze rosyjskiej oznacza... kutas
Obserwuj wątek
    • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:06
      i tym sposobem zawartość kubka znalazła się na spodniach mych!
      I wyglądam teraz niczym oszczany menel :F
      • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:13
        To co Ty w tym kubku mialas? :P
        • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:17
          Pępsi :P
          • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:18
            Oj to sie bedziesz kleila i to bardzo.. nie zblizaj sie za bardzo do
            kolego w pracy... :P
            • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:21
              Nie mam kolegów w pracy :P
              już się przebrałam o :D
              • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:26
                Zero kolegow i tylko mezczyzni :)?
                • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:27
                  Nie :)
                  • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:29
                    Z samymi kobietami pracujesz? Wspolczuje :(
                    • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:34
                      Nie :)
                      Nie trzeba :)
                      • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:35
                        samotnie pracujesz ? :( O biedactwo :(
                        • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:36
                          > O biedactwo :(
                          A dlaczego?
                          • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:37
                            BO masz jak ja.. do nikogo nawet geby otworzyc nie mozna :(
                            • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:46
                              Ja gadam sama ze sobą :) Jak już jestem sama :)
                              • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:53
                                To ja jednak ma lepiej.. do kotow moge mowic :)
                                • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:54
                                  Ja do psa też mówię albo śpiewam na głos:)
      • nuova Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:15
        A mowili w szkole, zeby nie jesc/pic przy komputerze xD
        • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:18
          A kto bym tam słuchał co mówili :D
          • nuova Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:22
            no to masz teraz .
            oni ostrzegali, ze bedziemy jak te menele wygladac ;))
            • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:27
              Cholipka, mi plastyczka kiedyś wróżyła, że jak kura będę wyglądać :D
              • nuova Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 19:50
                Znaczy siem, ze z kogutem bedziesz chodzila? ;)
                • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:15
                  Nie, że będę miała gromadę dzieci i zamiast do nich mówić, to gdakać będę i że
                  pióra sę będę wydłubywała z nudów :D
    • puszysta_gimnazjalistka Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:16
      Trochę brzydko, fakt, ale ja poważnie zastanawiam się nad przemianowaniem mojego
      na "Wredna morda".
      • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:18
        Wiesz, ja do swoich tez czasami mowie "terrorysta", "paskuda" itp..
        ale wez jeszcze pod uwage orientacje seksualna brata tzw prezydenta..
        To dopiero dodaje "smaczku" sprawie...
        • bertrada Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:20
          A to jednak prawda z tą orientacją? ;D
          • puszysta_gimnazjalistka Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:22
            Zawsze uważałem go za krypto-geja.
            • nuova Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:24
              znaczy,ze z krytpy geja? ;))
          • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:22
            Z tego co uslyszalem to tak... A zrodlo bylo wiarygodne :)
            • puszysta_gimnazjalistka Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:23
              Znasz jego partnerów? :)
              • staryigruby Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:25
                Pewnie nie, ale wszyscy znają, zapytaj Poliszynela :)
                • simon_r Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:28
                  A ja myślę, że to nie tak... on poprostu tego kota nie lubi a musi go trzymać.
                  Wynika to z zaszłości historycznych. Otóż kiedy bracia ukradli księżyc to
                  zostali nakryci przez babę Jagę z kotem. Nie byli mordercami więc nie zabili
                  świadków ale postanowili ich uwięzić.. No i Jacek wziął babę Jagę a Placek
                  kota... albo odwrotnie??
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:30
                    To by dużo tłumaczyło.
                  • stedo Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:54
                    Hee, he, dobre;))
                • gapuchna Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:28
                  Ja wiem, ze na Aleksandra Smolara przyjaciele mówią "Alik", może to jest inny
                  źródłosłów imienia kota pana Kaczyńskiego???
                  • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:31
                    Moim zrodlem jest przypis tlumacza, tlumaczacego ksiazke Svena
                    Hassela "Widzialem jak umieraja"

merlin.pl/Widzialem-jak-umieraja_Sven-Hassel/browse/product/1,610928.html
                    • gapuchna Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 18:53
                      czyżbyś książki historyczne czytał? Hmm...okulary, brunet, niedogolona broda i
                      jeszcze historia .... mniammmm
                      • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 19:15
                        Ponad polowa z moich ok 3000 ksiazek to historia jest :)
                        • gapuchna Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 19:35
                          super! Ale biję cie o tysiąc! Hahahaha!!!!!!!!!!!!!
                          • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 19:36
                            Nie dziwota.. ja kazda ksiazke musze sprowadzic z Polski a Ty masz je
                            na miejscu :P
                            • gapuchna Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 19:58
                              Zawstydziłeś mnie...:)
                              No to ja się przyznam, ze nie tylko ja na taka ilość pracowałam:)
                              • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:17
                                No moja droga.. to Ty tak wazne fakty zatajasz? ja kazda jedna
                                ksiazke temi rencami kupilem i kazda jedna kartke przed oczy cisnalem
                                :P
                                • gapuchna Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:33
                                  No mój drogi....nie mam jeszcze zbyt wielu lat, więc i posiłkuję się dorobkiem
                                  wcześniejszych pokoleń. U mnie jest to z dziada pradziada...:)...ta miłość do
                                  książek. Bruneciku hihihiii... (cholera! ale ja ci słodzę!)
                                  • stedo Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:53
                                    gapuchna napisała:
                                    >Bruneciku hihihiii... <
                                    ... do tego jeszcze wieczorową porą.
                                    Miej się kontik na baczności;)
                                    • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:57
                                      Kto wie, moze gapuchna mi sie zaraz naga z monitora wyloni i mnie
                                      zgwalci :) ?
                                      • gapuchna Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 21:31
                                        Tak Kontiku, wychyle się z monitora i pacnę cię w głowę. Efekt będzie
                                        piorunujący. Przeżyjesz mega odjazd! gwarantuję...:P
                                        • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 09.10.08, 08:52
                                          No nieee.. od razu sie za bicie bierze :P
    • funny_game Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:27
      Kontiku, tu są damy!
      • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:28
        A co damy sa takie niedouczone, ze nie znaja slowa kutas?
        • funny_game Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:33
          Wolę PENIS i wiele innych, za słowem kutas jakoś nigdy nie przepadałam.
          • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:35
            A co ja na to poradze, ze to kutas jest a nie penis? Pogadaj z
            ruskimi i opiernicz ich za to, ze maja taka a nie inna gware :P
          • i.nes Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:36
            funny_game napisała:

> Wolę PENIS i wiele innych

i inne czasopisma?
            dawaj! chętnie wzbogacę mój słownik :D
            • funny_game Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:45
              Wiele mam określeń, ale CZASOPISMO bym nigdy na NIEGO nie powiedziała :D
              • i.nes Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:46
                spermpisak już prędzej, conie? ;PPP
                • funny_game Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:01
                  Kredka :DDD
                  • funny_game Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:01
                    Więc chodź, pomaluj mi świaaaat :DDDD
          • stedo Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:57
            Ale w staropolszczyżnie kutas to taki frędzel był.Widać że i w dawnych wiekach
            kobiety doznawały zawodu.
            • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:59
              Stedo, ale Ty okropna jestes.. no nieee.. tragedia :P
        • simon_r Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:33
          A co złego w słowie kutas??.. toć kutas to np. taki frędzel wiszący u kontusza
          • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:36
            I ich tam nawet wiecej wisi, tych kutasikow :)
          • funny_game Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:45
            Nic złego, ale nie lubię, jak nie lubię np. flaków czy słowa szlafmyca.
      • i.nes Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:30
        funny_game napisała:

> Kontiku, tu są damy!

taaa w myśl powiedzonka:
        bawimy się jak damy
        a jak nie damy, to siedzimy w domu :D
        • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:32
          Aaaaa demoni polala sie pepsi, ja wlasnie wyplulem kawe na jasny
          dywan :( fak... ide po vanisha
          • i.nes Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:34
            zawsze jak pani w TiVi mówi mi, bym zaufała rurzowej sile, to każę jej iść i
            sobie zrobić dobrze ;P Nienawidzę tego koloru!
            • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:37
              Ale aktem jest, ze to to dziala.. a ze reklamy ma durne to juz inna
              bajka..
              • i.nes Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:40
                najlepiej działają ciemne dywany i ciemne obicia, o!
                • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:42
                  Eee nieee.. wtedy pomieszczenie sie optycznie zmniejsza.. nie chce
                  dostac klaustrofobii..
                  • i.nes Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:43
                    no to ganiaj z odplamiaczem ;P
                    • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:46
                      Juz sie odplamia :)
                  • simon_r Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:44
                    To sam też musisz się wtedy ubrać na czarno.. bo czrny wyszczupla a jak Ty
                    będziesz szczuplejszy to i w pomieszczeniu więcej miejsca będzie..
                    • i.nes Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:47
                      simon_r napisał:

> To sam też musisz się wtedy ubrać na czarno.. bo czrny wyszczupla
                      > a jak Ty będziesz szczuplejszy to i w pomieszczeniu więcej miejsca
                      > będzie..

normalnie ewenement!
                      facet złośliwiący się na faceta :D
                      • simon_r Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:49
                        Ale to kontik zaczął :P
                    • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:47
                      Ty, ty.. chcesz mi powiedziec ze jestem tlusty??? Chcesz sie bic, he?
                      • i.nes Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 13:49
                        kontik_71 napisał:

> Ty, ty.. chcesz mi powiedziec ze jestem tlusty??? Chcesz sie bic,
                        > he?

Chono! Chopy będą się bić :D
                        • funny_game Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 14:02
                          Letę!
                          Zdjęli już koszulki?
                          • demonii.larua Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 14:03
                            Oł! To jak na gołe klaty to ja też popatrzę :D
                            • funny_game Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 14:05
                              Nie no, mam nadzieję, że ze starożytnych wezmą przykład i się całkiem...
                              Przepraszam, Pani nie siedziała w tym rzędzie!
                              • simon_r Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 14:07
                                Ja go brzuchem załatwię :D
                                • kontik_71 Chorujesz juz na lustroze :P ? 08.10.08, 14:09
                                  Duzy i nieruchawy vs szczuply i szybki.. zycze powodzenia Goliacie :P
                                  • simon_r Re: Chorujesz juz na lustroze :P ? 08.10.08, 14:11
                                    Zalezy w jakie pomieszcze nie nas wsadzą.. w windzie nie masz szans :P
                                    • kontik_71 Re: Chorujesz juz na lustroze :P ? 08.10.08, 14:12
                                      Za rogiem nie ma windy :P
                                      • simon_r Re: Chorujesz juz na lustroze :P ? 08.10.08, 14:14
                                        Za rogiem to jest Żubr.. a przy żubrze to się chyba bić nie będziemy niech se
                                        baby myślą co chcą :P
                                        • kontik_71 Re: Chorujesz juz na lustroze :P ? 08.10.08, 14:16
                                          Hmmm... ja nie wiem co Ty z tym zubrem chcesz robic.. ale ja nie
                                          uprawiam nic ze zwierzakami :P
                                          • simon_r Re: Chorujesz juz na lustroze :P ? 08.10.08, 14:17
                                            a co wolisz Harnasia???... bo żywiec to też zwierzęta...
                                            • kontik_71 Re: Chorujesz juz na lustroze :P ? 08.10.08, 14:23
                                              ja tyskie pijam.. :)
                                              • funny_game Re: Chorujesz juz na lustroze :P ? 08.10.08, 14:28
                                                Słabiutko, chłopcy, słabiutko. A gdzie krew?
                                                • simon_r Re: Chorujesz juz na lustroze :P ? 08.10.08, 14:30
                                                  Krew to najwyżej pod postacią czerniny... pychota :D
                              • demonii.larua Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 14:07
                                O masz no! Dobra, ja sobie mogę postać, w końcu na coś urosłam tka wielka.
                                <foch>
                                • funny_game Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 14:27
                                  Nie no, chonotu, na kolanka ;)
                                  • i.nes Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 16:00
                                    funny_game napisała:

> Nie no, chonotu, na kolanka ;)

mamy ciasteczka i wódzię :D
                                    • demonii.larua Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 17:02
                                      Ale Wy chude jesteście :D
                                      • i.nes Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 17:59
                                        demonii.larua napisała:

> Ale Wy chude jesteście :D

chyba w uszach... ;P
                                        • demonii.larua Re: Martaaaaaaaaaaa! 08.10.08, 20:16
                                          Też :D
            • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:52
              >to każę jej iść i sobie zrobić dobrze ;P
              Ale tą rurzowom siłom? :>
              • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:54
                Eee to mogloby conieco wypalic w strategicznych regionach :P
                • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:55
                  No może o to chodzi ? :P
                  • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:56
                    samogwalt polaczony z samookaleczeniem :)
                    • i.nes Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:57
                      pojechaliście po bandzie! ;DD
                      • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:02
                        No co? nalezy byc otwartym na wszelkiego rodzaju przyjemnosci
                        seksualne.. a co jest przyjemne to juz kazdy sobie musi zdefiniowac
                        :)
                      • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:02
                        :D
                        Żeby to chociaż faktycznie żrące było :D
                        • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:05
                          niektore sa zrace.. kiedys uzylem (do dywanu) takiego jednego bez
                          rekawiczek gumowych i spalilem sobie dlonie..
                          • simon_r Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:08
                            Rany Kontik!!.. to Ty teraz nogami do nas piszesz??
                            • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:10
                              Nie, jezykiem.. jest z natury dosc sprawny :P
                          • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:08
                            ale to rurzowe nie jest :D
                            • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:11
                              No wlasnie to bylo to rurzowe.. tez sie zdziwilem ale wyglad mojej
                              skory na dloniach byl niezaprzeczalnym dowodem na zrace dzialanie..
                              • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:11
                                Czegoś Ci tam dosypali :D
                                • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:13
                                  Ty sie smiej.. bylem przerazony gdy dlonie zobaczylem.. tym bardziej,
                                  ze mam chopla na punkcie ladnych dloni (wlasnych tez) :P
                                  • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:15
                                    Zboczeniec :F
                                    • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:17
                                      To nie jest zboczenie tylko specyficzne zaiteresowanie... :P I
                                      dlatego kazdej kobiecie najpierw patrze na dlonie a dopiero potem na
                                      biust :)
                                      • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:21
                                        Ja też tak mam z kobietami :D
                                        • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:24
                                          ale nie sie zboczencem nazywa.. Ty tam u gory, widzisz to i nie
                                          grzmisz?????
                                          • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:28
                                            Potem będzie grzmiał, teraz nie ma czasu :D
                                            • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:50
                                              A to why?
                                              • demonii.larua Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 17:03
                                                Nie wiem :D
                          • stedo Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 21:14
                            Ale to chiba nie ta różowa siła, bo ten to aktywny tlen, czyli ozon, ponoć samo
                            zdrowie i ładnie pachnie...po burzy.
          • baba_krk Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:35
            łajza :PPPPP
        • baba_krk Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:34
          ja z pewnej książki Asturiasa znam coś w stylu: "zachowujmy się jak damy, temu
          damy, tamtemu nie damy" ;)))
          • i.nes Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:37
            baba_krk napisała:

> ja z pewnej książki Asturiasa znam coś w stylu: "zachowujmy się
            > jak damy, temu damy, tamtemu nie damy" ;)))

