Dodaj do ulubionych

Minuta prawdy Chodorkowskiego

14.06.24, 23:42
Przyznał w wywiadzie u głównego liberalnego wywiadowcy sław rosyjskich Duda że za jego czasów rosyjskim sektorem paliwowym kierował sam pan Rotschild.

Tu pojawia się pytanie czemu po sprzedaży polskiego sektora paliwowego tajemnica jest kto kupił. Podobno te same nazwisko jak mówią znawcy.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Minuta prawdy Chodorkowskiego 14.06.24, 23:47
      Dodajmy że ten wielki więzień polityczny jak go określił zachód po tym jak Putin odebrał mu firmę i wsadził do obozu pracy w sądzie europejskim miał podtrzymane zarzuty i tylko Rosją mu miała jakieś grosze wypłacić z powodów formalnych .
      • dotera Re: Minuta prawdy Chodorkowskiego 14.06.24, 23:56
        Gdy były protesty na Białorusi obejrzałem filmik. Byly polityk związany z Kremlem , obecnie dysydent w USA. Pochodzenie gdzieś z południa chyba Kaukazu nijak nie związany z Białorusią. Podkładem muzycznym był relaksujący wesyly jazzik, a on na tym tle opowiadał że po upadku komuny Łukaszenko miał rację z ochroną swojego przemysłu w opozycji do Rosji, ale teraz już trzeba prywatyzować. No tak , pan dysydent musi sprywatyzować dla swoich panów jak pan Rotschild
        • dotera Re: Minuta prawdy Chodorkowskiego 15.06.24, 00:08
          Zwróciłem uwagę też że pan Chodorkowski prognozuje zwycięstwo Putina . Że strony amerykańskiej wieszczy to tylko kilka osób które nie są uznane za agenturę. Co ciekawe to rodacy pana Chodorkowskiego i jego protektora . Pan Sachs a także czytałem wypowiedź szefa Blackrock że globalizacja w obecnej formie zakończyła się na Ukrainie . Jeśli ci panowie tak mówią to wierzę że wiedzą co mówią . Pierwsza linia frontu.
          • dotera Re: Minuta prawdy Chodorkowskiego 15.06.24, 00:12
            Gdy patrzę na stronę amerykańska w kwestiach rosyjskich dziwnym trafem sami rodacy pana Rotschielda . Nie widziałem ani jednego klasycznego anglosasa. Co ciekawsze wśród krytyków ich jest jeden pan Sachs, ale obok niego sami wyglądający na klasycznych Anglosasów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka