pzkpfw-vi-b-konigstiger 06.05.11, 23:12 A szczególnie dla Leshera... Świetna muzyka, głęboki tekst, doskonała choreografia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:20 eeeeeeeeeee to stare Odpowiedz Link
r-cik Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:30 straszne! ta po środku to facet? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:31 zdaje się, że tak ale 13 minut z czemś takiego wycia... ma moc Odpowiedz Link
r-cik Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:41 hah z gustami się nie dyskutuje no chyba że dla frajdy tego słuchasz, ja nie daję rady, wszystko co chińskie bleeee Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:49 straszliwe, co? Odpowiedz Link
r-cik Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:52 ja bym to przyrównał bardziej do...niemieckich szlagrów, 'śpiewanych' w Alpach Odpowiedz Link
lupus76 Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 01:22 Ja to dostałem na maila jako "przebój mongolskich dyskotek" Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:51 No kochani, żarty się skończyły. Nie jestem łatwy, ale jak widzę coś tak ociekającego seksem, to resztki testosteronu łapią za gardło i zmuszają do sprawdzenia o której najbliższy pekaes do Ułan Bator. Pogłoski, że po wycieczce do ogrodów proroka Ali Baby, al-dżazira się nie podniesie, okazały się bezpodstawne. Chłopaki wracają w wielkim stylu. Mało, że perfekcyjna linia melodyczna, monumentalne riffy i doborowa obsada gwiazdorska, to jeszcze zaskakujące zwroty akcji i bez tego porywającej intrygi. Ta najedzona z prawej wyraźnie chce skosić Kimdzongila tej szczapie z lewej. Szczapa początkowo bierze to na klatę, ale kiedy najedzona obłapia Kimdzusia oburącz, puszczają jej zwieracze i wypuszcza do boju swe śmiercionośne ultradźwiękowe miauczenie. Złakniony dobrego ubawu Kimdzu, robi dobrą minę do złej gry i czeka na rozwój wypadków. Czeka całe 9 minut, ale w końcu kończy mu się anielska cierpliwość i gdzieś w okolicach 9:40 manualnie zarysowuje puciatej plan odstrzelenia jej łba przy samym tyłku. Puciata myśli, że to żart i fika dalej, ale Szczapa nie chcąc spędzić reszty życia na dołku za współudział, wykonuje manewr oskrzydlający, zachodząc Kimdzonga z drugiej flanki. Studzi to jego krwiożercze zapędy ale tylko trochę, więc Szczapa idzie za ciosem i w ramach odwracania uwagi od Puciatej, zagaduje Kimdza streszczeniem mrożących krew w żyłach, ostatnich przygód Ryśka z Klanu. Podstęp się udaje, Kimdzu łyka ten kawał wspaniałej skądinąd epiki jak pelikan szprotkę i life's good again. Nie zdradzę epilogu, byście mogli się nim sami w pełni delektować. Powiedzieć, że choreografia, światła i scenografia perfekcyjne, to nic nie powiedzieć, ale dysponując gigantycznym budżetem nie wolno robić żenujących oszczędności. Zadbano nawet o rynki zagraniczne. Dla mniej biegłych w mongolskim, lecą nagłówki w sanskrycie. Uczta duchowa. Micha kumysu, wiadro oscypków, uspić muła, przygasić świeczkę w jurcie i oddać się ekstazie. Kto zrobi inaczej - zmarnuje życie Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:51 5 sekund... tyle wytrzymałam..omg tego nie da się słuchać Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:56 o, ja byłam dzielna, całość przeleciała mimo uszu tylko nie obejrzałam wszystkiego... tym razem bo kiedyś to całe i jeszcze parę innych ale nie rozróżniam niestety, które było które Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 06.05.11, 23:58 Szacun!!! ja bywam wyrozumiała i takie tam, ale tego nie da się no nie da się wysłuchać... Odpowiedz Link
lesher Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:26 No to coś na dobranoc: Samael - In Gold We Trust Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:28 eee... Chińcyki trzymają się mocno Odpowiedz Link
lesher Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:32 Wypraszam sobie, oni są Szwajcarami, a nie jakimiśtam Chińczykami! Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:49 oj to blisko do siebie mają "prawie: sąsiedzi Odpowiedz Link
lupus76 Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 01:25 Nie, nie. To my jesteśmy prawie sąsiedzi. Dzieli nas tylko jeden kraj. Czyli my mamy taką odległość do Chin, jak Szwajcarzy Do Czech. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:17 Info dla mniej oblatanych w popkulturze. To był singiel promujący orientalną trasę Ich Troje, jeśli ktoś nie kojarzy nawet upierzenia Wiśniewskiego Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 00:26 Puściłam to raz jeszcze... niestety, wytrąciło ze snu mojego kota, aż podskoczył z wrażenia... i teraz bidny biega po chałupie i płacze żałośnie... o ja nieszczęsna, zgłoszenie do TOZ jak nic będzie... za znęcanie się nad zwierzętami pójdę siedzieć Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 02:39 Ludzie!!! Ale jaja!!! Najlepsze jest to, że ten kawałek to powaga a nie żarcik!! Masakra Odpowiedz Link
100kropek Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 09:01 toż to sadyzm ...a stylizacji śpiewających nie raczyła Pani docenić Odpowiedz Link
elkaewa32 Re: Chłopaki, mam coś dla Was... 07.05.11, 23:06 Wytrzymałam aż 34 seksundy, do czasu jak zaczęli się bujać. Koleżanko, czy ty chciałaś aby mi szwy puściły ? Odpowiedz Link
samysliciel O kurcze... 08.05.11, 01:23 mocny ten kawałek, nie ma co... wysłuchałem do końca łudząc się, że na koniec będzie jakiś nagły zwrot akcji co zachwyci... zawiodłem się, pozostały obolałe uszy bez odrobiny satysfakcji Zważywszy na fakt, że cenię azjatycką muzykę przesyłam linki do dwóch utworów, które moim zdaniem, da się posłuchać z przyjemnością... Pierwszy i drugi Nie chciałbym byście przez pryzmat utworu Tygi pomyśleli, że skośnoocy tworzą tylko muzykę jakości "made in china" Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: O kurcze... 08.05.11, 11:17 oj nie myślimy, conieco tam czasem słuchamy Kitaro Yoshida Brothers Odpowiedz Link