niewykluczone, że ten dowcip jest właśnie luźną wariacją na temat

albo odwrotnie :DDD
            • baba_krk Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:38
              zabawny i czasem życiowy ;)))
        • stedo Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 21:02
          Albo inaczej - kobiety dzielą się na : damy, nie damy, nie każdemu damy.
    • jaceks20 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:38
      oj kontik
      chyba naprawde masz obsesje na punkcie kaczorow
      niesmaczne
      • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:41
        Co niesmaczne? To ja nazwalem jego kota kutas?
        a jako milosnik kotow mam ptoblem z tym gdy sie je w paskudny sposob
        nazywa i basta..
        A niesmaczne jest jego, mlaskacza, mlaskanie i proba wyludzenia
        300PLN tez jest niesmaczna..
        • jaceks20 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:44
          nie znam sie na gwarze rosyjskiej wiec nie sprawdze czy to
          rzeczywiscie to oznacza
          symptomatyczne jednak ze akurat ty o tym napisalas i tak sie tym
          podniecasz
          to jeszcze ujdzie, ale ujuz teksty nastepne o orientacji itd sa
          ponizej pewnego poziomu
          jest wiele ciekawszych spraw do dyskusji, np nieuprawnione uzywanie
          tytulow profesorskich przez pewne wiekowe osoby
          • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:53
            Wiesz, nie wiem jak milosnicy pisss, ale ja duzo czytam i przy okazji
            czlowiek dowiaduje sie pewnych rzeczy.
            Nie mam nic przeciwko temu, ze mlaskacz jest gejem.. Bo jako typowy
            liberal nie mam problemu z tym, ze ktos ma inna orienatcje seksualna.

Nie wycieraj sobie geby kims, kto w przeciwienstwie do kurdupli i
            calej pisowskiej bandy, zrobil cos dla Polski i walczyl za nia nie
            tylko gadal jak to twoi idole po trafia. No ale czego ja oczekuje,
            przeciesz waszym idealem jest byc miernotami i liczy sie tylko i
            wylacznie slepe i bezmyslne posluszenstwo w stosunku do kurdupli..
            • simon_r Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:55
              Nono... poważnie się robi :)).. znów wchodzimy na politykę.

To ja swoje dodam.. pytanie - jakim cudem zwolennik PO może być LIBERAŁEM????
              • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:56
                A czy ja powiedzialem, ze jestem zwolennikiem PO? Ja jestem liberalem
                sam z siebie..
                • simon_r Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:57
                  No na razie to tak wywnioskowałem z poprzednich naszych dyskusji... ale
                  faktycznie nigdzie wprost tego nie powiedziałeś
                  • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 14:01
                    No wlasnie..
            • jaceks20 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 13:56
              oj kontik kontik
              ot ten wpis to doskonaly pokaz jak wyglada polityka milosci itd

lubisz czytac?przeczytaj ponizszy teklst i odnies sie do zawartosci
              merytorycznie, ja jestem w liczbie pojedynczej, wiec nie pisz do
              mnie jako do nich:)
              kokos.salon24.pl/96711,index.html
            • stedo Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 21:23
              Ostatnio u nas na ulicach pojawił się nowy napis reklamujący, nomem omen chyba
              jakiś nowy smakołyk: terror, horror, kaczorror.
    • kontik_71 Jeszcze jedno tlumaczenie.. 08.10.08, 14:08
      Gdyby ktos wpadl na pomysl nazwania zwierzaka lub dziecka ALIOCZKA to
      musi wiedziec, ze to jest cipa..
    • nekomimimode Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 19:31
      :). kot jako przedłużenie jego męskości?
      • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 19:34
        Neko no ja Cie prosze... Tu sa kociarze..
        • nekomimimode Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:18
          ja tez jestem kociarą i do tego kotem pierszakiem. ale jak to
          inaczej rozumieć?
          • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 20:21
            Moze tak, ze on tego kota nie lubi.. ?
    • lubie.blekit Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 08.10.08, 21:41
      kontik_71 napisał:

> nazwal swojego kota Alik a to w gwarze rosyjskiej oznacza... kutas

Prawda! Świnia.Ale czy świnia nazwałaby tak swojego kota???
      • kontik_71 Re: J. Kaczynski to jednak swinia jest 09.10.08, 08:53
        przyznaje sie, ze bezmyslnie zrownalem swinie, czyli calkiem fajne
        zwierzaki, z ptactwem domowym... Swinia nie nazwalaby tak swego kota
        :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka