czarnamajka75 14.06.11, 06:56 Wstajemy , wstajemy, dzień piękny wprawdzie nikt kawy nie serwuje ,ale zadowolę się szklanką wody Dzień dobry Wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
user0001 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 07:18 Kawy, w pociągu nie zrobię. Ale wszystkim, życzę dobrego dnia. Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 09:33 ...w pociągu są o wiele ciekawsze rzeczy czy osoby niż kawa Odpowiedz Link
user0001 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 09:56 Poranny pociąg, za późno wyszedłem z domu, ostatnie 300 metrów biegiem... Ciężko oddycham siadając w fotelu. Czuję że wychodzi ze mnie pot. Mijamy następną stację, kropelki potu skapują z rzęs. Pasażerka z fotela na przeciwko. Ma słuchawki na uszach, oderwała wzrok od okna, rzuciła oceniające spojrzenie. Coś dostrzegłem w jej oczach, chyba odrazę. Pewnie pomyślała "no tak, zaraz będzie śmierdział"... Odpisałem na forum i wróciłem do audiobooka. Dobrze, że nawet w pociągu mam was Odpowiedz Link
green.amber Re: Dzień dobry! 14.06.11, 10:07 cóż za poetycki opis hihi mogła pomyśleć też coś zupełnie innego zastanowić się czy nie będziesz mdlał i czy nie trzeba wzywać pogotowia mogła popatrzeć gdzieś w przestrzeń i wcale Cię nie widzieć... ale nie ma to jak sobie dokopać z rana są tu mistrzowie tego gatunku Majuś a jeśli w grę wchdzi pociąg do kawy?? albo nawet pociąg do Kawy... Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 10:09 ...a to co innego trzeba by Kawę zapytać Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 10:08 ...wyjść z przedziału, odświeżyć się w toalecie( dawno nie jechałam nie wiem jakie warunki są teraz),przemyć twarz zimną wodą(makijażu sobie nie zmyjesz ) ...a to TA pasażerka..? Odpowiedz Link
user0001 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 11:27 @green.amber: Opis nie jest poetycki. To zwykła narracja w pierwszej osobie, epika a nie liryka A dokopać sobie z rana bardzo lubię, ale wolę gdy mam do dyspozycji prysznic i ciuchy na zmianę Pozwólcie proszę, że przemilczę kwestię pociągu do forumek. Będziecie miały dość okazji do przesłuchania mnie na wyjeździe. @czarnamajka: Umyć twarz wodą w pociągu? Wizyta u dermatologa gwarantowana To zupełnie inna pasażerka, pierwszy raz ją widziałem. Poranny pociąg jest przyśpieszony, nie zatrzymuje się na stacji w miejscowości tej pasażerki. Poza tym póki co skupiam się na nawiązywaniu kontaktów z forumkami. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dzień dobry! 14.06.11, 12:07 user0001 napisał: > Umyć twarz wodą w pociągu? Wizyta u dermatologa gwarantowana > etam, nie raz to robiłam od czasów młodości, przeżyłam 44 lata i cerę mam nie najgorszą a jeździłam dużo i często ale jak się tak strasznie boisz, to zawsze możesz zaopatrzyć się w chusteczki odświeżające Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 20:31 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > > > etam, nie raz to robiłam od czasów młodości, przeżyłam 44 lata i cerę mam nie n > ajgorszą > a jeździłam dużo i często Oo to ja już wiem teraz co robić by mieć lica alabastrowe Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 20:48 > To zupełnie inna pasażerka, pierwszy raz ją widziałem. Poranny pociąg jest przy > śpieszony, nie zatrzymuje się na stacji w miejscowości tej pasażerki. Poza tym > póki co skupiam się na nawiązywaniu kontaktów z forumkami. Patrzcie go...jaki łakomy, ćwiczy na Forumkach, a potem niecnie wykorzysta zdobyte doświadczenie na Współpasażerce i pojadą w długą Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 20:55 beja_81 napisała: > > Patrzcie go...jaki łakomy, ćwiczy na Forumkach, a potem niecnie wykorzysta zdob > yte doświadczenie na Współpasażerce i pojadą w długą Beja szczerze mówiąc zawsze jakiś "materiał ćwiczebny" być musi Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 20:57 Tylko wiesz...nie wszystko można ćwiczyć na żywym materiale... Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 21:04 beja_81 napisała: > Tylko wiesz...nie wszystko można ćwiczyć na żywym materiale... E tam Forumki mają dobre , litościwe serca i rozumieją trudną sytuację emocjonalną Kolegi Odpowiedz Link
user0001 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 22:27 Wolałabyś Wrocławianko bym rzucił się na Ciebie z okrzykiem "Zaludniać!". Po zdjęciach jakie umieszczałaś w ostatnich dniach mogę stwierdzić, że wizualnie wpadasz mi w oko. A nasze rozmowy na tym forum pozytywnie nastawiają mnie do Twojej inteligencji, optymizmu i humoru. Więc jak będzie? spacer nad Narwią w świetle zachodzącego słońca? czy może jednak wolisz bym skupił się na współpasażerce. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dzień dobry! 15.06.11, 08:22 > Wolałabyś Wrocławianko bym rzucił się na Ciebie z okrzykiem "Zaludniać!". NIE...! > Po zdjęciach jakie umieszczałaś w ostatnich dniach mogę stwierdzić, że wizualni > e wpadasz mi w oko. A nasze rozmowy na tym forum pozytywnie nastawiają mnie do > Twojej inteligencji, optymizmu i humoru. No to miło...tylko pamiętaj o poglądowym niedopasowaniu > Więc jak będzie? spacer nad Narwią w świetle zachodzącego słońca? czy może jedn > ak wolisz bym skupił się na współpasażerce. Nad Narwią mnie nie będzie, dla odmiany będę nad Odrą Pozostaje Ci skupić się nad tym co masz w zasięgu ręki... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dzień dobry! 14.06.11, 08:03 Dzień dobry Ja mogę zaproponować jedynie zieloną herbatę jabłkową. Ale też dobra na rozruch. Miłego dnia wszystkim. Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: do wyboru ;) bry 14.06.11, 10:12 madalenka25 napisała: > miłego dnia Ech to dopiero Kobieta ,zawsze przygotowana , szkoda,że nie jestem mężczyzną Odpowiedz Link
waganiemama Re: do wyboru ;) bry 14.06.11, 11:54 o, jakaś herbatka się tam Madzi zaplątała, to dla mnie? naprawdę?? ależ doprawdy... tyle kłopotu Odpowiedz Link