Dodaj do ulubionych

dla znawców

21.07.11, 08:13
Wątek nieromantyczny.
Mam bardzo starą Nokie, przymierzam sie do zakupu nowej, potrzebuje tel. do dzwonienia, pisania smsków i jako budzika, czasem sprawdzam datę w kalendarzu i tyle.
Zastanawiam się nad Nokią, bo najbardziej zalezy mi na dobrej baterii. Rozważam c1, C2 i jeszcze mi coś pan pokazał, ale nie pamiętam.
Doradzcie smile
Ta c2 ma nietypowy desing i spodobała mi się, ale klawiatura jakas sztywna, a moze tylko mi sie wydaje smile
Z gory dziekuje smile
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: dla znawców 21.07.11, 08:50
      nie jestem znawcą ale też wielbicielką Nokii i kilka już miałam, jak zależy ci tylko na dzwonieniu itp a nie na wodotryskach to moim zdaniem im tańsza tym lepsza.miałam taką i gdyby nie to że dziecko mi włożyło do prania służyłaby wiernie dalej.
    • puch_atek Re: dla znawców 21.07.11, 10:14
      linia c2 ma chyba slabsze baterie od c1 z tego co widze, Nokia ma namieszane nazewnictwo od jakiegos czasu i mozna sie zgubic wink (c1-01, c1-02 itp)
      zobacz sobie tutaj dokladnie o ktore chodzilo
      Nokie
      i po odfiltrowaniu tych ze zdecydowanie za slaba bateria bierz jaki ci sie najbardziej podoba (wszystkie dzwonia, maja kalendarz, sms i budzik hehe)
      mozesz tez sobie porownac czy model x rozni sie od y, i zobaczyc czy ma to dla ciebie jakies znaczenie (po wybraniu modelu klik na compare)
      a z najprostyszych, to taki
      Johns phone tylko smsy trzeba olowkiem pisac i wreczac osobiscie a kalendarz to mala ksiazeczka chowana pod klapka big_grin
    • robert.83 Re: dla znawców 21.07.11, 10:32
      Zapytaj w gimnazjum. My, staruszki, potrzebujemy już tylko dużych przycisków i głośnych dzwonków. Nie no serio - nowe telefony wychodzą co tydzień jeśli nie częściej. Poszukaj opinii na jakimś ceneo albo po prostu sprzedawca Ci powie. A najlepiej... weź go do łapkitongue_out.
    • witrood Re: dla znawców 21.07.11, 11:46
      Bym se kupił takie cuś - głównie ze względu, że to dual - na dwie karty...
    • anirat Re: dla znawców 21.07.11, 22:01
      Pooglądałam.Mnóstwo tych modeli, jak nie wiedziałam, tak nie wiem, ale dziękuję, strony ciekawe, dziękuję.
    • a_day_before_tomorrow Re: dla znawców 21.07.11, 22:11
      Długi czas miałam nokię 6020. Do końca bateria trzymała idealnie.
      ale zachcialo mi się zabawki, modnego gadżetu, i mam za swoje.
      nie polecam nokii c6. Nawet po 12 godz ładowania miga wskaźnik ładowania. bateria trzyma ledwo 3 dni przy minimalnym użytkowaniu (sms-y, sporadycznie FB). Pewnie przy maksymalnym użtkowaniu musiałabym ładować co dzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka