green.amber Re: Mój stan 06.09.11, 12:55 a mogłabyś nieco zwerbalizować?? bo ja nie widzę... i czuć się będę wykluczona... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mój stan 06.09.11, 12:59 jestem prokrastynatorką... i niemogę zmobilizować się do pewnych zadań.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Mój stan 06.09.11, 13:05 leniem?? znaczy no procośtam lepiej brzmi do niektórych rzeczy wczoraj tak miałam, zrobiłam inne, dziś idą te co wczoraj nie chciały Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mój stan 06.09.11, 13:08 o Ty robię wiele, tylko nie to trzeba ale masz rację...wygonię lenia! Odpowiedz Link
green.amber Re: Mój stan 06.09.11, 13:16 noconoco może zamień zajęcia - zrób to coś, co miało być zrobione po tym, czego nie możesz zrobić teraz, jeśli się tak da, bo wiadomo, że nie zawsze hmmm nazwijmy to brakiem koncentracji odpowiedniej do wykonania tej akurat czynności Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mój stan 06.09.11, 14:13 zamieniam, zamieniam... doskonale mi idzie ale chciałabym ot tak...siąść i zrobić, co należy Odpowiedz Link
green.amber Re: Mój stan 06.09.11, 14:17 a może wcale nie warto kurczowo trzymać się swojego planu?? może Rzeczywistość ma lepszy plan?? taka tam poobiednia filozofija Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mój stan 06.09.11, 14:19 taa........nie pomagasz Amberko.... www.youtube.com/watch?v=iae1rEKTKQE&feature=related idę rozwalić plan...zjem obiad...i się rozmarzę.... a potem wrócę ..do planu Odpowiedz Link
green.amber Re: Mój stan 06.09.11, 14:26 najedzony i zrelaksowany człowiek zdecydowanie ma większe szanse na skuteczność Odpowiedz Link
puch_atek Re: Mój stan 06.09.11, 13:43 a to w ogole jest polskie slowo Onyks? poznalem je kilka lat temu w angielskim i odtad to chyba moje ulubione slowko hihi takie ladne okreslenie od razu lepiej brzmi Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Mój stan 06.09.11, 13:58 ładne słowo i się kojarzy z prokreacją, hmm, może ma nawet wiele wspólnego Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Mój stan 06.09.11, 14:19 oj jakie ładne słowo też mam jakieś różne skojarzenia... urlopu mnie chyba trzeba... Odpowiedz Link