Dodaj do ulubionych

Chłopaki, mam coś dla Was...

06.05.11, 23:12
A szczególnie dla Leshera...
Świetna muzyka, głęboki tekst, doskonała choreografia!
Obserwuj wątek
    • a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:20
      eeeeeeeeeee to stare wink
    • r-cik Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:30
      straszne! ta po środku to facet?tongue_out
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:31
        zdaje się, że tak big_grin
        ale 13 minut z czemś takiego wycia... ma moc
        • r-cik Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:41
          hah z gustami się nie dyskutujewink no chyba że dla frajdy tego słuchasz, ja nie daję rady, wszystko co chińskie bleeeebig_grin
    • lesher Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:46
      Chińskie disco polo wink?
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:49
        straszliwe, co? big_grin
      • r-cik Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:52
        ja bym to przyrównał bardziej do...niemieckich szlagrów, 'śpiewanych' w Alpach tongue_out
      • lupus76 Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 01:22
        Ja to dostałem na maila jako "przebój mongolskich dyskotek"
    • gyubal_wahazar Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:51
      No kochani, żarty się skończyły. Nie jestem łatwy, ale jak widzę coś tak ociekającego seksem, to resztki testosteronu łapią za gardło i zmuszają do sprawdzenia o której najbliższy pekaes do Ułan Bator.

Pogłoski, że po wycieczce do ogrodów proroka Ali Baby, al-dżazira się nie podniesie, okazały się bezpodstawne. Chłopaki wracają w wielkim stylu. Mało, że perfekcyjna linia melodyczna, monumentalne riffy i doborowa obsada gwiazdorska, to jeszcze zaskakujące zwroty akcji i bez tego porywającej intrygi.

Ta najedzona z prawej wyraźnie chce skosić Kimdzongila tej szczapie z lewej. Szczapa początkowo bierze to na klatę, ale kiedy najedzona obłapia Kimdzusia oburącz, puszczają jej zwieracze i wypuszcza do boju swe śmiercionośne ultradźwiękowe miauczenie.

Złakniony dobrego ubawu Kimdzu, robi dobrą minę do złej gry i czeka na rozwój wypadków. Czeka całe 9 minut, ale w końcu kończy mu się anielska cierpliwość i gdzieś w okolicach 9:40 manualnie zarysowuje puciatej plan odstrzelenia jej łba przy samym tyłku.

Puciata myśli, że to żart i fika dalej, ale Szczapa nie chcąc spędzić reszty życia na dołku za współudział, wykonuje manewr oskrzydlający, zachodząc Kimdzonga z drugiej flanki.

Studzi to jego krwiożercze zapędy ale tylko trochę, więc Szczapa idzie za ciosem i w ramach odwracania uwagi od Puciatej, zagaduje Kimdza streszczeniem mrożących krew w żyłach, ostatnich przygód Ryśka z Klanu. Podstęp się udaje, Kimdzu łyka ten kawał wspaniałej skądinąd epiki jak pelikan szprotkę i life's good again.

Nie zdradzę epilogu, byście mogli się nim sami w pełni delektować. Powiedzieć, że choreografia, światła i scenografia perfekcyjne, to nic nie powiedzieć, ale dysponując gigantycznym budżetem nie wolno robić żenujących oszczędności. Zadbano nawet o rynki zagraniczne. Dla mniej biegłych w mongolskim, lecą nagłówki w sanskrycie.

Uczta duchowa. Micha kumysu, wiadro oscypków, uspić muła, przygasić świeczkę w jurcie i oddać się ekstazie. Kto zrobi inaczej - zmarnuje życie
    • lolcia-olcia Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:51
      5 sekund... tyle wytrzymałam..omg tego nie da się słuchać
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:56
        o, ja byłam dzielna, całość przeleciała mimo uszu big_grin
        tylko nie obejrzałam wszystkiego... tym razem
        bo kiedyś to całe i jeszcze parę innych
        ale nie rozróżniam niestety, które było które
        • lolcia-olcia Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:58
          Szacun!!! ja bywam wyrozumiała i takie tam, ale tego nie da się no nie da się wysłuchać...
          • lesher Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:26
            No to coś na dobranoc:
            Samael - In Gold We Trust
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:28
              eee... Chińcyki trzymają się mocno big_grin
              • lesher Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:32
                Wypraszam sobie, oni są Szwajcarami, a nie jakimiśtam Chińczykami!
                • lolcia-olcia Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:49
                  oj to blisko do siebie mają "prawie: sąsiedzi
                  • lupus76 Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 01:25
                    Nie, nie. To my jesteśmy prawie sąsiedzi. Dzieli nas tylko jeden kraj. Czyli my mamy taką odległość do Chin, jak Szwajcarzy Do Czech.
    • gyubal_wahazar Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:17
      Info dla mniej oblatanych w popkulturze. To był singiel promujący orientalną trasę Ich Troje, jeśli ktoś nie kojarzy nawet upierzenia Wiśniewskiego
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:26
        Puściłam to raz jeszcze... niestety, wytrąciło ze snu mojego kota, aż podskoczył z wrażenia... i teraz bidny biega po chałupie i płacze żałośnie... o ja nieszczęsna, zgłoszenie do TOZ jak nic będzie... za znęcanie się nad zwierzętami pójdę siedzieć
        • slayerhood-ka Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 02:39
          Ludzie!!! Ale jaja!!! Najlepsze jest to, że ten kawałek to powaga a nie żarcik!! Masakra big_grin
    • 100kropek Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 09:01
      toż to sadyzm wink
      ...a stylizacji śpiewających nie raczyła Pani docenić smile
    • elkaewa32 Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 23:06
      Wytrzymałam aż 34 seksundy, do czasu jak zaczęli się bujać. Koleżanko, czy ty chciałaś aby mi szwy puściły ? big_grin
    • samysliciel O kurcze... 08.05.11, 01:23
      mocny ten kawałek, nie ma co... wysłuchałem do końca łudząc się, że na koniec będzie jakiś nagły zwrot akcji co zachwyci... zawiodłem się, pozostały obolałe uszy bez odrobiny satysfakcji sad
      Zważywszy na fakt, że cenię azjatycką muzykę przesyłam linki do dwóch utworów, które moim zdaniem, da się posłuchać z przyjemnością...
      Pierwszy i drugi
      Nie chciałbym byście przez pryzmat utworu Tygi pomyśleli, że skośnoocy tworzą tylko muzykę jakości "made in china" wink
      • tygrysgreen Re: O kurcze... 08.05.11, 11:17
        oj nie myślimy, conieco tam czasem słuchamy

Kitaro

Yoshida Brothers
        • tetika Re: O kurcze... 08.05.11, 15:17
          no coz kazdy ma wlasne disco polo big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka