Dodaj do ulubionych

Dzień dobry!

14.06.11, 06:56
Wstajemy , wstajemy, dzień piękny wprawdzie nikt kawy nie serwuje ,ale zadowolę się szklanką wody big_grin
Dzień dobry Wszystkim big_grin
Obserwuj wątek
    • green.amber Re: Dzień dobry! 14.06.11, 07:01
      dobry dobry smile
    • user0001 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 07:18
      Kawy, w pociągu nie zrobię. Ale wszystkim, życzę dobrego dnia.
      • czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 09:33
        ...w pociągu są o wiele ciekawsze rzeczy czy osoby niż kawa wink
        • user0001 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 09:56
          Poranny pociąg, za późno wyszedłem z domu, ostatnie 300 metrów biegiem...
          Ciężko oddycham siadając w fotelu. Czuję że wychodzi ze mnie pot. Mijamy następną stację, kropelki potu skapują z rzęs.

Pasażerka z fotela na przeciwko. Ma słuchawki na uszach, oderwała wzrok od okna, rzuciła oceniające spojrzenie. Coś dostrzegłem w jej oczach, chyba odrazę. Pewnie pomyślała "no tak, zaraz będzie śmierdział"...

Odpisałem na forum i wróciłem do audiobooka. Dobrze, że nawet w pociągu mam was smile
          • green.amber Re: Dzień dobry! 14.06.11, 10:07
            cóż za poetycki opis hihi
            mogła pomyśleć też coś zupełnie innego
            zastanowić się czy nie będziesz mdlał i czy nie trzeba wzywać pogotowia
            mogła popatrzeć gdzieś w przestrzeń i wcale Cię nie widzieć...
            ale nie ma to jak sobie dokopać z ranawink są tu mistrzowie tego gatunku wink

Majuś smile a jeśli w grę wchdzi pociąg do kawy?? albo nawet pociąg do Kawy...
            wink
            • czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 10:09
              ...a to co innego trzeba by Kawę zapytać tongue_out
          • czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 10:08
            ...wyjść z przedziału, odświeżyć się w toalecie( dawno nie jechałam nie wiem jakie warunki są teraz),przemyć twarz zimną wodą(makijażu sobie nie zmyjesz tongue_out )
            ...a to TA pasażerka..?
            • user0001 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 11:27
              @green.amber:
              Opis nie jest poetycki. To zwykła narracja w pierwszej osobie, epika a nie liryka wink
              A dokopać sobie z rana bardzo lubię, ale wolę gdy mam do dyspozycji prysznic i ciuchy na zmianę tongue_out

Pozwólcie proszę, że przemilczę kwestię pociągu do forumek. Będziecie miały dość okazji do przesłuchania mnie na wyjeździe.

@czarnamajka:
              Umyć twarz wodą w pociągu? Wizyta u dermatologa gwarantowana wink

To zupełnie inna pasażerka, pierwszy raz ją widziałem. Poranny pociąg jest przyśpieszony, nie zatrzymuje się na stacji w miejscowości tej pasażerki. Poza tym póki co skupiam się na nawiązywaniu kontaktów z forumkami.
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dzień dobry! 14.06.11, 12:07
                user0001 napisał:

> Umyć twarz wodą w pociągu? Wizyta u dermatologa gwarantowana wink
                >
                etam, nie raz to robiłam od czasów młodości, przeżyłam 44 lata i cerę mam nie najgorszą wink
                a jeździłam dużo i często

ale jak się tak strasznie boisz, to zawsze możesz zaopatrzyć się w chusteczki odświeżające
                • czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 20:31
                  pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała:

> >
                  > etam, nie raz to robiłam od czasów młodości, przeżyłam 44 lata i cerę mam nie n
                  > ajgorszą wink
                  > a jeździłam dużo i często

Oo to ja już wiem teraz co robić by mieć lica alabastrowe wink
              • beja_81 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 20:48
                > To zupełnie inna pasażerka, pierwszy raz ją widziałem. Poranny pociąg jest przy
                > śpieszony, nie zatrzymuje się na stacji w miejscowości tej pasażerki. Poza tym
                > póki co skupiam się na nawiązywaniu kontaktów z forumkami.

Patrzcie go...jaki łakomy, ćwiczy na Forumkach, a potem niecnie wykorzysta zdobyte doświadczenie na Współpasażerce i pojadą w długą big_grin
                • czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 20:55
                  beja_81 napisała:

>
                  > Patrzcie go...jaki łakomy, ćwiczy na Forumkach, a potem niecnie wykorzysta zdob
                  > yte doświadczenie na Współpasażerce i pojadą w długą big_grin

Beja szczerze mówiąc zawsze jakiś "materiał ćwiczebny" być musi tongue_out
                  • beja_81 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 20:57
                    Tylko wiesz...nie wszystko można ćwiczyć na żywym materiale...wink
                    • czarnamajka75 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 21:04
                      beja_81 napisała:

> Tylko wiesz...nie wszystko można ćwiczyć na żywym materiale...wink

E tam Forumki mają dobre , litościwe serca i rozumieją trudną sytuację emocjonalną Kolegi tongue_out
                • user0001 Re: Dzień dobry! 14.06.11, 22:27
                  Wolałabyś Wrocławianko bym rzucił się na Ciebie z okrzykiem "Zaludniać!".

Po zdjęciach jakie umieszczałaś w ostatnich dniach mogę stwierdzić, że wizualnie wpadasz mi w oko. A nasze rozmowy na tym forum pozytywnie nastawiają mnie do Twojej inteligencji, optymizmu i humoru.

Więc jak będzie? spacer nad Narwią w świetle zachodzącego słońca? czy może jednak wolisz bym skupił się na współpasażerce.
                  • beja_81 Re: Dzień dobry! 15.06.11, 08:22
                    > Wolałabyś Wrocławianko bym rzucił się na Ciebie z okrzykiem "Zaludniać!".

NIE...!

> Po zdjęciach jakie umieszczałaś w ostatnich dniach mogę stwierdzić, że wizualni
                    > e wpadasz mi w oko. A nasze rozmowy na tym forum pozytywnie nastawiają mnie do
                    > Twojej inteligencji, optymizmu i humoru.

No to miło...tylko pamiętaj o poglądowym niedopasowaniu wink

> Więc jak będzie? spacer nad Narwią w świetle zachodzącego słońca? czy może jedn
                    > ak wolisz bym skupił się na współpasażerce.

Nad Narwią mnie nie będzie, dla odmiany będę nad Odrą smile
                    Pozostaje Ci skupić się nad tym co masz w zasięgu ręki... wink
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dzień dobry! 14.06.11, 08:03
      Dzień dobry smile
      Ja mogę zaproponować jedynie zieloną herbatę jabłkową. Ale też dobra na rozruch.
      Miłego dnia wszystkim.
    • madalenka25 Re: do wyboru ;) bry 14.06.11, 08:39
      miłego dnia wink
      https://www.agd.delonghi.pl/images/content/Image/news_kawa(2).jpg
      • czarnamajka75 Re: do wyboru ;) bry 14.06.11, 10:12
        madalenka25 napisała:

> miłego dnia wink

Ech to dopiero Kobieta ,zawsze przygotowana , szkoda,że nie jestem mężczyzną wink
        • madalenka25 Re: do wyboru ;) bry 14.06.11, 11:03
          lepiej nie bo też byś się mnie bała wink
      • waganiemama Re: do wyboru ;) bry 14.06.11, 11:54
        o, jakaś herbatka się tam Madzi zaplątała, to dla mnie? naprawdę?? ależ doprawdy... tyle kłopotu
        wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka